I knew that you knew something was wrong

Don't tell him the truth.

Söndag utan ångest

Trevlig söndag, ska möta min kompanjon nuuu :)


räcker så

Efter en helt lugn helg blir det vin ikväll. Sen vankas det jobb tis-tors. Har inget att komma med faktiskt.
poss

stressigt det här

Hunnit med både frisören och kista. Kapade ett par jeans, ett linne, en tunnare kofta o lite annat najs. Måste stilla shopping nerverna. Jag blir fattig lika snabbt som jag blir rik! Dock väntar ju mer köp på listan som jag suktar efter. Luuuugn.
Ska gå till bussen nu och dra på träning, sen direkt hem till D.
Upp tidigt imorgon för jobb, ses!

slappt med morgonfrilla


i just can't stop

Åh vad jag vill ligga kvar i sängen och sova vidare.. Tyvärr väntar ingen sovmorgon imorgon heller, för då är det jobb som gäller. Men på måndag, oj vad jag ska soooova ut hela dagen.
Ska iväg till skolan och ha idrott, sen är skoldagen slut. Då ska jag till frissan och fixa mitt hemska hår. Ikväll ska jag direkt efter träningen hem till D bara och ta det lugnt eftersom jag jobbar imorgon.
trevlig helg, sätt sprätt på era pengar.

keep up the good work

Efter ännu en dag ligger jag död i sängen. Efter skolan mötte jag upp Jonna för lite shopping och fika, skönt att få träffa dig igen finis, pratades om mycket. Efter det drog jag spontant förbi gymmet (i hopp om att träna bort min brutala träningsvärk kanske?) Men kände att efter det passet var man ännu mer mör i kroppen.

Avslutade dagen med ett samtal med min tränare. Nu ska jag ligga under täcket och njuta av att det är fredag imorgon, som består av ett besök hos frisören, lite shopping och mys på kvällen.
Puss på er snygga.
Blev ett par shorts, bara för att det är så jävla varmt? En tröja och ett par jeans. Lite värd sådär när det är löning o allt.

man ser ut som ett lik i den här kameran

Ett jävla tjat om att jag ska städa rummet.. Det är ju knappt stökigt.

jäsp

Om jag somnade gott igår är bara förnamnet. Men fortfarande skittrött. 2 knäckemackor på det här så ska jag gå till skolan om 35 minuter. Efter skolan ska jag möta Jonna för en fika, sen blir det gymmet och utvecklingssamtal.
Dock är det faktiskt löning idag och fredag imorgon, väldigt najs :) Har ett behov av att köpa något bara för att köpa något. Dvs som jag alltid har. Halva garderoben är kläder med prislappar som jag inte hunnit använda, men man har ju sina favoriter?


dont even try it

Okej. Nära döden upplevelse. Jag trodde jag hade varit med om jobbig träning i mitt liv, FEL. Trodde typ min sista stund var kommen. Sån brutal fys och boxning. Nu ska jag skakis ta mig till duschen sen äntligen få krypa till sängs efter att ha varit vaken sen 5.
Tack och hej, skakis tjej.

you always want what you can't have

Väldigt osugen på att träna just nu. Mest för att flera av tjejerna är hemma och är sjuka. Vet inte vilka som dyker upp på träningen? Återstår att se. Ska iallafall försöka ta mig orken att träna hårt idag. Kickboxning.
Det börjar snart närma sig helg igen, är det inte sjukt egentligen hur snabbt veckorna går? Vi är framme vid sportlovet. Sedan återstår bara 4 veckor till påsklov. Allting bara springer förbi. Men det får gärna fortsätta springa fram till juni.

The lovers need to clear the road



Var tvungen och sno i jessicas blogg. Satan så bra.


SMILE

Tänk vad lite sol kan göra. Idag log jag för första gången på länge utan fakesmile. När man börjar tänka på sommaren och allt som väntar då, så ler man. Jobbade innan skolan idag ett pass, sen blev det en prommis hem :) Vid 7 är det dags för kickboxning.

Nu ska jag passa på att le, för att jag kan!


Onsdag

Off to work sen skola. Poss
pigg tjei halv 6 på morgonen

And now you won’t stop calling me


vart var romantiken?

Stenbocken 22/12-20/1

En smula romantik förgyller tisdagen som i övrigt blir väldigt vardaglig och saknar all dramatik.

 

 


När tisdagen är över utan att ha skolkat kan man va nöjd.

Veckans jobbigaste dag är över. Efter skolan blev det gymmet med jessica och linnéa. Precis kommit ut ur duschen och lagt mig i sängen. Ska faktiskt sova snart, ska upp och jobba klockan 6-11 innan skolan imorgon. Sicken krigare man är :) Tur att mamma kör mig dit.
Har absolut inget kul att komma med. Natti

I don't wanna smoke on these cigarettes no more


snö kaos

Tog mig till skolan trots snöovädret. Sitter och skriver på min uppsats. Det är inte så lätt att få en intressant löpande text. Snart är det lunchdags sen efter skolan blir det gymmet.


mmmh


”Om du dör mamma, då lever jag för dig.”

Tänk vad mycket man får gjort när man bara sätter igång. Det är måndag och jag har redan kommit långt in på min uppsats som ska in på fredag. Tycker det är ett ganska intressant ämne att skriva om ändå. Sorg och kärlek.
Frågan är vad man ska få in mer för något i texten. Vad är egentligen kärlek?

Kärleken runt omkring oss – Tar oss framåt.


frozen

De gamla oth säsongerna är ju så bra. Ligger bra här under filten i soffan. Ska ta ett varmt bad och fortsätta plugga om en stund.

Fryser ihjäl :(


alldeles för kallt..

Skoldagen över. Bittra jävla kyla. Börjar tvivla på om det någonsin kommer bli varmare? Men förhoppningsvis kommer det väl bli det. Dom här månaderna handlar om att bara göra och att inte tänka så mycket. Då tror jag att man kan hålla ut och klara sig igenom dessa skit månader som är kvar till den underbara sommaren.
Biter ihop.

Nu ska jag försöka mig på att börja på min uppsats som ska handla om kärlek.

Whatever it is... I’m satisfied


det var de de

Nu har jag precis krypit ner i sängen. Jobbade med Dilan och tog en prommis hem då bussarna inte går allt för ofta. Känns så bra på jobbfronten nu, trivs jättebra! :)
Nu ska jag sova alldeles strax, dags för en ny vecka och skola.

Ps. Jobbigt liv du har jessica, jag tappar andan o livslusten samtidigt. Fan för såna som du :)

godnatt

mot jobbet

Blev en prommis i kylan och en dusch. Ska dra till bussen om en halvtimme. Off to work ett tag då :)


in your head


Söndag

Så skönt att få sova ut. Jobbet ringde precis, så ska in och jobba några timmar och köra stägning. Blir bara ett pass på 3 timmar eller något, så det är lungan. Funderar på om man ska ge sig ut på en prommis kanske? The sun is shining ju.

hmm..

I have a garden angel watching over me

"Strålningen var så otäck, men ni fanns med mig hela tiden"
Tänk om jag fick veta dina känslor och veta din smärta. Få veta hur den där strålningen som såg så obehaglig ut egentligen kändes. Strålningen som var så stark att den skapade markanta märken på din hals. Som att dom hade bränt dig. Hur mycket smärta utsattes du egentligen för? Var smärtan obeskrivlig?

Slangar ger mig magont. Slangarna som går igenom näsan för att få näring genom Sond då kroppen inte kan ta emot mat längre. Jag minns det så väl, slangarna som satt fast med den vita tjockare tejpen som syntes så tydligt mot din hud. Jag minns så väl kanylen du hade i halsen som gav dig luft. Det var inte längre du som andades genom din näsa och mun, det var nu kanylen som gav dig andetag. Kämpande andetag.

Vart är din plats, där du är just nu? Det ända jag vet är att du är min skyddsängel pappa, min skyddsängel som alltid kommer att vaka över mig.

My sister's keeper

Hållt mig inne idag sen jag kom hem. Har iof hängt med Sebbe en stund, hyrt film, kollat lite tv och snackat om allt framöver. Man måste försöka se framåt.

Ligger fortfarande i soffan, legat och halvslumrat och ätit tacos med brorsan. Jag och jessica hoppade helt enkelt av våran kväll då krafterna är slut.

Kollat Beck - stormens öga och Allt för min syster. Sätt båda förut, men det har aldrig hindrat mig förut att hyra dem. Har i skuggan av värmen kvar att se, den har jag därremot inte sätt.
Brorsan ligger för tillfället i soffan bredvid, och här har jag legat och gråtit brutalt medans han ler mot mig lite och säger att jag e ju lite gullig. Sån är jag. Men filmen berör hela hjärtat.

smack sare

Blev teori på träningen igår istället, svinskönt. Så vi slapp träna utomhus. Vad är det med detta svenska väder? Vintern får fan vara över nu. Blir tydligen en tripp till spanien i sommar också en vecka för o lira boll. Förövrigt - Rhodos! Känns som att hela jävla världen ska dit iår. Helt sinnes.
Järfälla/stockholm är förflyttat till rhodos mellan 20 juli - 10 augusti, och så räddade vi grekernas ekonomi.
Asbra, tycker sebbe. Magaluf biffen.

hehe

Fotbollträning vare ja. Perfekt, nu ska jag ut och frysa ihjäl :) Inte va bitter, man kommer fan inte längre med det.
Puss på er snygga fantastiska asbra människor......

Han betalar allt, toppäään.

Idag förövrigt har jag suttit på jobbet några timmar och sanckat skit. Hann med att sola och gå på svenskan också.
Toppän.

wohoho

Asså allmänt deppig månad. Snön fortsätter, kallt som fan och det händer absolut ingenting kul. Bara jättemycket plugg framöver. Jessica den jäveln åker till värmen och lämnar mig sen i 2 veckor. Ja ni förstår, vafan.
Mitt liv börjar i Juni, fattar ni juni? Dvs om 4 månader. FAN vad länge.
Ikväll ska jag iallafall bara hem till mr D och ta det lugnt. Tränas och mysas verkar det bli denna helg. Imorgon ska jag träffa min fina dam jessica.
heirå.

soffmode.

Nu har jag gjort mitt för idag. T o m städat och fixat, och tagit världens mest efterlängtade dusch. Nu är det mys i soffan i några timmar :)


Snälla snälla snälla

Tror jag klarade provet, minst G förväntar jag mig nu. Direkt efter en slagg på engelskan drog jag till gymmet och tränade. Min vän gav mig ett lyckorus så jag sprang lätt på bandet idag. Hoppas hoppas hoppas på att en underbar sak ska gå igenom. Ber till gudarna.
Nu ska jag städa rummet innan det blir en dusch och nap.

Angels cry

Det finns människor med världens finaste hjärtan.

"If i should stay i whould only be in your way.
So ill go, but i know ill think of you every step on the way."

Fin Emma

Jättemysig tre rätters middag hemma hos Emma. Såhär man borde spendera kvällarna i veckorna, då skulle man vara betydligt gladare. Men nu börjar ångesten komma ikapp. Böckera ligger bredvid mig och väntar på att bli lästa. Men jag kan inte få in mer av jordens uppbyggnad och alla dess former ikväll. Ska gå upp klockan 6 imorgon för att hinna plugga ett bra tag. Får jag G är jag nöjd, verkligen. Då slipper jag iallafall omprov.
Det får gå som det gå helt enkelt. Vad mer kan jag göra? Lära mig plugga i tid.

in red shoes




SAY AH


Snabben

GRATTIS PÅ 17 ÅRS DAGEN EMMSI ♥



Vi ses ikväll med lite middag o mys!


he doesn't deserve me.

Varit ute och promenerat en timme precis. Försökt läsa igenom alla anteckningar jag satt och gjorde inför provet imorgon. Men nu känns det mycket bekvämare att ligga i soffan och kolla på top model.

Ska till skolan om 45 min, sen fortsätta pluggandet.

                                        


Fireflies

Hoppas ni alla smällt i er massa semlor. För då kan jag vara glad att jag inte har gjort det. Hatar förövrigt semlor, vidriga ting. Försökt plugga så gott jag kan och gett upp för idag.
Imorgon börjar jag inte förens 1. Så vid halv 10 ska jag och Brorsan ut och promenera en timme, sen blir det plugg och skola. På kvällen blir det till att fira Emma lite och äta middag där :) Poss

Någon som kan plugga i tid? lär mig.

Skolan gick hyffsat snabbt. Fick faktiskt lite gjort. Kom hem och fick hjälp med pluggandet i 2 timmar av min fina bror. Sen somnade jag i 2 timmar och blev väckt av Andreas som tvingar mig att dra igång med plugget igen. Tur att han puschar mig. Men jag orkar-verkligen-inte. Men vad hjälper det, dags att sätta sig i köktet för att få in all skit i skallen.

När ska man lära sig att inte sitta någon dag innan prov för att pressa in 10 böcker i huvudet?

Tisdag

Idag känner jag att jag har helt nya krafter. Ätit en ordentlig frukost och sovit ganska bra. Kanske är tack vare träningen igår. Så skönt och komma igång!
Idag väntar hur mycket plugg som helst, jobbig skoldag. Men jag ska se till att få någonting gjort :)
Ha en bra dag mina vänner.


Biosugen


Som ett vrak

Går jag runt i skolan på dagarna, riktigt ofräsch och ofixad. Så extremt obrydd, går dit och förstår fortfarande inte meningen med ett ha jordens prov på torsdag i geografi om så fullständigt meningslösa saker. Eller att i matten mäta ut hela sitt hus. Finns inte en chans att jag tänker gå runt med en jävla linjal för att räkna ut någonting meningslöst.

Nu sova sen plugga hårt. Bara för att jag måste så jävla mycket :)

Så jäfla bra!!


med svarta ringar under ögonen

Tvättat ansiktet och varit vaken i 2 minuter. Om 10 måste jag gå till bussen.
Den här veckan ska endast handla om träning och skola. Dags att sätta fart nu!


Tack brother

Andreas kom hem med nya converze till mig. Blev ett par röda, låga.


It can't be that bad

Funderar på att sova till någon rulle strax. Skola 8.20 imorgon, inte nådig ångest. Men det är bara att orka. Jag älskar måsten. Så det är ju helt underbart. Mmmmh!
Toppenhelg, godnatt.

snyggisar

Fan vad nyktert det såg ut igår. O jag trodde typ att man va söt eller något? Tjena på den!


Alla hjärtans dag

Gullig dag tycker jag nog allt, men ingenting man behöver lägga ner hela sin själ i. Men visst är det gulligt o visa lite extra kärlek till den man tycker om.
Igår vart det en stressig dag på jobbet, men det gick jättebra. Sen åkte jag direkt hem till Dogge. Tog en dusch och förade med grabbarna innan vi drog till Emma. Kvällen slutade halv tidigt på något konstigt sätt, men jag hade faktiskt skit kul. Så tack för det Emmsi!

Idag har jag legat på soffan med Dogge hela dagen. Kollat på film och sovit till och från. Hur skönt som helst.

Nu : Nu eller aldrig på tv.

amen godmorgon

Fin huvudvärk. Min snälla mamma hämtade mig inatt så jag slapp ta bussen hem, tacksamt. Vet inte riktigt när jag kom hem men runt 2 snåret skulle jag tippa. Känns som att jag har sovit i typ en timme dock.

Men nu är det bara att klä på sig och dra till jobbet :) Efter det drar jag direkt vidare mot annat håll.
Så vi höres när vi höres.


Fire in my heart


Fly like you do it like you're high

Blev lite shopping i stan med Sofia, fick med mig leggins och några tröjor. Blev även en lunch inne i stan.
Hunnit röja upp i rummet och legat i sängen och nött lite tv program. Typ minusgrader här hemma, why?
Snart blir det mysmiddag med mamma och Sofia, sen dags att hoppa in i duschen för att fixa sig :) vid 8 ska jag och jessica ta oss till sedvall och föra lite.
Poss

"the reason I talk to myself is because i'm the only one whose answers I accept.."

Frukost
Möta Sofy

fredag hela veckan

Sååååhär skönt tycker jag att det ska bli med helg. Imorgon har jag en slapp dag i skolan, sen ska jag shoppa med sofia och umgås med henne innan jag far till arlanda och hämtar brorsan. På kvällen blir det till att föra med jessica o lite grabbar. Sen fira Elinor 18 år :) Kan nog bli en väldigt trevlig kväll.

Jobb 8.30 i fint skick, jag lovar.

done and done

Så var torsdagen gjord också. Känns bättre och ta närvaro på lektionerna och faktiskt börja jobba ikapp, nu väntas 2 prov varje vecka i 100 veckor framöver. ASkul.
Efter skolan har jag träffat Emma och hängt runt med Jessica och Hanna. Satt på jobbet och käka "middag" och gick igenom schemat framöver. Tänkte jobba extra under sportlovet. Behöver jobba in lite cash nu :)

Städa rummet står högst upp på listan, men är väldigt skeptisk.


Såhär kul har vi haft på lektionerna när vi jobba flitigt.. mms terrat lite

jej

Imorgon kommer Andreas heeeeeeeeem :)


chicy


O så var nedräkningen igång för dig också

Grattis på födelsedagen fina du!


11 februari

Burrrrrrrrrrrrr. Idag är det äntligen torsdag, dvs snart helg! Efter skolan ska jag möta Emma en sväng, sen hem och fixa och dona. Gå och lägga mig tidigt. Somnade inte förens typ 1 igår, funkar lixom inte.

försäsongen som dom så fint kallar det.

Jag tycker synd om mina tjejer idag, vilket jävla träningspass. Nästa onsdag ska jag ta närvaro och även träna, lite rädd nästan. Min tränare sa att han ska få mig och spotta blod, fint.
Kom precis på att jag måste packa och dona på fredag, eftersom jag åker tidigt till jobbet lördagmorgon och kommer inte hem mera förens helgens slut. Fyfan vad ointressant att skriva, jaja.

heidååå.



Onsdag

Otroligt skön dag. Hängt på jobbet mestadels och varit på två lektioner. Fått soppa till cafeet nu, så nu kan man ju äta nyttigt även på jobbet. Fick sällskap av Emma och tog en runda i centrum också. La undan massa fina saker som jag tänkte köpa på fredag, eftersom jag tydligen är så jävla rik. Eller inte, svinfattig.

Snart vankas det helg, smile. Nu ska jag fortsätta umgås med emmsi. Poss

Rätt sida

GODmorgon. Sisådär efter en timme uppe och en treo mår jag helt okej. Ska ta bussen till jobbet snart och surra lite, sen till skolan för 2 lektioner. Ikväll har vi löpning och k-boxning med laget, dock kan jag inte träna men ska ha lite närvaro där iallafall. Längtar tills jag får vara med på passen :)
Idag är en bra dag, tänka sig.


Horoskop

Skrämmande och jävligt stämmande.

Du är uttråkad och en aktiv period med många bollar i luften blir resultatet när mars ger dig en extra dos fysisk energi. Du får helt enkelt svårt att sitta still och rastlösheten gnager. Se upp för slösan i tid.

fokusera på: viktiga beslut
lyckokastet: en ny outfit

bästa vbrationer : med kräftan

 



natti

Suttit och surrat med brorsan nån timme, så nu har han shopping listan klart för sig. Han kommer hem redan på fredag igen, tiden har gått så himla snabbt. Men ska bli skönt att få ha han hemma igen, liva upp vardagen lite.
Imorgon börjar jag inte förens 1, men ska se till att verkligen gå då också.
Nu börjar förändringen, nu ska jag sköta mig.

Poss




mycket födelsedagar nu

Kul med folk som fyller år, i helgen står jobb på schemat men även två födelsedagsfiranden. Elinor 18 på fredag och Emma 20 på lördag. Dock får man nog hålla sig ifrån all in om man ska ha en chans o bli frisk o klara av att jobba :)
Men blir nog en kanon helg!

If you're on the floor, bring out the fire


"Om du dör mamma, då ska jag leva för dig"

Ska följa Mattis order o krypa ner i sängen med en kopp te och kolla i taket lyser stjärnorna. Plugget sket jag tydligen fullständigt i, fanns för mycket bra musik på datorn som fick mig att stanna. Samma visa varje gång. Dåli.

Vi lovade att alltid älska


allt jag kunde se var det vita på marken.

Vart så less på att ligga inne, så jag klädde på mig ordentligt och gick ut o promenerade i en timme. Dumt kan man ju tycka. Men lite bra musik och frisk luft var skönt. Dock tog det på krafterna, kom in och somnade direkt i några timmar. Antagligen inte frisk.

Precis ätit kycklingsallad till middag. Ska ta mig en dusch och försöka plugga lite engelska.


virus helvete

Äter en del medecin för tillfället, eftersom att viruset vägrar lämna min kropp. Men tack vare mammas mirakeltabletter börjar skiten lossna sakta men säkert. Vill inte börja träna för tidigt så att jag inte blir frisk ordentligt, men jag är så sugen nu.

Jag ser bara sommaren framför mig.

Måste sluta va BF

Jag ska vara glad att jag är levande. Jag ska vara glad att all medecin håller på att göra verkan. Jag ska vara glad att det är sportlov om 3 veckor. Jag ska vara glad att världens bästa resa till sommaren är bokad. Jag ska vara glad att jag har ett väldigt bra jobb. Jag ska vara glad att jag har världens bästa vänner.

Jag ska bara vara glad. Skärpning!

another day


Less på denna vidriga vardag, riktigt less.

det är skrämmande..

Har ni någon gång funderat på hur snabbt livet kan få en vändning? Hur snabbt någonting kan bli så fruktansvärt annorlunda? En händelse, och livet kan vara oläkbart för resten av livet. Jag tänker mycket på det där att förlora människor runt omkring sig. Har en del vänner som kände en av de svenskarna som gick bort igår i Afghanistan. Jag tycker världen är så fruktansvärt orättvis, människor som bara vill väl. Människor som gör någonting bra. Framför allt får jag en ond känsla i kroppen. En smärta. Att veta om hur personens nära och kära ska ta sig igenom bortgången, familjen och vänner. En obeskrivlig känsla. Varje dag, varje varje dag. Förlorar människor någon i sin närhet. Varje dag får människor i världen oläkbara ärr och sår för resten av livet. Ingen kommer levande ur detta liv som dom säger. Men finns det en mening för varje människa när dem lämnar jorden? Finns det en mening för någonting? Eller är livet bara så fruktansvärt orättvist? Sår läker, men ärr försvinner aldrig.

Ibland tar tankarna över..

.

kärlek.

Nya tröjan


Vad bred bilden blev. men typ jättesöt topp?

ruta ett

Måste ju skärpa till mig, går runt som ett vrak i skolan. Svär, gnäller och mår dåligt. Fy vad bitter.
Gick iallafall hem tidigare för skolan, trycket i skallen är inte okej. Ska ner till vårdcentralen imorgonbitti för att kolla upp skiten.
Fått sova några timmar och kollat Grey's. Ska ner till veddesta för lite närvaro och surr medans det andra tränar, sen krypa ner i min säng och sova.


jag verkligen hatar det här med tidiga mornar

Jag vill absolut inte vara vaken. Jag är fortfarande sjuk, bitter och trött. Sån helvetes jävla huvudvärk.
Frukost, en treo och allt annat än ett leende. Fyfan för tidiga mornar.

.


Någonting oförståerligt.

Man får med tiden lära sig att acceptera. Acceptera någonting som aldrig kommer kännas acceptabelt.
Men man lär sig. Att göra någonting man inte vill, även om det känns långt borta. Man vill inte, man kan inte, man orkar inte, man förstår inte, man har bara frågor utan ett ända svar. Men trots det, får man acceptera.
Bara acceptera.

Jag lever för dig, för det livet du givit mig.

jag kan inte försvinna

Mötet avklarat :) Nu ska jag krypa ner i sängen och se ljuset i tunneln. Puss


roligare än såhär såg man inte ut idag.

det är dags för dig att visa framfötterna.

alltså "jag är så glad" troligt. Ser typ svart. Det är söndag, mycket plugg och en meningslös vecka hugger mig i ryggen. Mest för att jag inte är helt frisk än och bara vill ligga i sängen tills det blir sommar. Jag vet ju att jag kommer att överleva, för det har jag gjort alla andra gånger jag velat hoppa. Men just nu, låt mig somna och väck mig inte på några månader.

Nu: Möte på jobbet.

soliga söndagar.

Fyfan vad skönt att få sova hur länge man vill, och fyfan vad skönt och vakna upp ensam i huset. Sätta sig själv och äta frukost i lugn och ro utan att någon tjatar, kan uppskattas ibland. Syrran messade för ett tag sen, väntar på att hon ska plocka mig så ska vi iväg på en shoppingrunda och luncha.
Solen skiner, jag blir så glad.

var tvungen och se JW en gång till.

Åkte hem till familjen haegermark ett tag och umgicks. Sen blev det snabba cash för andra gången i kista med Sebbe, Dogge och Robban. Något mer vettigt har inte hänt idag.
godnatt

Lördag

Snabba puckar, nu duschen sen kommer Mira och hämtar mig, snällis :) trevlig kväll.

Laughing and joking, making the best of this I can

Så förar vi litegrann.


haaaaaha

Kan bara garva. Bra bakismode. För en gångs skull mår jag enbart bra dagen efter. Jessica ringde och bara garvade i telefon, helt normalt. Bjöd iallafall tjejerna på middag igår, sen blev det lite hemliga uppdrag och vin. Alldeles lagom, speciellt för Sofia. Tjejen såg ba svart. Fin vän ;) Avslutade väl kvällen vid 5-6 imorse med främling och britney på högsta volym, enbart lycka.

Städat upp ganska fint och ätit på lilla med grabbarna. Nu ska jag ta en dusch och garva, hejpa.


we're reaching higher ground

Fixat och trixat en del ärenden nu. Fick skjuts hem av snälla L. Nu kommer snart jessica och hanna och surrar skit, sen ska vi mysa och fixa i ordning lite. Sugen på första glaset faktiskt. Längtar bara till mina fina tjejer kommer.
Love you!


T.G.I.F

Drog till grappo igårkväll, blev en del surr sen somnade vi snabbt. Kändes vettigare att sova här när vi skulle upp så tidigt. Känner mig piggare idag men är fortfarande inte i träningsform med tanke på bihålorna och förskylningen. Men en solning och lite ärenden tänker jag hinna med ändå, det dör man ju inte av.

T.G.I.F, heidå :)


så jävla gollig


Tur att jag får mysa med din goding ibland jessica.

livet är inte så svårt

Blev ett möte med jennifer på våran gamla hederliga plats. Mycket surr och alldeles för många cigg. Vi gör problem väldigt små, bara andra som går miste om saker, inte fan gör vi det. Svårare än så är det lixom inte. Kind of love you.


Den här dagen avklarade vi det största utmaningarna på listan, sviniga var vi också. Smack sare!


Här vare bra drag.

runaway train

Handlat godsaker till imorgon nu. Ska bli så skönt med en ledig helg och få träffa tjejerna igen, utan att försöka hinna med en konversationen i farten i skolan, på bussen, i bilen. Ja nu har vi hela kvällen till att snacka skit.
Mina finaste.

Like a firefly without a light



I can go where no one else can go
I know what no one else knows
Here I am just drownin' in the rain
With a ticket for a runaway train

Everything is cut and dry
Day and night, earth and sky
Somehow I just don't believe it



Sorry, i'm only gonna break your heart

Haha alltså givande dag. Kan säga att jag inte ens har hunnit att bli uttråkad, inte hunnit att sätta på oth boxen eller hunnit höja volymen på tvn. Snackat i telefon x antal timmar igen. Syrran messa nyss "Har du tid och sancka i telefon ikväll eller?" Ms Busy lixom. Snart kommer mami och hämtar mig, så ska vi till ica och handla mat.

Puss på er alla fina.


                                    


klättrar på väggarna

Får ångest av att ligga hemma. Vill bara träna ihjäl mig just nu, vill ut på en riktigt lång powerwalk eller gå på ett svettigt pass på gymmet, eller ett satscorepuls pass kanske. Jag vill endast träna. Inte dricka varm oboy på morgonen som gör mig asfet men det ända varma jag har att dricka.

Biggest loser på tv, perfekt.

                                 


allt annat skulle vara roligare än det här tror jag..

Godmorgon. Hoppas ni är friska, för det är inte jag. Dock ligger jag och är så tacksam över att nässpray finns, skönt att någon tänkt till lite. Ligger och kollar 27 dresses och ska väl äta lite frukost snart. Känner redan nu hur fruktansvärt uttråkad jag kommer vara idag igen. Jag och Filip som skulle in till stan, men tror inte kroppen tillåter det. Ska iallafall försöka ta mig till ica med mami ikväll för att handla lite till imorgon. Då ska jag få träffa mina fina tjejer. (och killar).

Nei, usch fy och blä. Kan väl lika gärna kolla oth boxen för 6e gången den här veckan eller ngt.
KUUUUUUL.


ge mig luft

Treo, nässpray, vatten. Godnatt.

It's a whole new world

Tycker att det här är BS faktiskt.


Hoppas du får kuk i midsommar

Fan du ser kåt ut idag.. Gör jag?! Tack!!
Jo alltså jag tänker ju på miljön.. ehm reser ju inte så mycket längre eller jag reser ju när jag ska någonstans..

Sommaren med Göran var ju svinbra. Humor på hög nivå.


Then faith became my friend

Ska se till och fixa biljetter till R.Kelly i mars, sjukt sugen. Han e så jävla bra. Vet att ni också e sugna.


Sommaren med göran

Alltså fan vad jag tycker synd om mig själv, tragiskt va? Haft så tråkigt senaste timmarna, legat och pratat i telefon i x antal timmar och haft sån huvudvärk så det känns som jag fått pannbenet inslaget. Bihålsinflemation är inte långt borta. Tur att jag fann orken från nowhere till handlarn. Så nu ska jag se sommaren med göran och försöka se ljuset.

heidå

what a lovley day

snöstorm, oth box, stirrig tjej. Funny day!


Vacker


redan inne i dimman

Klok tjej som promenerar hem från skälby i motvind när man är tokförskyld. Känner mig helt dåsig i huvudet.
Igårkväll kollade vi nya oth och paradise finalen. Lite smått besviken över den faktiskt, så jävla ospännande. Lite bättre kunde dom väl gjort det?

Nu är det någon jävla dåre på msn som addat mig,
"I know a way we can chat and have a better time.. do you cam?" despo.

Ja, dåsigt vare.

If..


OTH

Soffläge framför one tree hill boxen, inte så illa. Mami lagar middag och jag ska nog ta en dusch snart. Ser mer död än levande ut. Ska få kramas lite ikväll iallafall, så sällskapssjuk man kan bli nu efter 2 dagars ensamhet hemma.
Imorgon har jag studiedag, så ska se till och bli frisk och plugga som en tok.

Poss


sunshine

Emelie kom och plockade mig så jag fick skjuts till skolan, hämtade böckerna och tog en prommis i världens underbaraste väder hem. Allt jag behövde var lite solljus. Sitter och funderar över helgen, över vad jag ska äta till lunch och om jag ska göra nytta eller skita i det. Dilemma vaaa.



but at least i know how to love and that is something you will never know.

"You see, i was different. It was you that was never different. So you left me again, and i begged, but only because i don't give up. You do. You are weak, and you can look at the girl who stands before you with tears running freely asking for something out of you, anything at all, and laugh, but at least i know how to love and that is something you will never know. So here i go. I'm letting go completely this time. I'm growing without you. I'm stepping out of my comfort zone. It'll be harder than before but easier in the long run. I deserve better than you. I am better than you. And i will build myself up, i will fall in love with myself, so that next time you come around I'm strong enough to not make the same mistake twice. You lost something amazing.
You lost me."

Hur fin?

tisdag morgon

Godmorgon. Det verkar som mitt halsont har vänt till en förskylning istället. Hellre det skulle jag säga. Hoppas att man blir helt kry snart igen, men idag överlever jag faktiskt. Måste försöka ta mig en promenad till skolan för att hämta engelska böcker. Prov på torsdag som skrämmer livet ur mig.

Just nu känner jag lite.. "Ahapp, vad ska jag göra nu då?"

lider av något..

Helt seriöst. Kan någon bara lämna in mig på psyket eller något. Jag ligger och storgråter och gallskriker som en 5åring, precis börjat ta pauser för att andas. Vad fan lider jag av? Har ingen anledning att bete mig såhär.
Förutom att man mår lite kasst ligger i soffan och det ända mamma valde att göra är att komma hem och skrika på mig. Hon tror seriöst att jag ska gå runt och städa när jag e sjuk och göra nytta. Kan hon lägga ner sin pedantiska psyksida.

Ta bort mig nu, Save me eller vafan som helst.

i love you until my last breathe

Inne på andra filmen och mami är på väg hem. Ikväll ska jag lägga upp ett kost schema. Ni vet, köper man topphälsa får man skylla sig själv. Dock jävligt bra grejer i den. Det är trots allt sommar snart. Så gör mig frisk så jag kan ge mig ut och träna. Gärna lite vårsol så man kan dra igång med powerwalksen också.


dödsängeln

Somnade om direkt igen.. Pallrade mig nyss iväg till handlarn och hyrde film och köpte topphälsan. Så nu kan jag hålla mig sysselsatt ett tag. Dock helt kallsvettig o jävlig. Tyck synd om mig, litegrann.

Hoppas skiten är över till helgen, det ska den vara. Om inte, skiter jag i vilket faktiskt. Tänker ha kul ändå!

ge mig ett immunförsvar.

Ligger hemma och är sjuk :( orkar inte.... låg och grina hela kvällen igår. Sån blir jag, känslig som fan när jag börjar bli sjuk. Låg med dubbeltäcken och frös ihjäl.
Nu försöker jag pilla i mig omelett till frukost. Fortfarande trött, ska nog sova.

Ps. Förlåt för att jag inte ringa igår jessica, nu vet du varför. Vi hörs av senare <3

RSS 2.0