älskar mocka detaljerna


dyng

Dyngförskyld och febrig, toppen. Men inte ska jag väl klaga för det? Du har ju faktiskt magsjukan Matti, tycker mer synd om dig. Jag har överlevt en dag till, jag har fått med mig ett par gudomliga skor hem och jag har jobbat. T o m ätit thai mat till middag, kändes ännu bättre.
Ska kolla svensson svensson (nej jag har antagligen inget liv) och sova jättetidigt ikväll.

ps. väntade inte i 35 minuter på bussen imorse och tyckte inte det var kallt, nä-nää. Men sen har man ju faktiskt fått stå här också..

                        


hehe

Godmorgon vinterland. Godmorgon lilla treo. Fy jävla fan, huvudet är en ända stor dynga. Idag börjar fysen, utomhus i -13, skönt va? För mig är det dock inte möjligt idag, jag mår skit. Men skolhelvetet måste man ju till. Hehe gnäller jag mycket.... 5-0 till Barca, sjukt.



kallsvettningar

Alltså vid 8 tänkte jag, fan jag måste hålla mig vaken till iallafall 9 för att kunna sova resten av natten sen fastna man vid datorn lätt hänt, så nu kommer jag inte få alla dom där timmarna jag längtade efter. Jag ligger och kallsvettas och känner mig sick, nu får det vara nog. NATTI

How can I move on when I'm still in love with you


måndag/helg/måndag?

Jag vill bara ha helg, kan jag få helg? Jag vill köpa julklappar, gå på julmarknad och mysa. Måndag kväll.. Fan är det bara måndag tänker jag. Snart kanske det är torsdagkväll och jag tänker, är det redan fredag imorgon. Tveksamt nu, men jag klarade dagen fint. Imorgon är en ny dag, spanska 8.20 låter det inte grymt?
Nä Gustaf får fan roa mig lite innan jag somnar snart, puss på er.


kaffe stund

Skoldagen blev inte lång, slutade redan 12.15, tog en prommis hem. Nu håller jag på att göra kaffe och ska kolla svensson svensson och samla krafter inför några jobbtimmar. Jag gick och tänkte hela vägen hem, jag är rätt så bra på det. Jag är så himla glad och så himla lycklig. Peppar peppar ta i trä.


gnäll måndag

Jag har inte varit i skolan på en vecka, jag vaknar upp och mår fortfarande dåligt. Öronen och halsen skriker typ efter hjälp. Men jag måste till skolan, kan inte missa mer, hemskt ska det bli. Jag hatar skolan.
SÅ.
Nu har jag gnällt klart nu ska jag ta min treo vakna till och ta en promenad till skolan, kommer hem rätt sent ikväll eftersom att jag jobbar. Puss


Söndag

Då var ensam mamma söker slut för iår då, nu fick man veta att Linda och Kristian redan hunnit göra slut, dom som var varandras livs kärlek. Jaja. Jag tycker Janne är fräsch även om kristian passa henne bättre. Ska kolla beck och somna nu. Skola och work imorgon..


slut i rutan

Jag lever men är extremt trött. Jag och Emmsi hade skitmysigt i fredags, vi snackade massa skit och satt på waynes ett bra tag. Efter några timmar hos brorsan mötte jag upp Johanna på tåget så åkte vi till café 60. Satt där länge och hade också så himla mysigt :) Somnade gott när jag kom hem vid 1 tiden.
Igår övningskörde jag och Mira, det gick faktiskt riktigt bra tror jag och det var sjukt kul. Så motiverad! På kvällen workade vi lite på "föreningsmiddagen" eller vad vi ska kalla det. Hjälpte till och drack lite typ. Fick tydligen i mig tillräckligt för att må skit under natten, kanske var för att jag knappt ätit något under dagen/kvällen. Dogge kom iallafall och hämtade mig. Vi har myst tillsammans hela dagen, köpte hem mat från lilla rött och kollade oc.

Ligger och inväntar ensam mamma söker, sen ska jag sova. Imorgon börjar verkligheten igen, jösses.
Hoppas ni alla har haft en mysig och fin 1a advent.


                                               


snabb update

Frisören, luncha och fika med Emmsi, hängde hos brorsan, kvällsfika på café 60. Berättar mer senare. Ska iväg och övningsköra nu, sen blir det lite work/föreningsmiddag med herr och damlag sen till Dogge. Hörs!


it's friday i'm in love blabla - jag är lika kär som alla andra dagar

Det snöar så himla fint ute. Hade svårt att somna igår så är ganska trött idag, men det är bara att klä på sig och ta en prommis till frisören och bli omhändertagen, sånt gillar jag. Utväxten är så grov så jag nästan ser ut som en brunett i uppsatt, katafuckingstrof. Så bort med det och fräscha till det lite. Ha en fin fredag!



härlig bild tycker jag


time 2 sleep

Dags att sova, frisören imorgon. Puss

That was quite a show, Very entertainin


FA-AN vad jag saknar det här




fantastiskt/fint/trasigt/svart

Kärlek är ingen lek. Det kan vara så fantiskt och fint, samtidigt som det kan vara så trasigt och svart. Men ger hela sitt hjärta till en annan människa, man riskerar att tappa det, man riskerar att få tillbaka det i tusen bitar för att sen ensam försöka laga det igen. Men hur lätt är det att laga ett hjärta ensam? Ett hjärta ska lagas tillsammans, lagas på ett lyckligt vis. Göra det helt av så otroligt mycket kärlek. Men så blir det aldrig. Man har varit där förr, men man träffar en ny som gör en sådär lycklig så man sprudlar av kärlek. Jag är där nu, jag är så jävla lyckligt kär. Men lider med av andras brustna hjärtan för att man har varit där också, man vet hur hemskt det är. Kärlek kommer och går, hjärtat kan lagas. Men halva hjärtan får man kämpa med att laga ensam. Någon gång kommer någon annan att försöka laga ditt hjärta, för att kanske sen i framtiden ta sönder det. Det är sorgligt. Men när kärleken är så fin, är det värt det. För det finste man kan göra är att älska en annan människa, att ge all sin kärlek till någon annan. Men man riskerar det finaste man har när det handlar om kärlek,

sitt hjärta. Sitt sköra hjärta.

brustna hjärtan

Gör ont i hjärtat att se andra människor ledsna, jag dör lite inombords. Fy fan.

Jag älskar att finnas för mina fina vänner...

Jag älskar att finnas för mina fina vänner. Jag älskar att finnas och ställa upp för människor som visar sin uppskattning. Fina vänner som hjälper en är det finaste som finns. Jag kommer aldrig ge upp er. Eller sluta finnas för er. För jag vet att ni skulle finnas där för mig.


bajs

Gudomliga i både svart och beiga, men nej juste. Alla har tydligen dvärgfötter i sverige så dom är slut. FU

Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


"fittjävel"

Legat med min kaffekopp och kollat heartbreak hotel, den är störtskön. Man vill bara leva fullt ut när man kollar på den filmen, så jävla sköna. Efter att ha legat och garvat för mig själv tänkte jag fortsätta med det, så jag har laddat ner en massa svensson svensson, haha skön man e. Priceless ju!


Alltså det här är ju lite julstämning, fan...

img_9535 (MMS)

Alltså det här är ju lite julstämning, fan vad man älska när man var liten.


drömmar

Sitter i morgonrocken framför nyhetsmorgon och myser, tycker väl lite allmänt synd om mig själv sådär. Har ont i öron och hals och ingen ork i kroppen. Såg precis hur mycket snö det var ute, fan så mysigt så länge man är inomhus :) Dom pratar om drömmar på nyhetsmorgon, dom påstår att alla drömmar är bra. Att drömmarna vill få en att lära sig saker, att inga av dem egentligen är negativa. Men jag tror nog inte riktigt på det, för alla extremt hemska drömmar, vad hjälper dom?

Blir en lugn och mysig helg, ska bli så himla skönt. Nästa helg ska jag och jessica handla julklappar, mys!




You've introduced me to life that I've never known


så himla mysig


önskelista?

Att skriva en önskelista var inte enkelt, vad är det jag vill ha egentligen? Jag ska försöka att inte önska mig speciellt mycket med tanke på att jag behöver pengarna till en sak längre fram i vår, men nu helt plötsligt kommer jag på en jävla massa. Tur att jag fyller år i januari också, så jag kan dela upp det lite :) Eller så får jag stryka lite saker, jag vet ju att det är värt det.

Satt och läste massa gamla blogginlägg precis, bra sysselsättning. Kan någon ge mig filmtips, tänkte ladda ner lite movies?


IBRA





Now you're too big a part of me to let you go

Längtar redan tillbaka till mitt och emmas fönster på hotellrummet där man satt och dingla med benen 9 på morgonen utan någon sömn, övertrött och skrattade åt precis allt och kedjerökte, helt okej alltså.

Men ikväll ska jag mysa i soffan, äta popcorn och kolla på film. Det får väl duga det med så länge :)




lite damp

Alltså, hahahah. Kan inte sluta garva! Citerat Johanna "Kom att tänka på dig och din klädångest i milano när jag såg det här". Fyfan vilket roligt videoklipp, dör lite.


SMS-inlägg

img_1176 (MMS)


jag gillar julen

Åt middag och myste hemma hos min fina kille igår, gick ut och mötte Sebbe en stund också igen. Vi vaknade ganska sent idag, sen kom mamma och hämtade mig. Halsont och hängig fortfarande, inte alls frisk. Vi lulla runt på ikea, mamma handlade en del fina saker och så lunchade vi. Nu är vi hemma och myser och mamma fixar och donar. Jag ska en önskelista om en stund tänkte jag, älskar sånt där. Julen är så himla mysig :)

Jag kan ta några slag så länge jag vet att jag kämpar

Jag tycker att Michaela Forni är bra på att skriva, kolla bara på det här. Spännande vackert fint och väldigt klokt.

"Vad är det med natten som gör att allt känns så mycket starkare då. Hjärtat dunkar hårdare och tårarna trillar fjäderlätt. Som om det är enda tiden på dygnet hjärnan får tänka. Kanske för mycket för ens eget bästa. Jag är ett planeringsfreak därför har jag så svårt att acceptera att vi inte kan planera allt. Man kan inte planera detta liv och man vill det inte heller. Antar att det bara är min försvarsmekanism för att inte ha ont. Jag har sedan länge förstått att jag aldrig kommer vara en sån som kan stänga av känslor, därför försöker jag kanske planera in i framtiden i hopp om att kunna förhindra den smärtan som faktiskt är en risk man måste ta. Jag har läst gamla brev ikväll och jag har gråtit gråtit gråtit. Meningar som har etsat sig fast i huvudet och flera år senare citerar man fortfarande det där brevet som om det vore igår. Tårar av värme och kärlek. Mest rädsla. Tiden när man låg i sitt flickrum och förstörde dagboken med salt vatten som kom ur ögonen. Jag är så nyfiken och rädd inför framtiden men ju äldre jag blir desto mer förstår jag, tänk hur mycket jag kommer förstå i framtiden då, fascinerande, men då förstår jag i alla fall. Att man måste bara ta detta liv som det kommer. Men jag måste leva nu. Nu är livet inte sen. Och om jag gör det bästa i nuet, då kan jag i alla fall låta det bli historia utan att se tillbaka med ånger i hjärtat. Så länge jag gjort mitt bästa. Jag kan ta några slag så länge jag vet att jag kämpar. Hela livet är som en svettig och stenhård fotbollsmatch. 90 minuter eller 90 år plus övertid förhoppningsvis inte avbruten match. Svettdroppar i pannan, nyfikenhet, rädsla, att ena sekunden tro att man vunnit för att nästa förstå att man kanske förlorar. Se till att inte få rött kort och behöva bli avstängd innan man ens hunnit börja. Men göra sitt bästa tills någon visslar i en visselpipa och sen så är det över."

man i know it's crazy


så inåt helvete jävla bra

Lite piggare denna gång, vi har druckit non stop och sovit kanske totalt 5 timmar under hela resan. Lagt mig vid 9-11 på morgonen och bara sovit någon timme innan man var igång igen. Men fan vad roligt vi har haft, länge sen jag har garvat så extremt jävla mycket hela tiden. Shoppade en del, var på en nattklubb en kväll. Mäktigast av allt var när vi kollade Milan. Alltså arenan, zlatan gör ett så gudomligt jävla snyggt mål. Man var mållöst, de tvar det absolut mäktigaste jag sätt. Han är en jävla gud. Resan får 5/5. Mår lite bättre idag, lär bli hemma imorgon sen är det dags för att ta sig tillbaka till skolan och verkligheten. Men inte idag, idag ska jag få träffa min lilla kille och bara vara :) Alla bilder kommer när någon har orkat ladda upp dem.

Fina Sebbe var här på morgonen och pratade och sånt. Nu ska jag ta en dusch snart, heipa.


Orkar inte skriva måste bara säga att jag ...

Orkar inte skriva måste bara säga att jag har haft bästa helgen, aldrig garvat så mycket i mitt liv. Eller sovit så lite heller för den delen. Nu är jag dyng sjuk och har ingen röst överhuvudtaget så kan inte ringa en jävel :( bajs.... Berättar mer sen. Ps. Zlatan är Gud.


Milano över helgen

Trevlig helg allihopa, nu sticker jag till Milano med alla tjejerna :D hemma på måndag igen.

im crazy but you like it , loca loca loca



bra tagg på den här ju

morgonmys

Tog en varm dusch igår, tog på mig min morgonrock och kröp ner i sängen. Jag somnade tidigt. Har precis legat och vaknat till vakna med the voice, myser runt i toffler och morgonrock. Finns det något bättre än morgonstunder egentligen? När man inte behöver stressa och bara mysa, nu ska jag sätta på kaffe och mysa vidare : )

Love, it taught me to lie



Den här låten är gudomlig. Blev så sugen på att kolla om alla oc avsnitt, även om man sätt dom tusen gånger. OC är kärlek. Så det är vad jag tänker börja geeka next week.

För alla änglar

Jag hittade den här dikten, jag gillade den.


Jag har tvingats på en biljett

till en åkattraktion.

Jag skulle vilja hoppa av

Men det stannar ju aldrig

Det går om och om igen

Mitt liv är en berg- och dalbana

 

Jag sitter långt bak

och kan inte se framåt.

Kan ibland känna att det går uppför

Jag kanske skrattar och har skoj

Men lika fort kan det gå nerför

Mitt liv är en berg- och dalbana

 

Det är dalarna jag avskyr

Det får för fort

Jag skriker och gråter

Jag mår illa och vill kräkas

Mitt hjärta bultar av fasa

Jag vill bara slippa ifrån skräckfärden

Mitt liv är en berg- och dalbana


Ingenting är omöjligt

Så himla trött tjej, legat och vilat en stund. Jag ska ta en varmdusch eller ett bad, sen ska jag sova för natten. Ligger och myser i mitt rum och har det bra.

Jag kan inte låta bli att känna sånt medlidande för andra människor, kan inte låta bli att ställa mig in i situationen och tycka synd om andra små hjärtan, vilken situation det än är.

                                    


han är en stjärna


im sorry


i DID IT

Jag klarade det! Jag överlevde mördarveckan. Jag klarade provet galant imorse, jobbdagarna gick alldeles utmärkt och jag fick träffa min älskling igår. Hade bara prov imorse, sen spelade jag match med skolan. Mamma hämtade mig. Nu är jag hemma, tänkte att jag skulle ta tag och städa hela mitt rum, men det hade mamma redan gjort åt mig. Tänk vad snäll man kan vara, så det är hur rent och fint som helst :) Så ikväll, har jag inga måsten. Ikväll ska jag ligga på soffan och bara njuta av att inte behöva göra någonting. Kanske packa och bara mysa.

Imorgon sticker vi till Milano, ska bli så sjukt kul. Innan ska jag och Emma kolla lite i affärer och luncha någonstans, åh. Tack fina underbara snällaste mamma som betalar detta åt mig och fixar så mycket. Du är oersättlig och den bästa människan jag vet. Du är den som har räddat mitt liv, tack för att du orkar varje dag.


                  


Skön morgon. Jag sov extremt många timmar ...

Skön morgon. Jag sov extremt många timmar inatt, gick upp duscha och åt god frukost som min fina mamma hade gjort till mig. Skoldagen är slut, väntar på att mamsen ska hämta mig så vi kan växla pengar osv innan hon släpper av mig på jobbet. Längtar tills jag kommer hem till min älskling. Love - R


Super god middag, och en riktigt rolig övn...

img_6807 (MMS)

Super god middag, och en riktigt rolig övningskörstur. Tack snälla Mira! Nu ser ni vad som gäller, en stund.. Sen ska jag sova - fyfan så skönt. Imorgon är det skola/jobb/plugg/mys med min fina kille. Sen är jobbdagarna över denna vecka, provet kvar torsdag morgon. Sen ska jag le, mer än jag redan gör. Jag är glad! Ibland kan man erövra världen, iallafall i tanken. Nä godnattpuss på er


Jobbar för tillfället, eller barnen har en...

Jobbar för tillfället, eller barnen har en kompis med hem så dom leker där uppe. Fixade mellis och håller nu på att plugga en del. Under dagen lämnade jag ut cvn, sen lunchade jag och mamma på Ikea och handlade lite. Fick med mig ett nytt påslakarn hem :) köpte en liten tack present till Mira också. Ska dit snart, köra bil woop!


What's my name?

Inatt sov jag som en gud, har ätit en rejäl frukost och ska röra mig på samtal om en liten stund. Sen vidare iväg för att lämna en massa cvn innan jag åker till work :)


jag/gillar

                   



alla fina

var rädda om era små hjärtan.

h&m home

Dags att säga natti snart, hann med ett till kvällssamtal med min fina kurd. Imorgon är det som sagt utvecklingsamtal och cv runda på schemat innan jag ska jobba. På kvällen ska jag övningsköra samt äta middag hemma hos familjen Haegermark :) intensiv men bra tisdag hoppas jag.


                              


jag älskar h&m home, kommer på mer och mer att önska mig i julklapp även om jag egentligen inte ska önska mig så mycket då jag behöver pengar jag ska spara till en speciell sak.


KUNG

ASSÅ Zlatan är så jävla mäktig, sån jävla kung, så jävla one of a fucking king.



allt är bättre med sommaren, vart tog brännan vägen


Måndag - check!

Jag klarade av dagen, härligt. Kom till skolan och första lektionen var för dom som hade omprov, så jag utnyttjade tiden och pluggade. Åkte direkt efter skolan till hässelby för att hämta barnen, vi åt mellis/kollade tv/lekte tills deras föräldrar kom hem, så åkte jag hem och åt god middag som mamsen hade gjort. Var ute och gick en liten sväng nyss, hade ett fint samtal med Jonna, fan vad vi inte sätts på länge. Behövs en del uppdatering dära.

Nu: Ung och bortskämd samtidigt som fotbollsgalan

Måndag

Sov dåligt inatt, nu handlar det om att överleva dagen. Så får man tänka under en tuff vecka, en dag i taget! :) time 4 school snart, därefter jobb. Ha en bra dag alla ni.

jag ser inte sånt för din skönhet består, du är som en stjärna på himlen, nått man ser men aldrig når

Jaha? Märks det att man är uttråkad. Jag droppar ett inlägg, kollar runt lite. Droppar ett till. Tjurar lite. Droppar ett till. Den här gången känns det bättre, hälften är ordnat. Dock får man ju kämpa om man vill någonting, ellerhur? Men det är ganska motiverande. Ingenting serveras på silverfat. Och det är vad jag kommer att göra.
Osammanhängande, men jag bryr mig ju tydligen inte.

Jag har en bra och en rätt tuff vecka framför mig, den består av jobb mån/tis/ons, samt skola, en CV runda, växla lite pengar och så inåt helvete mycket plugg - kämpa var det. Ensam mamma söker kanske ger mig ny energi ikväll, mitt favorit program.. typ.



det här kändes lixom helt okej


We were always just that close

Någon annan som bör tas upp är ju Rihanna, vilken gudinna. Hon sjunger som en gud. Så jävla skön röst.



Ett hjärta med vingar

Det är fars dag idag, jag ger min pappa en liten extra tanke idag. När alla pratar om att köpa blommor eller fira sin pappa på något vis. Jag kan inte göra det, jag kan inte ha dig här hos mig även om jag vill. Men jag får acceptera det, jag får försöka. Ljusen brinner för dig, lika mycket som mitt hjärta slår för dig.


de kommer tillbaka, fu


också en svinskön kille



fan så bra han e.


kimon

Legat och kollat flera avsnitt av Alex talkshow. Cimon är skön alltså, han hade gärna fått vara min kompis eller något, hehe eller mena kiiiimon


ge fan

Var på bra humör tills jag kom hem, då spårade det ur. Men jag vet vad jag vill, jag skulle aldrig någonsin i hela mitt liv ge mig, så det kommer diskuteras tills jag får som jag vill. Ni som känner mig förstår, jag kommer ALDRIG ge mig. Lyssnar på galen musik som jag ska skicka till dogge så jag kan lägga in massa nya musik i veckan innan jag drar till Milano. Stängt in mig på rummet, ge fan i mig säger jag till alla och pekar lite lätt fuck u på ett sådär moget sätt. :)


myskväll 2night

Ikväll ska jag vara med den finaste människan jag vet o bara mysa.

en snigel är inte en snabel

Hade jättekul igår hehe, jag och emma handlade mat på ica, sen tog vi en fika hemma hos hennes farmor och farfar :) blev tacomiddag och rötjut till middag hemma hos mig. Kvällen spenderade vi hos LP med en jävla massa shotts och vin, kom först och gick sist ;) LP däckade snyggt i soffan, jag och Oliwia gick hem till mig och åt tacos innan vi somnade, hehe tjockt.

Tagit en promenad med lilla mamma, nu blire dusch och på med morgonrocken och mys i soffan framför debatten för ung&bortskämd

                                   

not like all the weak disney-princesses

But the thing is, I may be a princess, but I'm so not like all the weak disney-princesses. I am strong and every time someone pushes me down I will get back up again.





kärlek

Ligger så bekvämt i soffan just nu, börjar bli extremt trött.. börjar 8.20 imorgon, den är rätt tuff. Myst med mami hela kvällen och mött jempa en sväng på ica. Extra kärlek till alla fina idag, bara för ni e fina, pyss.


                                       Jordan

                                           min mysiga tröja från A&F som jag fick av Dogges mami <3


Antar att ringarna under ögonen är något i...

img_6807 (MMS)

Antar att ringarna under ögonen är något i den här stilen just nu. Varit en lång dag. Men MVG på provet idag känns jävligt skönt i specialidrotten!! Sitter på bussen på väg hem, ska äta mat (utsvulten) duscha och krypa ner i soffan och vara nöjd. Jobbade som sagt igår, sen åkte jag hem till dogge. Vi laga middag tillsammans o kollade dubbelavsnitt av oth :) tokmysigt. Han gick upp med mig imorse medans jag pluggade fixade han frukost åt mig. Han gör vardagarna så himla mysiga och bra. Burrrr fryser om fötterna, viksjö centrum nu. Snart hemma!! Pusssss


Hel igen

Ska jobba idag första gången, går nog bra :) får prova på det här och se hur det känns :) jätte goa tjejer iallafall. Fick träffa min älskling efter jag hälsat på familjen, myste hela kvällen. Känner mig som e ny människa :) så himla glad! En lektion kvar, work sen hem till Dogge igen. Fick förövrigt världens mysigaste tröja från A&F av hans mamma. Så himla snäll!!!

kär

Vilket bra val att gå till skolan va? Speciellt när jag stannade hemma. Fan vad slö man blir när man har haft lov, innan lovet var jag på hugget. Eller hela det här året har jag skött mig jävligt bra. Men det känns okej ändå, jag tar hand om min ny opererade mamma, jag har cyklat i snöstorm till ica för att gå på apoteket och ica idag. Jag blundade nästan hela vägen dit för att jag inte såg någonting. Men jag gör ju någonting fint iallafall.
Sitter just nu och pluggar inför speacialidrotts provet på torsdag, kom på det idag tack vare Hagar.

Men vet ni vad? jag är så jävla glad idag ändå. För min fina älskling smsade och sa att han har landat, äntligen!!

                                    


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


vettig

Tagit ett beslut. Jag går till skolan imorgon. Bara för att man har ett val lixom, eller tror att jag har det iallafall. Så jag kan gå runt och känna mig asduktig imorgon som har mycket för mig och ska träffa en familj på eftermiddagen, det är ju grymt.


inget märkvärdigt - men jag gillar tröjan


Sidan som går vidare har någon redan rivit av

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Hittade precis den här låten, med så äckligt bra text. Den passar in på något sätt, för någon. Osammanhängande och oförståerligt va? Men så är det. Lyssna och njut, för fan så fin den är.

                        

Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig.

sorry seems to be the hardest word

Drog på ett otippat fotbollsmöte som jag inte visste om. Kände lite som Emma, man fick huvudvärk och svettades av att bara sitta där när alla surrade och ställde frågor samtidigt.
Ska kolla fler paradise avsnitt, börjar ju äntligen hända någonting. Jag är jätte osugen på skola imorgon, faaan.

delad glädje - dubbel glädje

På onsdag kommer Felicia hit så ska vi byta massa kläder med varandra :) asbra ju!

                                         

jobb

Nu blev jag lite pirrig i magen, imorgon ska jag träffa en familj. För att träffa barnen och se hur det känns ang barnflicka jobb. Perfekt med några eftermiddagar i veckan :) Vi får se hur det känns. Spännande.

En skön hemma dag

Vart hemma från skolan idag, var så himla trött imorse och har ont i halsen. Så jag överläggde och tog ett jävligt skönt beslut. Ligger i soffan och gör mamma sällskap, cyklade ner till ica för en stund sen och storhandlade till henne och mig :) Idag ska jag göra klart en historieúppgift som ska mailas in, samt ringa lite jobb som har nappat. Just nu väntar jag på att transportstyrelsen ska svara i telefonen så att jag kan få mina papper någon gång och köra igång!


Börjar man vänja sig vid att sova ensam oc...

img_6807 (MMS)

Börjar man vänja sig vid att sova ensam och inte kunna smsa och prata? Jag blir knäpp när jag inte får närhet. Ska krama om min kudde hårt när jag sover inatt och låtsas att det är du. Jag behöver kärlek. Nyttigt det här, att sakna och längta. Men nu är det inte ens kul längre ju..


Mikrofonkåt


Söndag

förövrigt tack för en bra vecka jessica babe.


jobbsökande

Fix och trix. Jobbsökande på g, det känns bra. Jag har haft det ledigt och skönt ett tag nu, så dags att börja tjäna lite pengar igen :)


fin helg

Bakis idag igen. Jag jessica och Robban var hemma hos henne hela kvällen igår, drack lite groggar och en massa vin vilket resulterar till hur man mår idag. Tyckte iallafall att det var skit soft igår :) Jag mötte brorsan i jakan och handlade, nu har vi ätit tacos och ligger i soffan och kollar på Milan. Är så himla trött. Ska se DIF här sen ska jag hem till mamma och kolla beck och ensam mamma söker.
Vill verkligen att Dogge ska komma hem nu, bajs vad jag längtar!

vad händer?


wtf

Alltså hur lyckas man va bakis när man hade mysig hemmakväll igår? Vaknade ju upp lite spyfärdig med världens huvudvärk. Jessica sover fortfarande. Jag och jennifer har precis ätit thai framför tvn och slappar :) trött tjej.
Förövrigt, fan vad vi sjöng sing star och karioke, var glada att ni inte såg oss. Vi är helt sjuka. Jennifer fånga kamrerna.

Aa jävligt mysigt! Ps. Ett halvår med min ...

img_6807 (MMS)

Aa jävligt mysigt! Ps. Ett halvår med min finaste idag. Synd att han inte e hemma än :(


gosenos

Nu har jag sätt till så min mamma är okej där hemma, tog direkt-bussen till jessica med sällskap av roblon i telefon. Svinskönt att inte behöva byta buss. Nu lagar vi tacos och dricker vin, blir massa mys ikv. :)

                               

ni får inte se mitt fula tryne.

dutti

Skriver Cv o lyssnar musik, Hagar kommer förbi om en stund för att låna ett par skor av mig.
Ps. Bajs vad jag saknar min fina lilla kille :(

min lilla mamma

Man bajsa ju lite i byxan till filmen igår, det är så jävla äckliga scener i dom där filmerna. Kollade som vanligt gossip girl tills vi somnade i soffan, sen gick vi upp och la oss. Solade med Sandra nu på morgonen, sen plockade syrran och Gustaf upp mig i spånga, är hemma och tar hand om lilla mamma som har kommit hem från sjukhuset nu. Får se hur länge jag blir kvar här innan jag drar till jessica igen :) tacos och idol ikväll!

                


duktig tjej

Jättemysigt och fint hos Cicci :) Man blir så sugen på att flytta hemifrån och få inreda sin egna lägenhet. Hunnit med allt som planerat idag, slet som ett djur på gymmet idag. Jävligt skönt! Fick sån energi. Nu är jag nyduschad och vi ska snart iväg till vällingby för att antagligen dö när vi kollar saw.

Fredag imorgon redan? Kan iallafall säga att jag utnyttjat detta lov och haft det skitbra :)

Torsdag

Precis vaknat, t.om jessica är uppe nu :) Vi ligger i soffan, dricker kaffe äter frulle och kollar på GG såklart. Idag ska vi följa med Sandra hem till Cicci och se hennes nya lya, sen en sväng förbi bolaget, träning på sats osv. Ikväll ska jag och jessica som sagt se SAW. Hoppas att den är bra? Ni som har sätt den?


träna/sola/gg/bastu/vin

Vaknade upp i soffan imorse efter x antal timmar gossip girl. Sandra gav mig en kopp kaffe snäll som hon är. Drog iväg till sollentuna och träna pilates och core, var skitskönt. Haft en riktig ta hand om sig själv dag, vi har solat bastat, gjort ansiktsmask och bara haft det najs. Nu dricker vi vin och kollar gossip girl säs 2, jag tar igen allt nu!
Fick ett riktigt gott skratt idag, länge sen jag verkligen asgarva. Sorligt va? Askul när det händer. Ännu mer sorligt att sitta och skriva om det här kanske? Haha fan vad det babblas skit nu.
Jaja, jävligt skön dag och ännu en natt med gossip girl. Imorgon väntar en ny bra dag. pussinus

bra dag

Mötte upp Sofia i vällingby och lunchade med henne :) Vi gick även runt i butikerna i flera timmar. Fick med mig massa fint smink från make up store och en tröja. Tog sen bussen hem till jessica, vi åkte tillsammans med Filip och Sandra och köpte mat. Hyrde beck som vi kollade på, nu ligger jag och jessica och kollar en massa avsnitt av gossip girl säs 1, love it.
Imorgon ska vi till vällingby för träning osv. På torsdag ska vi se saw 3D, åh! Kan det inte alltid vara lov? Så himla skönt och mysigt. 
                                   
rätt dålig bild men armbandet jag fick av mamsen, ett silverarmband med olika länkar på, och ett gulthjärta. Charmigt och lite annorlunda och så himla fint. Min mamma är guldhjärtat.

min fina

Älskar cimon's top 10, han verkar så skön och härlig. Fin prick! Min fina kille smsade precis, tänk att han fortfarande kan få det att pirra i magen. Varför saknar man någon så himla mycket mer när den är längre bort? Konstigt. Sjukt. Han är så fin.

hehe


How wonderful life is while you're in the world

Hittade en fin-skjorta och ett skärp i kista, vi lunchade även där :) Åkte hem och la oss och kollade på tv en stund innan vi mötte Johanna i komethallen och solade (första gången på flera månader, stolt.) Tog bussen hem, precis gjort smoothie till mig och mamsen och inväntar biggest looser sverige. Fick en present av henne, världens finaste armband. Ni ska få se bild på det sen, fina fina mamma.

             


snälla gud, var på min sida nu. Jag ber dig.


King without a crown

Vaknade redan vid 9, bara för att man kan sova ut lixom. Men jag har myst i sängen, fixat spotify och lyssnat på mysmusik och pratat i telefonen med Sofia. Tänkte ta en dusch och röra mig mot kista med Emma och kolla runt lite :) Imorgon flyttar jag in hos jessica, ska bli så himla mysigt.


RSS 2.0