trasigt

Piggnat till litegrann. Inte innerst inne kanske, men jo fan jag klarar mig fint! Ska ringa jonna tänkte jag och kolla vart hon håller hus sen bege mig mot j ikväll igen. Rätt kul att det flesta heter trasig på msn, ändå ger man sig ut ikväll igen för att bli ännu trasigare. Magiskt men tragiskt!
 Blir nog dock sömn hemma inatt, vakna upp en söndag hemma är nästan ett måste. Kunna sova ut och inte röra sig på hela dagen. Funderar på att gå på boxningen imorgon också, återstår att se hur det blir med det.
Blir väl mest de närmsta ikväll hyffsat lugnt.

Vilken partymusik vaaa...


My Kjellbris

Det finns så mycket brydda & omtänksamma människor. Du är helt klart en av dom. Värderar dig högt min vän. Tack för att du bryr dig, lyssnar och gör allt för att hjälpa till. Du får dagens ros Josefin :)


Mother

Jag har världens bästa mamma.I love you

Bakismonster

Glöm det där med att jag har blivit människa igen. Fy jävla fan
Ibland undrar man vad man själv håller på med. Skakat hela dagen och synen min mor fick på lilla rött var kanske inte den bästa. Dags och börja tänka om.
Dock är de ju inte det lättaste när mina vänner redan vill börja om.
Livet

tack vare de fick jag tacka nej till en fikastund med matti. Men jag fick fortsätta vara bakismonster (förjävla passande ord)  vilket resulterade till att jag sovit några timmar nu. Skönt as hell.
Får se om jag orkar röra mig hemifrån ikväll.

Spenderade iallafall kvällen hos j igårkväll. Riktigt trevlig kväll med en konstig blandning av människor tror jag.
Jag gillar Mix sällskap på bussen idag till barkarby, två killar hon inte ens kunde namnet på. Som intagit en sovplats i jessicas hus, Ta för er lixom. Aja, mix var nöjd iallafall ; )


Lyckades med karate igår, det var tanken tror jag. Så vafan gnäller jag om!

nej vad jag vill komma fram till är nog bara en sak, Slitet.


Skjut mig

Ett skott i huvudet just nu tack. Kläder, vilket jävla problem. Jordens jävla i-landsproblem. Men ändå avlider man när man inte har någonting och sätta på sig, om man avser från alla de där 1000 plaggen man har i rummet. Ingenting passar, allt ser förjävligt ut. Ja jävlar , vad synd det är om mig och alla er andra där ute som inte vet vad ni ska ha på er ikväll. Sucks.

Ska iallafall bege mig till jessica för att sola och sen börja göra iordning oss. Man vet aldrig hur kvällen slutar.
Ska träffa alla mina tjejer till en början ikväll, det är vad som räknas.
Ut och gör gatorna osäkra!!

Ps. Tack Mattimon för det gulliga mms:et jag fick :)

every little thing will be alright

Upp och hoppa. Somnade lite före dom andra damerna igår som kom in och la sig vid 4 tiden. Dom påstår att dom ska på första lektionen iallafall. Vi får se hur det blir med det. Tror inte det finns en chans till att dom gör det. Återstår att se.
Sitter för tillfället i vardagsrummet och äter lite frukost. Rätt jobbig skoldag today. Men det är ju fredag så jag ska inte klaga. Ska till skolan om ungefär 10 min.
Stackars min lilla puppie hand... tur att jag har hello kitty och spiderman ploster. Pain det där.
Mör i hela kroppen, jävlar vilken träningsvärk jag har. Love it

hööörrrrssss Puss

Musik kan vara livet

Klassiker pumpas ur högtalarna. Helt okej torsdag! Fan vad jag gillar det här. Snackas en heeeel del om helgen. Får se hur morgondagen blir. Kommer bli bra hur som helst kan jag lova er :) Man lär sig mer och mer för varje dag. Det gillar jag. Sitter och planerar lite för tillfället.
Bruce springsteen live dvd, waiting on a sunny day. Kan ni tänka er i sommar mina vänner, på en fet uteplats, grillen är på, glasen är fulla och låten spelas. Kan det bli bättre?? Nej. Ge mig sommar!!!!

Bra tider vi har framför oss. Woooppppaaaaaa

Robbie Williams

Somnade skönt på soffan ett tag innan jag Larssa och Jessica begav oss till arabdalen trakterna och handlade middag. Blev tacos. Jättemysig middag med Robbie Williams Live i bakrunden på tvn. Läskigt bra. Knyter sig i hela magen! Han vet vad han gör om man säger så. "She's the one." Like that.
Sinnes hur mycket människor som är där. Ett helt hav! Sitter i soffan och sjunger med och njuter av alla låtar. Världsklass!

Tack mina töser för en jättebra kväll. Tackar gudarna för att jag har er.
Puss

Bilder kommer i helgen. Sorry m8's



Bli människa igen?

Ja man får fär sig ibland och bli människa igen. Jag har kommit en bra bit på vägen med detta, då jag börjat träna som vanligt igen. Men fullt människa kommer man nog aldrig bli. Jag menar Lisa var det vit helg som gällde? Nä trodde väl de. Sånt man får för sig i veckorna, du jag och alla andra. Men sen vankas det fredag. Lättare sagt än gjort.
Nej fredag är trots allt fredag, and i love it


helt ok


Träna

Blev en kort skoldag för min del. Åkte och gymmade vid halv 1 tiden, körde riktigt hårt idag! Mötte jessica och åkte hit, precis duschat. Nu är det allt bra skönt. Fan vad det är skönt och träna.
Ska iväg och handla lite senare. Ikväll kommer Larssa hit också och myser
Klarade av bildprovet bra också, så nu är livet en dans på rosor. Nästan iallafall.

Jag längtar tills grovjobbet är klart. När det bara är dags och finslipa och köra på.

Fredag imorgon. Finally! Imorgon får ni se mina kläder som jag beställt från hm.
Ikväll ska det mysas. Hörs senare, Love R


One tree hill

Lucas: Sometimes pain becomes such a huge part of your life that you expect it to always be there, because you can't remember a time in your life when it wasn't. But then one day you feel something else, something that feels wrong, only because it's so unfamiliar. And in that moment you realize you're happy.


Keith: Most people are stronger than they know. They just forget to believe in it sometimes.



..Do not be troubled about the future, for it hasn't yet come.

"skolan har inga riktiga bollar.."

senaste uppdateringen : bytt ut fingrarana i glaset till en frysen ärtpåse. Jessica läser en bok i bakrunden. Vardag.

lill lördag

Denna vecka har känts ovanligt lång faktiskt. Känns som att det bör vara fredag idag. Dock inte mig emot, trivts rätt bra denna vecka måste jag säga. Fyndvägen har helt klart blivit mitt första hem denna vecka. Mysiga kvällar
Började dagen på gymmet en timme innan jag begav mig till skolan. Skönt och ha det gjort vid skoldagens slut faktiskt. Efter skolan var jag och jessica och handla en liten sväng, nu har vi precis plöjt en film och är redo för en till.
Snart blir det nog dags att läsa Bobbo's filmblogg. Han har förstått det där med att kolla film för länge sen tydligen.

Brände ihjäl mig när vi lagade middag idag. Jessica kastade en jävla korv på stekbanan och det skvätte hur mycket (någonting) som helst, så nu har jag blåsor på hela handen och suttit med handen i ett glas ett antal timmar. Avlider just nu när jag skriver det här. Exakt nu måste jag ta en paus i skrivandet för att stoppa ner fingrarna igen..
vilken känsla. får skriva med en hand istället.

knöt sig rätt bra i magen igår efter att ha sätt ladder 49. uppskatta det du har istället för det du inte har.
bildprov imorgon - för det första vad är det för jävla ämne, för det andra är det oerkligt att ha prov i ämnet.

jessica tycker jag överdriver. men jag tycker synd om mig själv som går omkring snopet med handen i mitt glas. nåja.
helg inom kort. Det gillar vi

Big love to all my people / R

ere sjukt eller ere sjukt

Jag och jessica gick ut på en prommis, sen blev det lite soppa till käk. Mycket bra
Slumrade till på soffan, vaknar till av att jessica skriker att det ringer när jag ligger och håller mobilen i min hand och förstår verkligen inte att det ringer. Mamma kom förbi och lämnade lite mat.
Så nu klarar vi oss i några dagar till. Dags för en smo.
hahahaha jessica sitter och skriker som ett as i vardagsrummet. Vad har jag gjort för att behöva stå ut med den där människan?????

Hej så länge

kort dag

Såg jordens jävla B film igår. Systrar i jeans 2. Ingen sevärd film alls. Jag jessica och sandra flängde omkring rätt bra igår, tog bilen och åkte runt till en jävla massa ställen för att hyra en film. Ikväll blir det ladder 49.
Kort skoldag, ska snart ut på en powerwalk och få tag på mamsen så hon kan handla lite.

heipaaaa

rånad

Sjuk jävla kväll som vanligt. Skulle möta jessica på barkarby station, jag och mamma satte oss precis i bilen så ringer jessica och skriker att hon blivit rånad. Kommer dit, poliserna var redan där. Stod med mamma och hennes föräldrar och försökte förstå vad som hänt. Förlåt men det är fan inte konstigt att man har fördommar!!!
Jävla idiotsverige. Hur i jävla helvete kan människor i vuxen ålder bara stå och titta på, förståerligt att de kanske inte jagar grabbarna, men det kan väl för i helvete gå fram och kolla hur det är med henne.
Idiotiska jävla människor. Inkompitenta jävlar! Ursäkta språket men man blir ju så arg.....
Vi kom iallafall till jessicas pappa tillslut där vi bor i veckan. Har smällt det som hänt och sjungit singstar. Precis bastat, nu sitter jag i underkläder och en turban på huvudet och ska snart krypa ner till sängs.
Skola imorgon. 9 - 4 underbar dag. Sen blir det träning och middag här med jessica och sandra. Mys!

Det var allt för mig idag. Se upp där ute. Finns så mycket idiotiska människor.
Love R

till j

Mycket plugg och träning denna vecka. Ska packa min väska och bege mig mot jessica. Mitt andra hem denna vecka tror jag. Eller kanske t o m första.
Blir nog film ikväll. Min nya grej, har aldrig varit så insatt.

Bilderna

Ni aldrig fick se. Det som gömdes på vägen. Gamla som nya


It feels like i know you from another life



Million Dollar Baby

Följde kroppens ork igårkväll och tog det lugnt. Starkt gjort. Alltför länge sen. Jag och jessica åkte hem till spånga och hade filmmaraton hela natten. Kollade Crossroads, Hipp hipp Hora och Million dollar baby. Det är en upplevelse att se på film med jessica, inom loppet av en vecka har jag sätt 2 av världens bästa filmer.
Som j nämnde, vi startade kvällen med en runk och avslutade med en fet utlösning. = Vilket betyder att man små snyftade lite i början, men bröt ihop i slutet av kvällen.
Vi satt i varsin soffa, jessica sitter lugnt och lite tårar rullar ner från hennes kind hon hör mig i andra soffan som gråter som ett svin. Vi snackar inte några tårar som rullar ner. Utan jag grina som någon nära till mig skulle dött eller liknande.
Känslimässigt freak.
Hur som helst var den grym. Bra filmtips!
"Min älskling, Mitt blod"

Ja, till och med hemma kvällen slutade sjukt. Vi lyckas.
Mamma kom och hämtade mig för någon timme sen. Tog en jakanrunda och hämtade upp mina kläder. Man är rätt bra på att strö allt omkring sig.
Veckans motto är tydligen att hämta cykeln hos Emelie enligt morsan. Kanske dags och göra det.
Nu ska jag dumpa jeansen och kolla oth och plugga lite.

Det var den helgen också då. Denna vecka är det mycket.
Peace


Tired

Helt slut. Kvällen började hos Linnea K och avslutades hemma hos jessica. Somnade in rätt skönt vid sådär 9 tiden imorse. Man får ju inte vara färsk lixom..
Blev en rätt bra kväll igår.
Mamma kom hit och skjutsade oss till Lilla Rött fram och tillbaka. Pasta Carbonara, satt rätt fint.
Däckade i soffan direkt efter och vaknade till nu.
Jessica har precis vaknat till, filmen har varit igång på tvn i några antal timmar, den där jävla låten i början av filmen har spelats 150000 gånger.
Gillar att Jonna smsar innan man ens vaknat till när man precis pjukat och undrar vad som händer ikväll.
Nej, ny dag nya tag som hon säger.
Blir lugnt för min del ikväll, helt klart.
Dags och börja röra sig mot Viksjö tror jag. Mamma har sällskap ikväll, tror jag håller mig borta.
Tack för att det inte är söndag.

Love R

jag är dubbel så big diva


hettigt, stressigt

Helgerna är allt stressigare än vad veckodagarna är. No stress - ye right som vanligt.
Åkte till jakan direkt efter skolan för att lämna tillbaka en tunika, sen kom mamma och hämtade upp mig, vidare till jessica för att hämta halva min garderob som låg där. Nu kom jag precis hem och måste dra om 20 min igen. Ska bara packa ihop mina saker sen bege mig.
Blir först att möta Larssa för att dra förbi solstudio. Sen vidare till henne, sen vidare till mix där kvällen börjar, vart den tar oss vet man aldrig. Återstår att se.
Ser fram emot kvällen och helgen. Äntligen ledighet.

Ha en trevlig helg !!

Kvällen

Somnade lagom till slutet av oth.
Tog sen en promenix till handlarn för att köpa ante och möta Larssa. Har lättat mitt hjärta ikväll. Och även Lisa sitt. Länge sen vi hade en sån här kväll mitt i veckan. Såna här kvällar som gör veckorna enklare.
Spränger högtalarna för tillfället och taggar till för alla bravader som är på g. Vi har kommit på hur mycket roliga grejer som är på g. Sommaren ska vi inte ens tala om. Kommer bli riktigt nice.
Alla dess sommarkvällar, ett glas vin på balkongen med vännerna. Allt är så enkelt på sommaren!
Nej credd till Larssa för denna kväll.

Livet.. Livet!!

Ses imorgon friends! Love R

Marques Houston ft. Rick Rick - Girls Like Her


snö snö snö..

Tog mig upp 10 min innan bussen gick. Tog mig dit iallafall, jävligt bra jobbat. Haft en rolig dag i skolan faktiskt, tro det eller ej. Dock har jag varit sjukt trött. La mig på gården och sov ett tag, vaknade 10 minuter in på mattelektionen.
Tog en prommis hem från skolan i snöstormen. Vad hände med våren som var på g. Det här skitvädret är inte ens mysigt längre.
Ikväll ska Larssa komma hit och mysa.
Helg efterlängtade helg. Får se vad helgen bjuder på. Inga större planer hittils iallafall.

Nej har faktiskt inte ett dugg roligt och säga er just nu.
Nu ska jag kolla oth
Hejpa

Höstlegender

Gårdagens humör var inte att leka med. Ingenting stämde. Dock efter en kväll med systrarna Landin kändes det genast bättre igen. Satt och pratade väldigt länge, uppskattat.
Samt såg en av världens bästa filmer. Höstlegender med Brad Pitt. Det skulle nog bara varit underhållande och spana in mig jessica och sandra under våran stund vi tittade på filmen.
Brad Pitt -finner inga ord.



Kom upp hyffsat enkelt imorse, tog mig 1 minut att gå till skolan. Riktigt skönt.
Efter skolan åkte jag till jakobsberg och mötte Emeline. Varit hemma hos henne hela kvällen, snackat skit och ätit middag där. Mys. Allt för länge sen!
Nu ska jag slappa framför tvn/datorn/böckerna. Halleluja!

Dagens shopping




bajs

Jag vet inte vad det beror på. Jag orkar bara inte. Finns bara en sak jag måste prioritera nu. Resten skiter jag fullständigt i.
Dags och börja anstränga mig tror jag. Anstränga mig som in i helvete.
FAN.
Från och med nu.

Tack.

Vill bara tacka alla en än gång. Underbar dag.
Tom matte ringde lite sådär smått berusad från thai. Schysst! Fick precis sms från Björn och Nina också. Gulliga dom är!
Nä. Uppskattad dag.
Det var allt. Tack!

Dags för sängen inom kort. Puss


Dagen till ära

Fan vad dagen har gått snabbt. Klockan är snart 10 och det känns som jag kom hem från skolan precis. Krigade mig igenom alla lektioner trots allt. Känns skönare nu efteråt. Kort dag imorgon, slutar redan vid 1 tiden. Sen blir det in till stan och shoppa lite kläder. Ska bli riktigt nice. Ska dock försöka att inte bränna alla pengar. Hur nu det kommer gå?
Haft en jättebra dag. Jättemycket gratulationer. Så tack så mycket alla, för alla som skickat sms ringt och skrivit på facebook/msn. Blev en middag och fika här hemma, jessica kom över och även Filip.
Kul att få träffa dig igen gubben. Det var länge sen! Haft en jättemysig kväll.

Nu väntar vi på att Linnéa och Fabian ska komma hem.
Tack för en jättebra födelsedag mina vänner!
Love you guys

Min dag.

Gullig mamma som kom med frukost på sängen imorse. Sov vidare en stund efter, dags och bege sig till bussen för jordens längsta skoldag. Men jag var så nära att skippa skolan idag. Men nej nu måste jag gå.
Happy birthday to me! See you


pok



Sanningen ska fram. Klart vi tog en bild
vafan
varför leker vi så jävla nöjda

När ska min rätta dyka upp?

Kärlek.


.

Det går inte att förklara.

ThaiMatte

hahahaha alltså jag grinar. Gråter av skratt. Mattew langa web på msn. Sjukt solbränt ansikte. Man blir ju allt annat än avis ditt svin! Han har inte skett oss en tanke här i sverige. Men det är okej, för vi saknar inte dig heller :)
Fick se lite Australenska grabbar i bakrunden som härja. Wouft vilka grabbs!


blir allt sjukare

Ska försöka sammanfatta mig kort. Helgen har sprungit förbi. I fredags blev det tillslut PG och MP. Var en sjuk med rolig kväll. Jessica träffa sin blivande man. Rosen. (Bild kommer garanterat).
Vet inte om jag får nämna att Adam Tensta hängde på Mp. Rätt sjukt
(förlåt bobbo. antar att jag inte kunde låta bli) eller.
Efter en timmas jävla väntan på nattbussen kom vi tillslut hem. Även hemgången slutade rätt sjukt.
Lördagen spenderades hemma hos jessica i soffan, kollade tv med hennes lillebror och rörde oss inte ur fläcken förns det var dags att ta nya tag. Trots att kroppen tog emot
Duschades och fixades. Mötte tjejerna på fridays och käkade middag och firade mig. Var riktigt kul faktiskt. Länge sen jag skrattat så mycket. Magen krampa. Älskvärt!
Vill även tacka för överaskningen.
Vidare med tåget till Jonny. Över all förväntan. Hade faktiskt riktigt kul.
I winners öppningen tar Mattimon mig på bar järning. Där stod jag med mina två korvar. (Var ju trots allt mitt firande så det fick ätas lite) Försöker förklara bort mig. Fan.
Kul och se dig fullsöta Mathilda.
Avslutade kvällen med Jonna och Bobbo. Somnades rätt snabbt

Idag har det inte gjorts mycket. Slappt häng och lost tittande.
Jessica släppte några bomber som vanligt. Sjuk jävla människa det där.
Tidig sömn ikväll behövs. Ny vecka, nya tag.

Lyckad helg.
Imorgon fyller jag år!

fredag kväll

Jag och jessica lagade jättegod middag. Blev sallad tzatziki och lövbiff. Bild kommer på vår härliga måltid om ni har tur. (Careface)
Blev en lite längre tripp till jakan. Mötte Lisa och Mix. Länge sen man träffade töserna. Skönt och se dom igen.
Lisa kom hem med en Bh med larm, din jävla tjuv. Illa.. Nä, sjukt att dem glömt ta bort det. Men det fixade vi till.
Jessica ligger i badkaret och duschar, jag sitter utanför framför spegeln och sminkar mig och fixar lite.
Ikväll blir det en liten utgång. Skönt med fredag och få hänga med vännerna.
Återgå till snacket. Ha en trevlig fredag.

If u need me call me. / Rebbis

i love rock'n'roll

Vad har hänt med snygga Spears? Kolla vad snygg hon var.
Hon hade sin tid.




If it makes you happy


Mys i Kungsan

Blev bortamatch hos jessica inatt. Mysigt värre.. Hon föll för trycket och stannade också hemma idag. Perfekt! Sorry
Vi gick upp vid 10, tog en grapefrukt och stack till stan. Myste runt och kollade lite presenter. Jessica köpte en jättegod parfym. Blev även en Chailatte på vägen, hur gott som helst i kylan.
Satte oss även och avnjöt en ante i solen i Kungsan. Rikitigt mysigt. Precis hemkommna. Ska möta Jonna i Jakan vid 5 tiden. Nu ska det lagas lite lunch/middag eller vad det blir. Hungrig som ett svin.

Fredag mina vänner. Ha en trevlig helg!!
Ska bli kul och få träffa alla tjejer imorgon!


Klicka för större om ni inte förstått de.


Uttråkad

Precis klätt på mig. Ska möta Linnéa sen åka till jessica. Blir nog hemma imorgon också. Hostar som ett svin.
Men på måndag mina vänner är jag tillbaka för att stanna. Då ska jag sköta mig!
Puss


Tiderna förändras

Pratar med min kära vän Linn på facebook. Länge sen jag umgicks med den tösen. Sitter och diskuterar fotbollen. Hur man tappat suget och hur tiden förändrar allting. Minns när jag spelade i bele, när fotboll var hela ens värld. Det var det ända som betydde någonting iprincip. Hur jag gick upp klockan 7 på morgonen för att byta om till min match 7 på kvällen. Den där matchen var det ända man tänkte på. Jag grinade efter varje match vare sig vi vann med 10-0 eller torska med 2-1. Gjorde jag 2 mål var jag ledsen för jag inte gjorde 3. Man var helt psyckad. Folk förstod sig inte riktigt på mig. Och jag var alltid så förbannad på de som inte var arga efter matchen. Tyckte att det var så obrydda. Jag tyckte aldrig jag var tillräcklig, ville alltid vara bättre. Fast man slitit som ett svin. Jag och Linn hade så sjukt roliga tider i Bele. Men sen bestämde jag mig för att ta nya kliv, gick vidare till Aik. Bestämde mig för att satsa, för att bli bäst i världen (som man tänkte då). Det var ju drömmen alla hade på den tiden.
Jag skulle bli bäst.
Men med åren förändras tiderna. Man börjar grubbla över om det verkligen är värd all den där tiden för att satsa. Jag har tagit ett uppehåll nu ett tag. Och jag ska inte ljuga för mig själv, klart jag saknar gänget och bollen. Fan man mår ju så bra av att spela fotboll. Men fotbollsvärlden är tuff. Ingen dans på rosor om man säger så. Uppgångar och nergångar.
Väljer man att gå tillbaka, väljer man att satsa. Kommer det ta så fruktansvärt mycket tid.
Är det värt det? Är det värt att lägga allt annat åt sidan?
Det är vad man måste komma på.


Bokat och klart.

Sådär mina damer. Bord är bokat på Birjerjarlsgatan kl. 19.00. Fungerade ej på hamngatan.
Middag och lite firande av min födelsedag :)
Nu ska jag sätta igång och städa huset och tjäna lite pengar av mor. Perfekt!

Legat och snackat i telefon ett bra tag. Glad man blir!
Jag saknar er tjejer. Skönt att det snart är helg så man får återförenas lite.

HIGH HEELS






kärlek.

hej mina vänner
Blev hemma idag också. Skönt eller inte. Delade meningar
eller klart som fan det är skönt..
Men sen får det räcka. Ska sköta skolan lika bra som jag lovat mig själv.
Man blir ju väldigt glad när man tittar ut och ser vädret. Är det såhär vädret kommer vara framöver blir det nog fler happyfaces.
Planen var ju gym och stan för dagen. Får nog ändra dom en del. Ska ut på en promenad snart, får nog ta min tripp in till stan imorgon och kika lite.
Blir nog bortamatch ikväll hos jessica iallafall.

Shoppingberoende. Blir ju depp när man inte köpt kläder på ett tag. Vill köpa massa nya plagg nu!!
Kläder och framför allt skor är kärlek.

sommar

Sitter och pratar sommarminnen med Jennifer. Skrattar så jag gråter typ. Vi hade våra sjuka dagar må jag säga.
Sjukt sugen på sommar och värme NU. Tänk vad skönt och få sätta på sig snygga lättklädda kläder utan att behöva frysa. Det vore guld just nu.

Bjuder på lite pics hon skickade.(klicka för att se större) Konstatera att det var i början av sommaren och att man inte fixat någon bränna än.

 

I hate this part


Vuxenpoäng

Fan vad duktig jag är. Lagade jättegod middag till mig och mamma. Bestående av sallad kycklingfile och Tzatziki.
Min tanke var att bara städa undan alla kläder på golvet, men fick ett ryck och började rensa i alla lådor, mublera litegrann osv. Så nu är det rent och fint överallt. T o m kläderna är vikta i byrålådorna. Får se hur länge det håller.
Bara tvn som ska sättas upp på väggen framför sängen nu, sen ere klart. Skulle dock vilja inhandla någon tavla och lite annat krimskrams också. Men det är nästa projekt.

Nu ska jag inte göra mycket mer idag. Ta det lugnt och kurera mig litegrann. Blir nog skola imorgon trots allt, Fanny saknar mig redan. Önskelista ska göras nu. Boka bord gör jag imorgon.

Idag har jag gjort nytta.

busy

  • Städa rummet
  • laga middag åt mig och mor
  • skriva önskelista, hitta saker jag önskar mig.
  • boka bord

Två sidor

Människor i denna värld är skitsofrena.

Vår

Sitter här och pustar ut lite. Somnade framför voice. Vaknade av solen
Vilket underbart väder. Man börjar känna sig levande igen när solen skiner. Gav mig ut på en powerwalk en timme, runt backlura. Precis hemkommen.
Smidigt att köra intervaller i mördarbacken innan jag gick in, när jag hostar och är förskyld. Näst intill svimfärdig. Alltid vill jag överprestera mig själv. Det är nu jag ska bli bättre!
Ska göra lite sallad och lägga mig i soffan, måste även se nya one tree hill. Förra avsnittet slutade ju sickness.
Skulle behöva göra lite matte också. MKT NU!

Lyssnar sönder : James Marrison - This boy. Hade paus från den ett tag. Nu nöts den igen!

Ps. Credd till min hjärtevän för det fina smset igår. Värmde gott.

Höstas.

21 Mars

GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN EMIL!!!





LA

Mår sämre idag. Blir hemma. Jävla skit
Jag borde verkligen gå i skolan. Surrar med brorsan på facebook. 30 grader i LA idag. Svin!!
Berättade att jag mådde dåligt och tänkte stanna hemma.
- "Jag har jätteont i halsen och hostar som ett svin så jag stannar hemma idag."
- "haha gamla vanliga visan.. MEN JAG HAR VISST ONT FATTARU INTE DU ÄR JU DUM I HUVET!"
Någon känner mig rätt väl. För jag har precis haft den konversationen med mamma. Typ skrikit att jag visst har ont. Fattar du inte det??!

"tog cykeln till piren o njöt av en slushy med mangosmak." Någon mer än jag som vill byta liv för en sek. Eller iallafall få befinna sig i ett varmt soligt LA.
Nu ska jag lägga mig och kolla vakna med the voice och äta frukost, kanske slumra en stund.
Puss


fånfitta

Sitter och pratar med jessica i telefon. Det var ett tag sen. Lika trevligt som vanligt.
Har duschat och kollat lite på top model. Ska nog bege mig till sängen om en liten stund. Känns som jag skriver det i varenda inlägg. Nåja
Sjukt att det är tisdag och man redan har planerat hela veckan.

Onsdag - Skola, träffa Emeline och gymma.
Torsdag - Skola, träffa jessica och åka in till staden.
Fredag - Skola, gymma, krök med jessica(?)
Lördag - Ut och äta med tjejerna och fira min födelsedag. (Som är på måndag) Sen hittar vi nog på något kul.
Söndag - gymma.

Careface :) Puss

Vi går mot ljusare tider

Tröttnade på min gamla svarta design. Alldeles för deppigt. Vitt ska det vara. Får se ut såhär tills vidare. Tills jag lyckats fixa till det, om orken kommer.
Väntar på att min kära mor ska komma hem och laga middag. Tror jag ska ta en dusch och krypa ner i soffan framför tvn.
Hostar som en gnu. Tror jag börjar bli sjuk. Som alla andra.
Tror inte jag pratat med någon idag som är helt frisk?

Suttit och läst om en massa olika bra maträtter man kan laga. Behöver inte bli så svårt det här.
Trivs bra just nu. Ljusare vårtider är på väg - UNDERBART!

I scream my lungs out


sum





Have my baby


Vad käkar du?

Sitter och har en hel del konversationer på msn. Robban har fått till det en hel del idag. Skrattar åt dig för första gången - Grattis gubben. Dock är du inte mer värd än ett skott i huvudet just nu. Skämt och sido, han fick ett lagom otippat sms i skolan idag. Sofie hälsar. Han gillade det.
Fått med mig Jonna på tråden ikväll och dra igång det nya hurtiga livet.
J : Får jag äta ost och smör?
R: Vad ska du ha det till när du inte får äta bröd?
Smarta jonna är i farten!

Att jag alltid hamnar här till 12-1 trots att jag är helt slut och lovat mig själv att sova tidigt.
ska börja avunda nu dock och sussa.

Kort skoldag imorgon, ska sen förbi gymmet en sväng. Puss!

Ps. Förlåt Robban. Jag menar inget illa.

Vart fan är Björn?

TV.NU - Programledare: Johan Glans. Inte fan står det Björn Gustafsson där.
VART ÄR HAN EMELIE?????


tuff träning

Nu har jag lagt mig ner för dagen och kommar inte röra mig härifrån. Varit en lång och rätt jobbig dag.
Kommer till skolan imorse och berättade för Purre att jag bestämt mig för att bli människa igen.
Fick då till svars : Jo det kom jag också fram till igår, dags nu.
Slitna människor.
Har sagt hejdå till det dåliga vanorna och välkommnat det nya.

Kom inte ifrån skolan förens 16.15 - hyffsat jobbigt. Men nu är den dagen avklarad så jag är nöjd.
Åkte sen till gymmet och körde på en maskin en halvtimme. Grymt bra träning för hela kroppen. Sen kom Emelie, så joinade henne på ariobicsen en timme. Sjukt roligt och jobbigt. Så blev hård träning idag.
Nu är jag helt slut, datorn i knät och Grammis Gala på tv. Björn Gustafsson som programledare, dock har han inte dykt upp än. Ren underhållning.

Blir väldigt tidig sömn ikväll. En dag närmare helgen people
Puss

Nöjd

Ligger här i sängen och lyssnar på massa ny musik. Det är söndag
Jag är nöjd. Helgen har varit riktigt bra. Hade väldigt roligt i fredags och en slapp kväll igår. Hyrde en skräckis på blåa huset innan vi tog bussen till stefan. Filmen var bra, men ett väldigt konstigt slut och filmen kändes som typ en halvtimme. Men hade en trevlig kväll iallafall.
Credd till mamma som hämtade mig trots att hon låg och sov.

Blev väckt vid 2 tiden. Suttit och gjort matschema över veckan och skrivit ner vad vi får äta och inte äta.
Imorgon börjas det på riktigt. Var även på ica och inhandlade maten.
Ska laga middag inom kort och kolla en film tror jag.

Emelie - Träna i veckan? Tänkte boka in mig på några pass.

Tack för en bra helg mina vänner.

Lyckad kväll, tack Per.

Slitet. Börjar bli en vana.
Efter skolan igår besökte jag solariöarna. Brände mig i hela ansiktet, men det var nice. Man ska va bränd... eller?
Tog en tripp till staden efter, köpte lite vardagsplagg och en sjal. Impulsköp.
Vid 9 tiden kom tjejerna hit, förade på mitt rum innan vi drog oss vidare mot Per.
Hade faktiskt en jävligt rolig kväll igår, lite nya roliga människor. CREDD till Per helt enkelt. Hoppas du hade en bra födelsedag. Lagom onyktert. Smsade lite för en stund sen.
"Haha det har jag minnesluckor ifrån.." Rätta takter.

Det där med efterfest. Att man aldrig lär sig.
Jag hade 10 minuter hem. Istället hoppar jag in i en taxi mot stäket tillsammans med lite folk.
Deckar efter en timme, och blev väckt av Linnea imorse. Bra insiativ att dra hem. Morsan hämtade upp oss på jakan station och skjutsade alla hem.

Det tragiska är att jag igår lovade Nathalie att sova hos mig. Under natten hade jag gett mina nycklar till henne och sagt att jag kommer när hon ville dra hem.
Klart jag glömde bort henne. Tragisk och hemsk människa som jag är.
Så jag smög in i rummet vid 11 tiden idag. Blev en hel del skratt. Kvällen var sjuk igår.

Sovit hela dagen. Nu ska jag springa till bussen.
Filmkväll @ stefan. Snacka om gårdagens bravader.
PUSS

det är ingen vanlig dag

          för det är pers födelsedag .. Hurra hurra hurra  
GRATTIS PER - 18 ÅR!!!!
                                       

Per hammar - Vilken profil.

Jessica vaknade till efter ett tag. Blev en liten prommis faktiskt.
Nu ligger vi i min säng och kollar film, fick sovsällskap ikväll iallafall. Mysigt

Suttit och garvat ett antal timmar idag åt Tzatziki fortfarande.
"Ni kan ju förfan inte hålla på och fiska i poolen. Det är förbjudet!!" En film som borde ses oftare.
Per Hammar - vilken jävla profil.

Fredag imorgon. Sjukt skönt
Sleep tight, PUSS

Otacksamma svin

Låg och pratade i telefon till ca halv 2 inatt.. Skönt att någon ställer upp för mrs lonley 
Tack för det boy.
Tog emot något så fruktansvärt imorse.
Så har jag en jävla horblåsa i munnen också som värker.
Men inte ska man hänga läpp för det, tog mig igenom hela dagen. Gick på varje lektion
Credd.
Jessica kom förbi skolan så åkte vi hem till mig. Tog en nap en timme, jessica sover fortfarande.
Jag åt middag och funderar på att lägga mig snart igen
Sömn. Sömn. Sömn.
 Även kommit på vilken hemsk människa jag är.
En tjej i klassen blev blöt i ögat och börja gråta lite smått på lektionen.
Men jag menar lite för man väl tåla? Läraren frågar henne vad svaret var på fysiklektionen. Hon säger att hon inte vet och blir alldeles nervös. Inget mer med det, jag kunde inte heller direkt svaret på den där frågan.
Läraren frågar någon annan i klassrummet som svarar. Då säger hon, ja men jag visste ju de, det var det jag skulle säga. Jag som är lagom flippat ligger på bänken är trött säger, jaaa men ellerhur och garvar lite smått. Eller något i den stilen. Man ser hur hon biter tag i sina kinder och blir ledsen.
Förlåt, om du tog illa upp. Men finns det något roligare när någon påstår efter att den visste svaret. Dessutom är det inte så jävla synd om henne, Johan köpte en klänning till henne för 350 spänn i julklapp för att vara snäll som inte dög och påstod att hon köpt någonting till honom vilket hon inte hade gjort. Sedan dess har hon ignorerar honom. Svin!! Tur att johan har mig att prata ut med. Han såg rätt nöjd ut.
Men vem är jag att lägga mig i lixom.

Hoppas att det händer någonting kul imorgon, sluta färska people.
BYEE

I know how to make it tight, Everything will be all right


memories

         



Brutalångest

Det blev allt en promenad på morgonen. Hur skönt som helst. Lite smått kallt dock, kan jag erkänna.
Dagen har spenderats hemma, framför oth vilket var förövrigt ett sjukt jävla avsnitt.
Var en sväng på Ica med mamma och handlade. Ska ta tag i mitt katastrof till rum inom kort. Ni vill inte veta hur det ser ut.
Man är ju invalid och kastar allting omkring sig, vad är problemet med att lägga kläderna där det ska vara?
Ett stort problem.

Brutal skolångest. Är jag ensam??
Knappast
Fick en hel del hotfulla kommentarer på msn angående skolan.
"DÖDA MIG, JAG GÅR INTE TILL SKOLAN IMORGON!!!"
"SKJUT MIG SNÄLLA"

Äch vi alla går tillbaka med glädje. ellerhur
Tror morgondagen säger allt, så som dagen blir imorgon, så blir nog resten av halvåret. Skulle jag skolka någon lektion imrogon, då kan jag lika gärna lägga ner för gott.
Men det ska jag inte, jag ska sköta mig fint denna termin..

Larssa lever i en bubbla. Den är rosa. Godnatt

sommartider

Vad har 09 att bjuda på

Kolla vädret, snö och solen skiner. Underbart
Precis vaknat.
Gör ont i hela jävla munnen för den feta blåsan jag har fått. Smittare Karlsson.
"bara en liten stund till" fick jag till svars när jag sa åt jessica att gå upp med mig. Får väl ta vara på ensamheten då
Ska få med mig henne på en långpromenad snart hade jag tänkt.
Imorgon drar skolan igång igen - brutalångest.

Jag har varken skrivit någon summering av år 2008 eller nyårslöften för år 2009.
Löfterna tror jag att jag tänker behålla för mig själv, men det är vettiga löften som bör hållas. Med lite vilja så.
Min summering av 2008 blir kort - Ett grymt bra år med sjuka händelser, lärorika stunder. Hunnit varit med om allt och lite till under detta år känns det som.

Tror det blir rätt svårt att slå år 2008. Men varsågod 09 - show me what u've got

00:40


Då kommer jag tillbaka, och då kommer jag att vara arg. Hejdå!

Blev en lugn kväll igår. Hängde på Emils ett tag, de spelade bort pengar och käkade och vi satt och sancka skit. Avslutade kvällen framför båda Tzatziki filmerna, underskattade filmer.
"Är vi inte framme snart? Jo.. vi åkte förbi för en stund sen" Myste med varm chocklad och toast. Blev en bra kväll tillslut
Idag tog jag och jessica en sväng till jakobsberg, jessica shoppade och jag tittade på.
Sitter och lyssnar musik på högsta volym i mitt rum för tillfället.

Får se vad som dyker upp ikväll. Sitta hemma är iallafall inte ett altenativ.
XOXO

Söndagsbio

Vaknade vid 2 tiden idag, riktigt skönt. Mitt rum är kolsvart så man kan sova hur länge som helst.
Legat i sängen hela dagen och tagit det extremt lugnt, ätit en mysig middag med mamma. Potatisgratäng kan vara det godaste som finns.
Jag och Emelie bestämde oss för att gå på bio, men det gick fort innan vi plötsligt blev 7 personer. Åkte till jakan och köpte lite gott sen förbi mix och åkte bil till kista. Uppskattat att slippa åka buss i denna kyla.
Vi såg The day the earth stood still. Helt okej för att vara en sån typ av film :)
Emelie grina efter filmen, inget i hennes smak.

Nerkrypen i sängen igen.
Puss

living tha dream

Dagarna springer iväg. Skolångesten börjar smyga sig på, men nej fan inte ska jag ha ångest. Det hjälper inte
Sjukt att man lyckades övertalas igår och kvällen slutade sjukt som vanligt. Var bara tjejerna till en början, men avslutades med lite korvar också. Blev ingen lebbfest
Vaknade upp imorse och undra vafan som hände.
Kanske kan du svara på det Emelie - vafan hände? Den där jäveln som gnäller på mig och påstår att jag tror jag är sjuk när jag e bakis. Ja visst fan är det svårt att erkänan för sig själv att man är sådär fruktansvärt jävla bakis.
"Jag tror jag är magsjuk" Ye right ;) Du är nog inte mycket bättre själv min vän.

Jag Larssa Jessica drog hem till jess och kollade film och käkade oss spyfärdiga. Låg och dregglade framför Into the blue, Paul Walker och Jessica Alba - Det är fan inte mänskliga någon av dem.
Mamsen kom och hämtade mig, tog en snabbdusch sen knatade jag till Matte där lite vänner befann sig. Blev tvtittande, en riktig skitrulle. Tog mig en prommis hem

Och här ligger jag. Nedbäddad i min säng, kommer få sova ut imorgon.
Vakna upp och må bra. Wouft

Jessica har tappat livslusten och Lisa har fått tillbaka sin. Jag ligger någonstans där emellan.

wouft

Hej alla fans
droppar ett inlägg såhär på kvällskvisten
blev ett stort mål på burger king. Onödigt men sjukt värt de innan dieten för året drar igång
haaha hört det förut?

vi är här lite tjejer
får se vart kvällen leder oss
puuuuuuss


back on track

Wouft sköna dagar på g
nyduschad och lite smått fräsch igen, skrek bakis utöver mitt utseende igår
men nu e man back on track agian!

Ha en nnice dag

trött..

hahahahah fan jag avlider. Går igenom lite stunder med Mix från gårdagen. Sjuka grejer man förträngt. Kvällen blir bara sjukare för fler grjer man gräver fram ur minnet. Gillar

Sjukt trött.. Tror det är dags och sleepa
puss

j and j

"Jag är fett tung på de, bäästa borschan"

vart e picsen?

Sysselsätter mig med att kolla in alla nyårsbilder på facebook. Fan vad folk har lyckats ta bilder
tror inte vi fick till det med ett ända kort igår? Vi är väl för fulla och efterblivna människor för att klara av något sådant.
Trist!!

Kvällen tog hårt på hjärncellerna

Jaha och nu ska man försöka formulera sina ord trots att man känner sig sjukt efterbliven, kvällen tog hårt på hjärncellerna igår känner jag.
Kvällen började hos Mix med mysig middag, mycket snack dans och musik. Spelades upp en hel del gamla godingar.
Åkte sedan vidare med taxin till Bobbo där vi möttes upp av de närmaste. Allt gick sjukt fort och hur alla andra hann komma till 12 slaget var ett under. Förutom tre gossar som svek. Fan för er :)
Arkoholen flödade om jag ska tala klarspråk. Bil vidare till Emelie där kvällen fortsatte. Jag fick för mig massa sjuka ideer men glad att jag gick till emelie istället för att dra vidare på mer äventyr. Tur det, för när jag kom tillbaka hade jag faktiskt riktigt trevligt.
Sen drog vi vidare trots många om och men till en kille i viksjö, blev inte långvarigt. Avslutade kvällen hos Norling.
Vi satt uppe till 8 tiden och lyssnade massa musik. Sen däckande man sådär lagom skönt på soffan.
Vaknar upp 2 timmar senare av att solen lyser än i ansiktet och känner omöjligheten att somna om när huvudet snurrar och spyan är på väg upp.
Blev någon timmes sömn till iallafall, sen satt jag och Norling uppe hela dagen medans Backlund sov.
Mycket snack och degandes framför vänner.

Sovit från och till hela dagen. Vaknar upp då har även Carne tagit sig dit
de skulle vidare för att köpa käk, men jag åkte med glädje hem till min kära säng. Slitet..
Hoppas jag lyckas somna trots min precisa sömn. Lär inte vara något problem

Försöker fundera på om jag är nöjd med nyårsafton 2008?
Det var inte kvällen i mitt liv om man säger så. Vilket är så sjukt överskattat att folk tror att det ska vara. Men tänker jag efter så hade jag faktiskt en trevlig kväll. Med sjuka händelser. Som vanligt med andra ord. Men ingen speciell kväll.
Sluta gnäll o va glad!

Blev precis avsläppt här hemma. Morsan har en kar på besök - obehagligt.
Nejdå, ska inte överdriva. Kul för dig morsan! Håller mig dock på rummet resten av kvällen. Skönast så :)

GOTT NYTT ÅR

sickness

Dimmig kväll igår. Sjukt
Stoppar nog redan där för idag, orkar inte skriva mer. Fått mina samtal nu på morgonen, man slutar aldrig förvånas jess!
Är hos matte som ligger och mår illa. Mitt har gått över
tack för det
Backlund slaggar fortfarande.
Det var det de, blir nog mat lite senare. Filmkväll ikväll. Inte röra en fena

tack för mig.

RSS 2.0