Tisdag

Har sovmorgon till 12 idag, jätteskönt. Så ska äta lunch snart, sen har jag bara engelska. Efter det ska jag till SATS och satsa äntligen! Å ja viola, det är dags för oss att satsa ihop snart?! vi får bestämma en dag! :)
Har träningsvärk från gårdagens träning, men det är skönt. Då vet man att det händer någonting.

Ikväll ska vi inventera, suck. Men det brukar resultera i en massa garv när man är vid Emmas sida, så de fixar vi.

Stort grattis till både Linn och Linnéa som fyller 18 år idag.

you never see it coming

Igårkväll var det jobbigt. Men det är så konstigt, för jag var så glad innan. Känslorna kommer som ett slag i ansiktet, och det går fort. Det är inte det att jag inte är glad, för det är jag. Det är inte det att jag är deppig, för det är jag inte heller.  Jag får t o m ofta höra att jag alltid är så himla glad. Men känslan i kroppen kan varken förklaras eller beskrivas, det som värkte i hela hjärtat när jag skulle somna. Jag hatar den känslan. Den är obehaglig. Det kanske är helt normalt, jag vet inte. Det kanske är så när hjärtat inte riktigt är helt.
Men snälla, minska slagen i ansiktet, dom är där för ofta nu.


jag som springer så snabbt?

Känslorna hann precis ikapp mig, igen. Precis nu.

I don't know whats going to happen

Åh. Jag har världens finaste bror. Jag åkte på fotbollsträning, dom är alltid speciella, idag körde vi en och samma övning under ca. 1,5 timme. Var med emmsi en sväng efter, sen gick jag till brorsan som ville bjuda på middag. Fick presenter från tyskland också, han e så jävla snäll och omtänksam. Min stora trygghet.

Ska börja släppa tankar och irretation i huvudet, hejrrrå. Jag behöver inte er. Finns så himla mycket bättre saker och tänka på.



Du är så himla bra.

boll boll boll

Seg skoldag. Somna på soffan när jag kom hem. Nu ska jag byta om och vänta på att mamsen ska komma hem och köra mig. Poss

galäään


lets go

Måndag morgon. Näää, fy. Idag får jag börja träna, det behöver jag. Då kommer jag må så bra!

nu e man trött

Hemma i soffan. Risig match asså. Imorgon ska jag börja träna boll igen, och jag längtar. Haft en jättebra helg iallafall, puss.

                            


Bra helg - mysig söndag

Jättemysig middag hos Alexandra igår, vin och bra surr! Sen drog vi till mp, träffade massa jag kände så de var kul! Tack för igår alla fina tjejer :) Tog taxi hem med grabbarna och sov hos familjen Haegermark. Har legat på soffan hela dagen och blivit omhändertagen med god frukost. Somna några timmar framför tvn också. Om en stund ska vi äta middag :) sen ska jag röra mig till spånga med mamsen för att kolla våran match.

Jag och Mira har beställt alla papper för att övningsköra också, wiho! Världens snällaste.

enkelt

I min morgonrock med en kaffe i handen på baksidan, det är så lördagar ska tas.

te amo


Lördag

Dogge kom och hämtade mig igår, vi kollade på film, åt middag och hade en riktigt mysig fredagkväll. Imorse åkte han iväg och klippte sig, sen när han kom tillbaka somnade vi om en stund igen. Fick skjuts hem och har precis ätit lunch, ikväll ska jag hem till Alexandra som fyller 20år :) sen möter jag nog upp mina finisar!

Det fortsätter i en bra riktning

Sitter på tåget på väg hem. Mötte upp Cornelia i stan :) blev massa skitsnack och lite shopping. Skitmysigt. Nu blir det hem och duscha sen till Jennifer för lite käk innan jag drar till min älskling och myser. Ha en grym fredag, för det ska jag ha!!

idag älskar jag min iphone och jessica mer än någonsin!

Blev massa kaffe och kvällssurr med Jennifer Elli och Elinor igår, mys. Cyklade hem vid 11 ungefär, och självklart slutar touchen funka så hela mobilen är i princip hur funktion. Kommer hem, skriker lite (psykfall) mamma ber mig vara tyst, jag går och lägger mig, vrider på mig ungefär 10 gånger och kan inte sluta kolla på min telefon. Löper upp, sätter mig vid datorn o började mobilhettsen. Jessica loggar in på fb, och löser mitt problem på ungefär 2 sekunder. Sen kunde jag somna direkt ;)

Den är beroendeframkallande och livsviktig.

kvällssurr

Nu sticker jag till Jennifer och dricker kaffe. Imorgon är det fredag, vilket innebär helg! hejpa

sommaren 2010



sommaren började med att fira alla fina studenter, vi tjejer gick all in med våran egen champange frukost



Det vart en riktig dimma på alla utspring och mottagningar.



Efter alla studentfiranden var man bra sliten, men vi gick all in när det var dags för Jennifer att fylla 18 - så va man där igen!



Det blev även många lata dagar vid lövsta, som vi njöt av den varma svenska sommaren.



Att Sandra flyttade till medis under en period var ett stort plus, det slutade i vin dimma än en gång.






Det var dags att sätta fart att tjäna pengar, det blev oförglömliga veckor på Birka paradise. Även där blev det mer dimma än jobb tydligen. Men lönen rullade in.





Sen var vi där. I det riktiga paradiset. RHODOS. Vin dimman byttes ut. Nu var det g-roggar som gällde.





spårades ganska rejält.



Jennifer var rätt besviken över att det inte blev 2 veckor på rhodos. Hon vart tvungen och stressa i sig både det ena och det andra. Det blev en del g-roggar och hårda nätter vilket resulterade till en 24 timmars KOMA utan vidare kontakt.



men ni ser ju att jag iallafall hade askul.



efter 2 hårda veckor på rhodos drog jag jessica och sandra ut till landet för lite rehab, där vi fick uppleva världens roligaste fisketur.



det dröjde inte länge innan vi saknade alla rhodos brudar. Så en rhodos-reunion styrdes.



Vi avslutade det hela med en svinrolig kryssning.

Kan ni förstå vilken underbar jävla sommar jag har haft?





i love you

 


fina människor, bra torsdag

Jättemysig och bra dag. Kom till skolan och fick veta att alla lektioner var inställda förutom engelskan. Så jag gick på den, sen tog jag bussen till vällingby och hälsade på Sandra när hon jobbade. Hon bjöd på en god sallad till lunch och kaffe. Kollade jag runt i butikerna lite tills Jessica och Linnea kom, då vart det mer kaffe och mysprat. Sen gick vi till sats, tjejerna satsade och Sandra visade mig lite övningar jag ska börja utföra så fort min pencilinkur är slut.

Precis ätit sallad och kyckling till middag. Kanske cyklar över till Jennifer och snackar lite skit sen.

Bra torsdag.


26 augusti

God morgon! Har som i vanlig ordning gjort mig iordning och ätit frukost. Ska röra mig mot bussen om 20, ytterst intressant att läsa egentligen. Idag blir det skola till 15.20, sen ska jag och Jessica åka till vällingby för att möta Sandra, ska dricka kaffe och gå in en sväng på sats för att Sandra ska visa mig lite saker som jag kan ta del av när jag får börja träna igen, (räknar med måndag). Fan det är ju fredag imorgon? Alldeles riktigt, veckorna går fan alltid fort.



natti

I vissa stunder, då rinner orden ur mig som vatten. Jag valde att dela med mig av orden nedan som kom ur mig ikväll.
Nu ska jag gå och lägga mig :) skola 9.40! natti

Ett sår som aldrig läker. Ett ärr som varar förevigt.

Det är många som väljer att skriva om sin sorg, väljer att sätta ord på sin smärta - Försöker att sätta ord på sin smärta. Men är det egentligen möjligt att beskriva sorg? Jag tror inte det. Sorg kan bara upplevas om man själv är i den eller har varit med om den.

Oavsett om sorgen inte kan beskrivas, så tror jag att det hjälper att skriva. Att försöka få ut lite av den tunga bördan man bär i sitt bröst. Alla är vi olika. Vissa kanske skulle uppleva det som någonting jobbigt, men jag tror att många av oss människor mår bra av det. Jag väljer själv att dela med mig och ibland försöker jag beskriva smärtan och sorgen, men jag vet lika väl som alla andra, att det inte är möjligt. Man kan inte få ut känslan eller sorgen i ord. Inte helt. 

Att bearbeta smärtan och saknaden är viktigt. Vi behöver vara i den och ta hand om sorgen, likväl som vi tar hand om andra saker som håller oss kärt. Sorgen håller oss egentligen inte kärt, den gör ju bara ont. Men vi måste hålla den kärt, för att kunna komma framåt. För att kunna bearbeta och lära oss att leva med ärret som aldrig kommer att lämna våran kropp.

Sorgen måste finnas, annars skulle inte kärleken finnas. Som jag läste i en bok för länge sen. "Sorgen är kärlekens pris." Upplever man kärlek, kommer man också att uppleva sorg.

Kärlek - Rebecca.

Som en fin vän sa. Glöm inte att himmelen är vacker. Jag hoppas det är vackert, där Du är.

”När ni är sorgsna, blicka in i era hjärtan, och ni skall se att ni i verkligheten gråter över det som en gång beredde er glädje”.


no tears, no tears no more done cryin' now

 

(lööök)


ja tack.


se upp

Hannsi följde med mig hem efter skolan och köpte kläder, så båda var glada och nöjda. Sen blev det jättegod lax middag med mamsen och en nap på soffan. Nu har det precis kollat på fortet i fortsättning av time out, haha!
Min gamla fotbollskompis pappa var med, Gary sundgren. Askul och se faktiskt. Dom fina fotbollsmännen. Dock vart det ju en besvikelse när dom förlorade!

Försöker förstå mig på alla pappar så jag kan börja övningsköra snart. Inte lätt! tjarå


jag är din. du är min.

En kopp kaffe, fil och en knäckemacka med kalkon. Toppen frukost! Nyduschad och ska snart klä på mig. Solen skiner idag, jag älskar regn. Ändå känns det lite härligt med solsken ändå, just idag.


tv säsongen är snart igång

Städningen blev rolig idag, emelie kom förbi en sväng, kollade på, sanckade, skrattade och snodde med sig kläder så hon kan vara fin (are) imorgon. Satte oss ute en stund och fortsatte snacket. Nu ligger jag i soffan framför fångarna på fortet :) Snart drar idol och Ensam mamma söker igång också, alltid bra tv på hösten. Ensam mami söker är ju bästa skiten.

Får se om jag drar förbi min andra familj imorgon, de var länge sen. Hannsi ska komma hit och köpa kläder också, står massvis med kassar här om någon mer är sugen.



fina empsi

jag tror det kan bli bra trots allt

Skoldagen avklarad. Efter skolan tog jag en cykeltur för att lämna tillbaka Mathildas klänning, sen åkte jag iväg med mamsen och köpte ett jättebra block till skolan, sen vidare till ica för storhandling.

Ska fixa och dona lite i rummet med lite saker mamma köpte på ikea till mig idag :)

Tisdag

Tisdag morgon. Ska snart röra mig mot skolan, mår sådär. Mår inte prommis bra om man säger så, fy. Men det brukar ju vara värst på morgonen. Efter skolan ska jag hämta alla papper och skit som ska skickas in så jag kan börja övningsköra och gå kursen snart! Spännande :)


längtar efter att inte få ligga hemma imorgon

kollat på fångarna på fortet och time out, haha! Martin Timells garv e priceless.
Imorgon ska jag ta mig till skolan, bara för att slippa vara hemma o tråka. Tänker ta mig en lugn prommis dit, för att få röra mig lite i smyg.


when my hope is gone you make me keep the faith


Varför handlar så bra filmer om cancer

Precis kollat klart The last song. Ansiktet är forfarande blött, tårarna har runnit nedför halsen också. Den är så himla fin. Minns när jag såg den på bio, då rann tårarna sådär hejdlöst.
Det är som att tårarna rinner och hjärtat vrider sig hundra gånger om när jag kollar på den. Jag tror det är de, som gör att jag påverkas så extremt mycket av filmer. Smärtan känns ända inuti mig.
Alla filmer , handlar om cancer. Alla otroligt bra filmer som får tårarna att rinna hejdlöst handlar om cancer.
Det finns ingenting, och då menar jag ingenting, som jag hatar mer än cancer. Sjukdomen har förstört så många familjer, den har tagit så otroligt många människor.

Jag önskar att jag hade fått haft dom där samtalen precis innan livet förvandlades till en himmel mina fina.

sluta inte le - det hjälper dig sakta men säkert framåt


hemma

I soffan. Totalt värdelöst, bara extremt uttråkande. Men pratar med lite friends som inte börjat skolan än. Imorgon tänker jag gå till skolan, vägrar ju befinna mig hemma. Så fort jag är lite friskare är det dags att börja träna, som jag längtar!

halsfluss.

Kul och va sjuk första veckan i skolan. Hoppas mitt pencilin hjälper jävligt snabbt, min plan är att vara i skolan på tisdag igen, får se hur det blir med det. Halsfluss, feber och ont i kroppen. Skönt. Kan varken svälja eller äta.
blääää :(

kollar dear john, men behöver nog sömn. Även fast jag vaknade nyss.


lilla bebis mage

Blev lite ändrade planer igår. Kollade första halvlek av våran match, sen drog jag nea emma och kollade BP - Bele i spöregnet. Jag var sjuk tjei, emelie hade sen match, jessica kunde inte heller. Så jag och Cornelia bestämde oss för att köpa med mat hem till henne istället. Myste och pratade massa skit bara :) Blir glad av att umgås med dig finis.
På kvällen fick jag sovsällskap av fin kille.

Idag har jag hängt runt med Syrran och mamsen. Syrran har förövrigt fått sååån fin bebis mage, bara 4-5 månader kvar. Längtar så mycket tills lilla bebisen kommer.

Ska sova en stund innan jag ska till läkarn vid halv 7.


fredagsmys

Så var skolan igång, fick förvånandsvärt bra schema. Hoppas det inte ändras, isåfall kommer jag fixa höstterminen fint. Efter skolan blev det en sväng i centrum med jessica, annars har jag varit hemma och hängt med bror min som kom förbi.

Om ett tag kommer min fina pojke och hämtar mig, blir myskväll med honom ikväll. Imorgon ska jag kolla våran match mot Vallentuna med Emmsi, sen blir det middag och bio med tjejerna. O fina mami kommer hem också, städat och gjort fint hemma så hon blir glad.

Ha en bra fredagkväll.



ps. emelie, älskar dig tjejen.


off to school

Hinner inte med vårdcentralen innan skolan, får bli på måndag istället då. Sov i soffan inatt för att kunna komma upp nu på morgonen, måste säga att det känns helt okej. Efter en dusch och lite frukost är jag på banan igen.
Det sköna är att det är helg igen, och då får man träffa sin fina kille och sina friends igen.

Jag tänkte mycket på dig när jag skulle sova igår, samma tankar som ständigt snurrar i huvudet.. Men jag måste tro, att du har det bra och att du somnade in med vetskapen om att jag älskar dig. Jag måste få tro det. Annars kommer tankarna alltid vara en  ända plåga.

         

glädje

natti


sommar 2010

Sommarlovet är slut nu. Tiden har gått så himla snabbt, precis som vanligt. Men jag har haft en helt underbar och fantastisk sommar. Jag har tagit vara på tiden och njutit av det fina vädret. Den har varit fylld av en stor del dimma, födelsedagsfiranden, studenter, många mysiga kvällar på lövsta, en massa grillkvällar, landet (världens roligaste fisketur), rhodos och 2 svinroliga jobbveckor på birka. Jag har spenderat mycket tid med mina underbara fina vänner, min pojkvän och även lärt känna nya fina ansikten som står mig nära hjärtat.

När man blickar tillbaka inser man ju, att sommaren har varit alldeles underbar.

Man får aldrig glömma allt det där fina, som har fyllt sommaren med värme. Med den här sommaren i bagaget vet jag att jag kommer överleva höstmörkret.

Välkommna tillbaka rutiner - vi får se hur länge vi står ut med varandra.



Det handlar om att vara här och nu

I tisdags vart det myskväll hemma hos Cornelia. Åkte till hennes jobb, tog en kaffe och kollade på medans hon stängde. Sen blev det middag (mästerkocken Cornelia gjorde världens godaste middag) med Linnea och Linn närvarande också. Plöjde 3 filmer, klippte håret, pratade en massa och åt gott. Hur mysigt som helst.

I onsdags åkte jag direkt hem till Jonna när Cornelia skulle åka till jobbet. Vi åt frulle och fixade lite inför kryssningen. Mötte upp Jessica i stan innan vi gick ombord båten. Hade skitroligt. Käkade god buffe, drack massa goda drinkar och hade en grym kväll.

Är hemma igen efter att ha varit på resande fot. Mamma är fortfarande inte hemma. Längtar så tills hon är hemma igen. Ska fortsätta ligga i soffan och mysa. Imorgon blir det vårdcentralen 8.00 innan skolan, aa det är dags nu.

Tack världens finaste vänner för att ni får mig på andra tankar för en stund, för att ni får mig och le och skratta fast hjärtat skaver och känns tungt. Jag hoppas du har det bra mormor, där du är.

                                       


You always had my back

När det händer någonting, påverkar det direkt drömmarna. Är det inte underligt? Hur personen helt plötsligt är med än hela natten. Det är konstigt. Men när jag vakande kändes det inte konstigt, för du har ju inte försvunnit var min tanke, det var en helt vanlig dröm.. Fast jag var och är fullt medveten om hur det egentligen är.

Jag har legat och kollat på Eva och Adams alla avsnitt hela dagen, inte många som förstår hur kul det faktiskt är. Jag fick skratta högt för mig själv i soffan flera gånger igår. Sysselsätter mig själv ganska bra, ibland behöver man bara sitt eget sällskap. Men ikväll ska jag vara med några fina vänner. Och imorgon ska jag åka på kryssning tillsammans med mina favorit tjejer. Att sysselsätta sig och umgås med massa fina människor är bra.
Dom är bra.


sorgen är kärlekens baksida

Min fina bror kom hit efter jobbet, han lagade middag åt mig. Vi har legat och pratat i flera timmar. Uppskattar tiden med honom så enormt mycket. Vi pratade om allting. Det lättade på hjärtat lite. Alla tankar och frågor. Han berättar. Han lyssnar och han förstår. Han har det finaste hjärtat på den här jorden. Han tar hand om mig, han är så fin. Ser till att jag har allt jag behöver, att jag alltid är okej. Tänk att få ha turen att ha en sån fantastiskt fin bror.

                                  


Kom ihåg att livet inte är i morgon, utan livet består av alla dessa NU som staplas på varandra

Sovit dåligt inatt. Vridigt och vänt mig. Drömt en massa konstiga saker och vaknat av min onda hals. Ligger i soffan nu och fortsätter raderna i min bok. Mamma åkte till mormor imorse, till fina mormor.

"Den som känner sorg, har även känt kärlek. Det måste innebära att den som kan känna mycket kärlek också kan känna mycket sorg. En cynisk tanke är att om man undviker kärleken och livet så undviker man sorgen. Är kärleken värd sorgen? Jag vet inte, har inga svar" - När livet stannar.

Du har aldrig varit rädd för något, du har varit med om så mycket i ditt liv. Det har inte varit smärtfritt. Mina tankar snurrar. Hade velat hålla din hand under dina sista andetag. Hade velat ge dig styrka och velat berätta för dig hur mycket jag älskar dig. Vet du om att jag gör det? Är så rädd för att du somnat in utan att veta. Kan inte förstå att det kan gå så snabbt, för inte länge sen var jag ju hos dig och hälsade på. Vi satt vid ditt bord på sjukhuset och åt tillsammans. Jag fick ligga i din sjukhus säng och titta på tv. Fick vara omkring dig. Du verkade så pigg. Men allting gick så snabbt. Jag ser dig - levande. Jag vill inte förstå.

.

Evigt tacksam för all kärlek. Min underbara pojkvän, mina fina vänner och min oslagbara familj.

Vila i frid, min fina mormor.

Jag försöker springa ifrån mina känslor, men dom kommer ikapp mig. Dom rinner över som en hink överfull av vatten. Det rinner över och blir till tårar. Det är så mycket tankar som ständigt snurrar omkring i huvudet, tankar och sorg. Jag önskar att jag kunde spenderat så mycket tid hos dig, att du hade varit så nära mig. Jag hatar att du varit 30 mil ifrån mig. Men dom där 30 milen är nu längre ingenting. Nu är du betydligt längre bort.. Jag vill inte förstå. Vill inte se fler tårar. Vill inte känna fler tårar. Jag vill träffa dig. Jag vill prata med dig. Jag vill krama om dig. Vem kunde ana att det var sista gången jag kramade om dig, när jag var hos dig sist.

Jag ligger mycket och tänker på våra minnen. Fina minnen. Sen barnsben har jag alltid spenderat mina somrar hos dig. Jag har alltid legat på en madrass bredvid din säng, för det var där jag ville sova. Bredvid dig. Du låg och berättade historier långt in på kvällen. Du kunde berätta samma historia 5 gånger i rad för min skull, för att jag alltid ville höra en gång till. Flera kvällar irad.

Jag vill sova bredvid dig igen mormor. Jag vill ligga på en madrass på ditt golv och höra samma historia igen.
Jag vet att du kämpade med varenda andetag. Men jag får andas åt dig nu mormor. Det lovar jag att göra. Och jag ska ta hand om mamma, det lovar jag också. Jag ska vara snäll mot henne, som du alltid sagt till mig.

Vila i frid ♥

.

Det gör ont, så fruktansvärt ont.

Hjärnan vet, men hjärtat vill inte förstå.

Vaknade tidigt idag, kunde inte sova längre. Påbörjade raderna i boken igen, jag är som fast. Jag kollade på mobilen och såg, den 13 augusti idag. Idag har det gått 11 år sedan du togs ifrån oss pappa. 11 år sedan du fick somna in i frid.. 11 år sedan, du min fina pappa blev en ängel. Du blev mina vingar istället, mina vingar som får mig att flyga när jag inte orkar..

Dom säger att jag är så lik dig pappa, jag blir så glad. För jag vet att du lever kvar inuti mig.
Jag vet att du finns där.




När livet stannar

Blivit en heldag hemma idag, rensat bland alla kläder och städat rummet. Påbörjat boken När livet stannar, som jag inte kan slita mig ifrån nu. Jonna kom förbi en sväng och surrade också, mitt fina lilla hjärta. Tur att det inte dröjer länge innan vi ses igen. Imorgon blir det stan en sväng med Jennifer, på kvällen vankas det kräftis.

Nu ska jag återgå till min bok och längta efter min pojke lite.



fina birka veckor


girls night

Hade jättemys o kul med mina tjejer igår, det blev väldigt mycket rhodos surr, grillning och g-roggar. Lite annat folk trillade in också lite senare. Tog en prommis hem sen på natten, min fina vän höll mig sällskap i telefon som tur va. Vaknade inte förens vid 1 imorse, sen dess har jag legat i soffan.

Ska ner till rummet och rensa kläder och röja upp lite snart, innan mamsen blir galÄn.

                  

love



fina b-rudar (+ jennifer som tar bild)

storfiskarn

Haft mysigaste dagarna på landet. Vi har spelat kort, kollat film, snackat skit, fiskat, läst böcker och bara myst :) Igår hade vi den roligaste fisketuren vi varit med om. Metade upp feting fisken. Svinkul! Tack mina finaste för dom här dagarna. Skrattat så man fått ont i magen.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen röra mig mot krooken. Ikväll ska vi träffas alla b-rudar. På tiden :)

LOVE


Nu: rehab på landet



Måndag och regn

Dogge kom och hämtade mig igår, så åkte vi hem till honom o kramades hela kvällen. Somnade ganska tidigt, var svintrött. Imorse smög han iväg till jobbet tidigt, jag sov vidare ett tag innan jag tog mig hem. Träffade Fanny på bussen :) det var inte igår. Jag älskar att det regnar ute, det kan inte bli mysigare. Idag åker vi till landet och myser också.

 


de e mys o fest

Mycket nu, mycket nu. Men bara roligheter :) Åker nog till min älskling ikväll, imorgon åker jag ut till Väddö några dagar och myser med mina fina tjejer. Sen blir det möte med b-rudarna i veckan och även en kryssning väntar.

Love - R.

                   

vi får aldrig nog


fina ni.

påväg mot gamla stan för middag.

lovley väder

Mysdag. Blev en prommis imorse till brorsan, vi handlade mat, lagade tacos och la oss i soffan och kollade film. Hur skönt som helst i det här vädret. Är svintrött så blir nog en nap när jag kommer hem, väntar på att mamsen ska komma och hämta mig.

döru av en nöt eller

Vart en shoppingsväng med mamsen, fick med mig en kjol, ett linne, en kofta och en svinsnygg väska. Pics på skiten lär ju komma senare :) Sen blev det en tur till arlanda för att hämta brorsan som kom hem från Barcelona. När jag satt där och väntade ville jag enbart dra löpningen förbi alla spärrar och hoppa på ett plan till rhodos. Men idag ska jag faktiskt inte gnälla, det har regnat över stockholm hela dagen , ungefär det ända jag begärt sen jag kom hem.

Kvällen spenderades i stan med JJ, kollade Beck. Svinbra faktiskt :) Nu på kvällen har det bjudits på mycket bra surr, på måndag åker vi ut till jessicas landställe och myser några dagar, när vi kommer hem ska vi äta middag och dricka massa g-roggar alla tjejer från rhodos, finfint!

Det vankas bra skit.


tack för molnen, love it.

Nu ska jag och mami åka och kolla i lite affärer innan vi hämtar brorsan på arlanda :) Ikväll blir det bio med min fina vän.


från och med du.

Ni förstår inte hur lycklig jag är, som har världens finaste människor i mitt liv.

                                      

cha cha slide

Trött tjej, hej! Sjukan håller i sig, men jag har lyckats förflytta mig. Igår kom Dogge och hämtade mig så åkte vi till honom, åt middag med hans familj, sen hostade vi ikapp och somnade till en film. Mys!
Tog en prommis till Jessica nu på dagen, ganska mycket dö läge i soffan över oss och skratt åt minnen från rhodos.

Imorgon drar vi kanske till Therese land och myser.


                                  

En extremt liten bild del








VBP

3 månader idag, finaste du.

                                       


lite g-roggar

Trött, sjuk och sliten. Ändå vill jag bara ha en g-rogg på stranden, helvete. Jag sa ju det, efter en dag hemma vill man ingenting annat än att åka tillbaka till rhodos paradiset.

Ligger i sängen och kollar på SATC, tjarå.

                               

amen typ såhär bitter, haha


bebis


Waka Waka

Hemma igen. Känns som att tiden har sprungit iväg och att mina 2 veckor har varit 2 dagar, samtidigt som det känns som en evighet. Jag har haft det hur jävla bra som helst. Det mesta har varit helt sjukt på hela resan, sitter och garvar lätt för mig själv bara jag tänker på allt. Fyllerna har inte varit dåliga om kvällarna vill jag lova.

Det har varit fylla, sol, bad, spyer, vattenland, g-roggar, b-rudar och så jävla mycket spår. Har haft dom absolut bästa människorna runt omkring mig!

Kort och gott - SVINbra.

Nu ligger man hemma med rhodos hostan som resten av rhodos befolkningen, sover till och från sen jag landade imorse, det är rehab nu, iallafall några dagar - hyffsat paaj.

bilder kommer - i mängder :)


RSS 2.0