Losing someone's trust is like a crumbled up piece of paper, you can try to fix it but it'll never be the same.


jag säger hej helg!

Fixade orienteringen rätt bra med Hagar :) Mötte frugan inne i stan, hade inte tänkt mig någon shopping men kom hem med massa fina saker. Bla, skor topp kofta skjorta osv, ni får bilder sen om ni har tur. Mötte upp finis Viola en sväng också, sen har jag tränat fotboll.
Ligger och myser i soffan just nu, imorgon är jag typ ledig - så jag ska sova ut och ta en PW på dagen. På kvällen blir det att fira Cornelia 18 år, svinkul! :)

               

                                                                            världsbäst

Torsdag.. redan?

Trött tjej! Men kan det bli skönare än att börja dagen i skogen? ;) Ska som sagt till stan för att möta Sofia efter, dricka lite kaffe och kolla i affärer. Ikväll är det fotbollsträning som gäller, woop!

                               

               Den här bilden får mig att tänka på världens bästa dag på Djurgården/Grönalund förra sommarn.

det är en dag imorgon också.


Beyonce

Amen hur fin var inte den här då?



I lay alone awake at night
Sorrow fills my eyes
But I’m not strong enough to cry
Despite of my disguise
I’m left with no shoulder
But everybody wants to lean on me.
I guess I’m their soldier.
Well, who’s gonna be mine



I probably wouldn't if I could



Bra låt - bra lyrics.


mysig onsdag

Precis kommit in efter att ha varit ute med Jennifer i några timmar, mys :) suttit i parken som är den perfekta mötesplatsen som ligger precis i mitten mellan våra hus. Riktigt kallt nu på kvällen, men jag gillar det lite. Jag gillar hösten och vintern. Lite. Det är mysigt!

Ligger i sängen och myser med en skvaller tidning och kollar på biggest looser och inväntar idol.
Det är helt sinnes hur mycket dom gått ner i vikt när man får se bilderna på hur dem såg ut när dom först kom till programet! Får typ gåshud när dom blir så glada, kommer på mig själv sitta och le. En av killarna har gått ner 91 kilo, förstår ni 91 kilo? så jävla duktig.


dagen blev bra tillslut

Kursen var dryg igår, 3 timmar. Men jag genomled det innan jag drog ner till graninge. Fick skjuts av Dogge till skolan imorse, snälla killen. Klarade provet imorse galant förhoppningsvis ;) Slutade en timme tidigare och njuter av att vara hemma. Ska iväg på en pw om en stund, sen åka med mami till ica och handla.

Imorgon är det orientering sen ska jag möta min fina tjej Sofia i stan :)


                                     

                                                                             haha sandrooo


.

Sunshine idag, det gillar vi :) Andas in - Andas ut. Dags att samla krafterna för en ny dag!


I'm breathing deeper than I've ever done

Fick med mig fina koftan från stan idag. Hade turen som lyckades få en! :) Åkte vidare hem till Emmsi och myste lite, sen drog vi ner till graninge på träning. Ligger i soffan med min morgonrock och skriver om hederskultur som ska in imorgon. Imorgon väntar skola, körkorts-kurs, samtal med miro sen kommer min finis och hämtar mig - lång dag!

puss puss från lilla mig.


lyckades haffa en :)


Måndag 27 sep.

Knappt sovit något inatt för jag har haft så jävla ont i magen :( Har iallafall lyckats ta mig upp och duscha och fixa mig. Vardagsrutinerna är som vanligt, skola - en sväng in till stan för att möta Martina - träning, det går om och om och om igen lixom. 

Snart kommer Dogge och hämtar mig och skjutsar mig till skolan, bara för att han e bäst.

                                


ah håller mig till några få ord

Synd att man älskar fotboll så förbannat mycket. Annars hade jag lagt ner för länge sen. Om jag kunda vrida ordet sämst till så många ord som möjligt hade jag gjort det och använt mig av varenda ord.

Totalt jävla värdelöst!

låt tårarna rinna

Jag läser mycket, om sorgen och om livet.

"För varje sorg har man en viss mängd tårar. Det är meningen att tårarna ska lämna kroppen. Man kommer inte att må bra om tårarna blir kvar. Därför skall man inte försöka hålla dem tillbaka, och därför behöver inte den som sitter hos en sörjande vara rädd för tårarna. Sitt bara där och ta emot dem och tänk på att nu kommer några till av alla dessa tårar som måste få komma ut. Tänker man så, gör det inte så mycket att man blir lite våt om händerna, för det måste man ju bli när man tar emot eller torkar någons tårar."

matchdags

Hade skitmysigt igår :) hela dagen med jessica var mys. Sen tog jag en prommis, så mötte min fina kille mig. Vi kollade nya oth (galet bra och sorgligt!!). Hela förmiddagen har vi legat i soffan och myst och kollat på united på tv. Sitter hemma nu, har precis ätit lunch. Ska vila en stund tror jag, sen vid 5 är det match! Svintaggad :)

Bilder kommer senare, mobilen är stendöd och en i mitt lag har laddarn så okontaktbar till ikväll.

                      


fångat dagen

Myste runt i stan, käkade lunch och jag fick med mig en halsduk hem. Hittade även en jättefin från Gant som jag tänkte köpa nästa vecka, jessica tycker den e ful. Men hon e mobbad. Nu har vi precis ätit middag, kollat reprisen från idol och bakat :) Vi ska ut på en liten prommis snart. Sover hos min andra finis ikväll. Puss

oh what a Beautiful Morning

Hade skitroligt igår, fixade oss hemma hos Emma, sen drog vi till Natta där nästan hela laget var. Vi drack, körde massa roliga spel, käkade god middag och hade jättekul. Tack LP för skjutsen hem, guld värt!

Jag är inte bakis idag. Helt sjukt, det tackar jag för. Ska fånga dagen i stan med min vapendragare jessica, ska kolla runt och äta lunch :)

fredag hela dan

Kollade skoldm imorse, sen åkte jag till vällingby och fikade med min snuttis. Drack kaffe o snacka massa bajs. Precis kommit ut ur duschen och ska packa ihop alla mina saker, sen ska jag bege mig till Emmsi! Trevlig helg påååer!

utmaning

Blev utmanad av Sandra att lägga ut den tioendebilden i min bildmapp, den tioende bilden var denna.

                                  

                                               Micke jag och Jessica när sötis Issa tog studenten.


äntligen fredag

Drömde att jag hade så jävla ont i magen, vaknade upp och hade SÅ JÄVLA ONT i magen. Precis duschat och tagit en treo. Ska ligga i soffan och mysa tills det är dags att cykla till skolan, har skol dm på morgonen. Ikväll blir det lagfest woop!

idol mys

Haha glad tjej igen! :) Med lite mat i magen igen så känns det bättre. Jag ligger och kollar på biggest loser och kollar runt på en massa kläder, brorsan ska få köpa med sig lite grejer från USA. Han drar ju dit i 3 veckor snart!Mamma har tänt massa ljus, får sån höst och vinter känsla. Känns som det är på ingång! Har lovat mig själv så många gånger att aldrig säga det igen, men fyfan vad mysigt.

Ska se idol sen sussa sött. Pussi


brist på energi

Helt slut. Käkat knäckemackor och en morot idag, dvs jätteirreterad och skithungrig. Var på handlarn nyss, träffade jobbigast ungen som följde efter mig. Baaam, nu ska jag inte röra mig från soffan och invänta idol.

bästa


I'm gonna live forever



I'm gonna live forever
I'm gonna learn how to fly--high!


Love him till your arms break

Blev en mysig fika med bästis. Vi planerade en massa och pratade om gamla minnen och vad som komma skall. Det kommer bli ett spännande år, 2011. Träffade Emma och Gabbi en sväng och snackade lite. Sen var jag snäll tjej och hjälpte mamma med att kasta massa skit och fixa lite. Åkte förbi outlet en sväng, fick ett par snigga Fred perry pjuks och ett par träningsshorts :)

Tv onsdag i all ära, Idol - skånefruar - kungar av tylösand, gotta go!

I got a car but didn't get the keys

Onsdag idag då, min dag som är ledig från fotbollsträning. Väldigt lite måsten idag :) Ska ta en fika med jessica efter skolan, sen ska jag hem och ta-det-lugnt.

      

fint ju

You can't break a broken heart

tisdagsnöjd

Fartfylld och bra dag! Kursen blir nästa tisdag istället, hade glömt skit hemma. Åkte till Emma efter skolan, blev sallad på lilla rött till middag. Sen låg vi i sängen och kollade på one tree hill och roa oss av Peter. Drog ner till veddesta för att kolla Beles herrar lira, jävligt mycket folk där nere som man kände. 8-1 var inte dåligt asså.
Hann vara på min egen träning i någon halvtimme innan den var slut.

Avslutade precis mitt samtal med jessica, nu ska jag duscha och sleepa.

                         


lööökfia


maybe we'll meet again, somwhere above

Ny dag :) Ska ta en prommis till skolan om en halvtimme, efter skolan ska jag gå på övningskörs kursen i 3 timmar, sen är jag helt klar för vägarna. Vill börja idag! :) Blir middagsdejt med Emma efter innan vi drar på träningen ikväll. Imorgon bokas Milano också, woop!


finally

Btw, bara o tuta och köra nu. För nu har jag fått tillbaka mina papper och kan äntligen börja övningsköra! Wihoo :D

happy face

Var nere på träningen och körde styrka och rehab, låg på gräset och asgarvade med Emma under 2 timmar, IGEN. Tog en prommis hem till brorsan och käkade middag o kollade på Dif - Malmö, inte så skön vinst vaaa!!
Mamsen kommer och hämtar mig snart, då ska jag hem och tokslagga.

tröTT

Det här har jag längtat efter sen jag vaknade imorse, att få krypa ner i soffan under filten. Förlorade matchen med 2-1 igår, jävligt surt faktiskt. Kände att vi borde fått 3 poäng med oss, men nä. Spelade iallafall hela matchen, 2x45, vilket är jävligt skönt att låren pallade. Men brast en del i slutet på andra, så idag kan man knappt gå. Men jävligt skönt att spela hela!

Åkte direkt hem till Dogge efter matchen, åt middag duschade sen kröp vi ner och kollade nya one tree hill. Låg och myste och pratade innan jag somnade i hans famn. Tvingade iväg mig själv imorse, så kommer man till skolan så är lektionen inställd, som vanligt med andra ord.

Surra med Emmsi precis i tele och nu ska jag sova en timme innan jag ska ner på träningen.

heypa

duschad och klar med packningen. Om 20 minuter kommer Annika (dogges mamma) och hämtar mig, så ska vi åka till joels kalas. Är så jävla taggad för matchen idag också, hoppas bara jag kan spela pga låren - ber till gud eller något.

                                      

                                                                              jag o lillskrutten


söndag

Hade skitmysigt med min fina Emma igår.

Ligger nu i sängen och har tv4 på, mycket valhysteri. Idag är schemat fullspäckat, så jag njuter av min lilla lugna stund i sängen.. Mys-söndag.


puss


ingenting kan få mig härifrån

Inte förens nu är jag hemma igen, känns som jag alltid är på resande fot med tung packning. Men jag gillar det, att flänga runt och sysselsätta sig. Lika mycket som jag uppskattar en lugn timme ensam i soffan. Träffade Jonnsi i slussen i torsdags, jobbade natt, hann festa efter jobbet en stund också. Att dricka kaffe lyssna på bra live musik och röka har varit en stor del av vår sysselsättning, och pratat extremt mycket. Om allt. O Bengan, satan. love him! Han e bäst.

Vi klev av båten och strosa runt på götgatsbacken ett tag, satte oss på ett café och kollade ut genom fönstret och såg regnet ösa ner och pratade ännu mer och drack ännu mer kaffe. Så himla mysigt. Du är en fantastisk vän.

Åkte vidare till Cornelias praktikplats, vi handlade mat och mys på ica innan vi tog bussen hem till henne. Tog en dusch, Cornelia lagade grym mat, tände ljus i hela lägenheten, kollade idol och hade skitmysigt. Blev ett glas vin med hennes syster också. Tråkigt nog skulle hon upp och jobba imorgon, så Dogge hämtade mig i vällingby senare på kvällen så åkte vi hem och kollade på sommaren med Göran.

NU är jag hemma i soffan. Ska laga middag med mami om en stund, sen ska jag hem till Emma och mysa ikväll.
Imorgon blir det kalas för lilla joel, match och födelsedagsmiddag med älskling och hans familj.

Där fick ni en bok, tack o hej :)

                                


WOOPIDO

Somnade om som en prinsessa i soffan. Ska städa rummet så mamsen blir glad, sen beger jag mig mot slussen för att möta Jonna, sen hoppar vi på birka för jobb. Iland imorgon igen! Take care

           


En lugn stund

Gick upp och tog en varmdusch och satte mig framför voice. Kom på att jag kommer jobba inatt, vilket kommer göra att jag kommer vara helt slutkörd. Så bara för att jag kan och har skött skolan så himla bra så stannar jag hemma idag. Så jag hinner ta en prommis, packa iordning och ta en nap.

Ska äta upp min omelett frukost, sen sova en stund till och kolla på film. Puss

En ny dag

Tänk vilket spännande liv man har egentligen. Varje dag är en ny dag som aldrig kommer tillbaka. Ingen dag kan någonsin bli exakt likadan som någon annan. De ni :)

19 år



Grattis min guld pojke, du är den finaste jag vet.


favorit just nu


tack för en perfekt lill-lördag

Åh vilken bra dag! Skolan gick undan snabbt, åkte direkt till kista och mötte upp Jonnis. Kollade i affärer, hon kapade och jag fick med mig ett par skor hem :) Åt gott och var och såg I rymden finns inga känslor, så himla mysig film.. Man blev typ glad av att kolla på den, även fast den inte hade någon större handling. Den va fin :) Kom precis hem, på schemat för resten av kvällen står idol och en prommis.

Imorgon fyller en väldigt väldigt fin person år.


Onsdag

Mysväder ute, helst av allt vill jag ligga kvar i soffan och mysa. Men jag ska alldeles strax röra mig mot bussen, perfekt väder för bio idag iallafall :)



nya jackan


I rymden finns inga känslor



Imorgon ska jag o fina äta middag och gå på bio i kista, vardagslyx och skitmys.


.

Jag ser så himla mycket fint, som jag kanske inte såg lika tydligt förr. Eller kanske? Jag vet inte. Men fint är det. Man ser allt från en ny vinkel lixom, det är rätt spännande.


uggs är helrätt varje år

Sugen på dom här uggsen faktiskt, lär bli ett par billigare varianter av de vanliga också. Men jag älskar dom här, dock ska sulan vara tunnare. Men ni förstår ju modellen av den virkade skiten :) Lite mer cash på igång, det gillar vi. Då ska det handlas.



I want a ticket to anywhere

Haft en bra dag, skolan gick snabbt. Var hemma en sväng och bytte grejer bara, sen var jag med Emma x antal timmar, vi åt även jättegod middag hemma hos hennes mamma. Köpte min skinnjacka på outlet innan träningen också :) Tack finaste mor. Haft träning, eller haft ont i låren rättare sagt o avlidit typ. Ska duscha och sova djupt, det är mycket dagarna framöver. Vankas t o m jobb på torsdag!


regn o rusk

Tisdagen avklarad då, iaf skolan. Ska möta Emma lite senare, sen blir det outlet en sväng med mamsen och henne innan vi drar på träningen. Meningslöst skrivande just nu, har inte så mycket att komma med (:


.


Måndag typ.

Jag är slut i rutan. Skola sen blev det kaffe dejt med Jonna, tur att man har vänner som gör en så glad. Åkte vidare till Emma och hängde. Sen drog vi till träningen. Jag har ont i låret o säger hej för mig. hej.


.


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Hade en mys kväll igår, låg på soffan och kollade på film. Sen gick jag ut och mötte jennifer i parken för massa skitsnack. Somnade gott sen. Jag är redan vaken, vaknade redan vid 9, luktar kaffe här hemma och nyhetsmorgon har stått på hela morgonen.


5-0 råå

Igår mötta jag mina fina tjejer, det var skönt efter en dag av sorg och känslor. Dem käkade middag sen drog vi hem till Niklas som fyllde år. Hade skittrevligt! Trodde att jag inte var full, men tydligen. Bakis som ett as idag. Men jag spelade match iallafall och vann med 5-0, mitt mål blev bortdömt och ett gult kort på de, men det var skönt och spela igen även om låren smärta. Efter matchen åkte jag till jessica och hämtade mina kläder och köpte mat med mamma, jag åt thai mat (: unnar-lördag. Ligger i varsin soffan och myser, öm och trött.
Imorgon blir det fika med Jonna och träffa min älskling, kanske åka till syrran också. Älskar mysiga söndagar.


Några rader..

Jannica hittade ett ord som stämde in på tillståndet just nu. Utmattad. Begravningen var vacker sorglig och så fruktansvärt jobbigt. Som jag nämnt tidigare har jag inte kunnat förstå att det har hänt, även om man är medveten om det är det som att hjärnan inte riktigt kan eller vill ta emot informationen. Att det faktiskt är som det är. Jag var ganska lugn när jag vaknade imorse, när vi skulle åka från mjölby till malexander (där min mormor bodde) kändes det inte som något konstigt. Inte att vi far iväg för att faktiskt gå på begravning. Men det dröjde inte länge. Jag har spenderat så otroligt många somrar nästan alla mina jular i malexander tillsammans med mormor. Jag känner igen och kan hela vägen till min mormor, det är minnen av att bara åka dom kurviga vägarna fram. Tårarna rann. Ett bildspel spelades i mitt huvud. Jag började att uppfatta sanningen. Att den här vägen till min fina mormor som alltid suttit vid sitt köksbord i fönstret och väntat på oss nu inte längre finns kvar. Som barn ville jag alltid hoppa av tidigare för att jag trodde att det skulle gå snabbare om jag själv sprang sista biten. Vilket man nu inser är en sjävklarhet att det inte gör. Utanför kyrkan vände sig kroppen upp och ner och hjärtat gick i 120. Min bror tog hand om mig. Kände hur illa mående jag blev. Mamma säger att det beror på att man är så frutansvärt ledsen och även nervös för det som ska komma. Mina varma tårar rann hejdlöst. Men jag höll min fantastiska mamma och bror i handen. Min trygghet. Min kärlek. Mitt allt. Vi ska ta hand om varandra mormor. Jag ska ta hand om mamma ordentligt. Som jag alltid har lovat Dig. Sov gott min underbara mormor. Vila i evig frid. Jag ska alltid minnas dig för den starka människan du var. För den fina kärleken du givit mig. För världens bästa mormor.

mjölby

Är hemma hos kusinerna, har kollat på skärgårdsdoktorn, alltid älskat det sen jag var liten. Så himla bra! Varit en sväng och köpt blommor till imorgon, hittade en tröja och ett par örhängen också. Nu ska jag och Alida snart skjutsa Oscar till sin träning, sen blir det middag och idol. :)

Skiner

Ligger i soffan hemma hos Dogge. Han var tvugen att dra till sin pappa. Ligger och väntar på att min mamma och bror ska hämta mig. Igår fikade jag och jessica på tastys ett tag, sen kom Sandra och joinade. Blev en sväng förbi h&m för lite inköp också, sen åkte jag hem till min fina kille. Kollade på idol och myste. Idag skiner solen - idag skiner jag. inte imorgon. Men det är en annan dag.

off


weakness will not be in my heart

Precis kommit ut ur duschen, äter min grätfrukost och en kalkon macka som har blivit min nya grej. Idag är en lång dag, och sista skoldagen. Återkommer när jag återkommer :) ta hand om er.


I spent so many nights up on this pillow


vet ni vad? jag kommer aldrig ge upp

Grym dag. Jag var i skolan, sen åkte jag hem och städade rummet. Mötte upp Emma och mamma, gick i centrum lite. Sen käkade jag och Emmsi middag och sanckade skit. Blev ett gäng timmar på graninge också, kollade våran träning fram till 22 och garvade oavbrutet, bara för att vi e så jävla roliga. Skönt att sverige vann stort också.
Imorgon blir det skola - fika med jessica - vidare till Dogge. På torsdag morgon åker jag bort som sagt, begravning på fredag.. Fy :( Mitt fina hjärta, min fina mormor.

Nu har jag en hel del att packa iordning, så man får någon sömn inatt. Kärlek till alla underbara fantastiska människor som jag har i mitt liv.


                             


Tisdag

Skoldagen avklarad, skönt. Precis kommit hem och ska börja städa rummet snart, börjar bli lite väl stökigt. Sen ska jag till centrum med mamsi och köpa en tröja, sen äta middag och vara med Emma innan vi ska ner till graninge. En god nyhet är att det blir Milano i november, fiesta och kolla Zlatan med laget, hur grymt?


det fina med bloggen

Läser igenom massa gamla blogginlägg o pratar med jessica, vi har varit med om så himla mycket bra. Det är det här som är roligt med att ha en blogg, att blicka tillbaka och minnas. Min fina vän har alltid varit så jävla bäst.

Sen läste jag raden "Imorse plockade mamma och brorsan upp mig så begav vi oss mot Linköping för att hälsa på fina mormor på sjukhuset. Var skönt att få se och träffa henne igen. Bästa mormor."
Min fina mormor..

fin måndag

Tänka sig. Att måndagen blev fantastisk! Jag var i skolan till 2 när jag slutade, sen mötte jag upp Sofia, som jag inte träffat på så länge. Vi tog en jättelång fika och pratade om en jävla massa. Hann kolla runt lite i affärerna också. Blev på så bra humör av att träffa dig igen finis. Sen drog jag direkt till graninge, för mer kaffe och kolla när dom andra tränade, ganska frustrerande och inte köra.

Nu kollar jag biggest loser sverige, fan vad jag hade velat vara med där. Låta dem pumpa skiten ur än.
Imorgon är det tisdag, då blir det rehab på graninge syntest och skola.


too late

Alltså när fan ska oturen vända? Jag har haft sån extrem otur senaste tiden, imorse vaknade jag av (vi skippar att ta upp det) sedan kollar jag på klockan, då har jag ställt mitt alarm på 20:00. Så min morgon blev inte som planerad, får ta cykeln i sista sekunden snart istället. Jag menar jag har faktiskt tagit mig till botten nu, snart måste det ju börja bli bättre, ellerhur? Det här är alltså ett av alla 100 jävla tillfällen det gått snett senaste dagarna. Då behöver jag ej räkna med att jag fick gå till spånga station, hade en krona för lite på mig för min morgonkaffe och fick muskelbristning i båda låren.

Bitter. Men okej vi börjar om från början. Godmorgon, fantastiska underbara måndag. Hoppas du har massa kul att bjuda på!

     

Tjejer, jag skulle t o m dra i mig en fish boul med sex on the beach nu. Ni förstår ju innebörden.

en ny vecka på ingång

Den här veckan kommer bli en annorlunda vecka. Den kommer vara kort, eller kanske väldigt lång. Jag vet inte. På torsdag åker vi ner till Mjölby, till min moster och mina kusiner. På fredag morgon är det begravning. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå, men det kommer bli så klart och tydligt när man kommer dit. Vi pratade om släkten på MSK lektionen, jag höll på att säga att mormor är den ända jag har kvar av mina föräldrars föräldrar. Men kom på mig själv. Jag har inte dig längre. Du är inte kvar längre. Så jag valde att vara tyst. Jag fick ont i magen.

Kommer iallafall få träffa mina fina tjejer på fredagkväll, tror jag kommer behöva det. Annars bjuder veckan på kaffedejt, plugg och det där vardagliga :)


We were as close as two people could be.


så fin.



Äntligen på väg hem till mig :) Tack mami


Right next to you is where I want to be.

Hade skitmysigt igår, kollade män som hatar kvinnor. Sen började vi kolla flickan som lekte med elden men då somnade jag. Imorse lät jag jessica sova vidare, åt frukost med hennes familj sen åkte jag hem till brorsan. Vi har kollat luftslottet och sprängdes, ätit lunch och softat i soffan. Mamsen kom hit för någon timme sen också, ska röra oss hemåt om ett tag :)
Denna vecka blir en kort skolvecka, endast Mån-Ons.


just my luck

Myskväll med dogge igår. Var svintaggad för match idag, maximal otur. Muskelbristning i båda låren tydligen. ASKUL. Nu e jag hemma hos min bästa vän o ska äta middag o kolla filmen vi hyrt, sandra e med o myser också, Svinmysigt :) 
hejrå

IDAG

har varit en bra dag. Jag och Emma åt lunch tillsammans, kollade the last song och pratade. Emma är så fin, man kan verkligen prata med henne om allt.  Tack för du är en sån fin vän.
Efter specialidrotten blev det träning, var rolig träning idag faktiskt. Taggad för matchen mot Djurgårn på lördag! Får se hur länge man står ut innan man dör, min kondis måste ju bli bättre om man säger så.

                     

lovekiller


It's the life or death

Home igen, älskar att få sovsällskap. Att få somna i världens finaste famn. Imorse drog jag till skolan, hade engelska sen tog jag en prommis hem. Snart kommer Emma hit, ska äta lunch tillsammans och softa fram tills speacialidrotten. Sen är det fotbollsträning som gäller, gilla! Dock tar jag tillbaka det där med att träningsvärk är skönt, det är det fan inte!


Onsdags mys

Kaaan knappt gå. Haha. Men då vet man ju att jag har tagit i iallafall ;) eller var för otränad innan? ah man får väl tolka det hur man vill. Var helt slut i rutan när jag kom hem från skolan. Nu har jag duschat o så, väntar på att min gulle ska hämta mig, ett tag sen jag träffade honom. Imorgon blir det skola och fotbollsträning, jey!

                            
en kväll hos jempan


ingen nådig träningsvärk

ååherregud vilken träningsvärk. Kan ju knappt röra mig! Igår var en lång dag. Var i skolan, sen följde Emma med mig till sats och kollade på när jag trände, bra tjej! Sen åkte vi hem till henne och åt middag innan vi drog till Willys för inventering med fotbollslaget. Kom inte hem förens vid halv 12.

Sitter och äter min gröt just nu och ska cykla till skolan om 40. När jag kommer hem ska jag ut på en powerwalk :)

Välkommen september månad också.

                        


RSS 2.0