"skolan har inga riktiga bollar.."

senaste uppdateringen : bytt ut fingrarana i glaset till en frysen ärtpåse. Jessica läser en bok i bakrunden. Vardag.

Kommentarer
Postat av: j

haha förlåt då. Jag är sugen på att kröka väldigt mycket. Nöjd nu :) ja jag vet. jag är världsbäst. Låt oss nu styra upp nånting på fredag då. och denna gång har vi med oss MKT groggvirke haha

2009-01-28 @ 20:44:52
URL: http://jonnnaa.blogg.se/
Postat av: j

klart jag ska förbi systemet. Min vardagliga rutin under helgen ;) haha gillar dom också. Så jävla personliga.. Hmf. HAHAHA ja just det. hahaha.. ska ladda upp dom dirr !!!! fan vad dom ser ut. kalasfulla båda två. sjukligt :)

2009-01-28 @ 20:52:51
URL: http://jonnnaa.blogg.se/
Postat av: j

det är klart du får :) Ska ju förbi Jakan så där bara att hoooooka så langar jag svärrr ! sorry dude. Men ta en titt i bloggen hahaha. Så jävla fresh! Jepp i helgen blir det nya bilder. helt klart. Ska försöka få bort den där dreggel posen. ElleRrrr.. jag vet iaf vem som kommer bli bästa kompis med toan, som det brukar vara alla andra helger. Heja dig !

2009-01-28 @ 21:04:59
URL: http://jonnnaa.blogg.se/
Postat av: j

haha alltså. Jag blir arg på riktigt. allting jag skriver till dig på face skickas tillbaka. Men baa för att jag är så snäll så tar jag bort de två sista. trots att jag bara har dryga 4 läsare per dag, som är mina vänner :D men vad gör man inte för vänskapen ;)



jaaaa. du hoookar galet med mig på fredag. Fan vad det ska inhandlas. så jävla nice. Men.. vad ska vi göra? haha. styr styr styr !!!

2009-01-28 @ 22:20:36
URL: http://jonnnaa.blogg.se/
Postat av: j

awwwwwwwwwww. nu vart jag glad. världsklass. jag? Fan vad nice. antecknar i min dagbok. ja det låter som en bra plan. haha skorsten. antar att du skrev om dig själv i tredje person :)



Ja jag läste det. sablans korv som stänker. ägnar iaf en tanke åt dig om det får dig att må bättre. Iaf lite hihi

2009-01-28 @ 22:39:05
URL: http://jonnnaa.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0