SMS-inlägg


SMS-inlägg


Sådär!

Http://rebeccak.bubbleroom.se


Följ med mig till bubbleroom. Har tröttnat...

Följ med mig till bubbleroom. Har tröttnat på blogg.se. Får se hur länge jag blir kvar där men kul med lite omväxling :) så ta er orken nu vänner numera finns jag på : rebeccak.bubbleroom.se, ses där!


Totalt insnöad

img_8651 (MMS)

Totalt insnöad


det här har jag inte tid med

Vaknade upp inatt av att jag hade så jävla ont i halsen och var helt kallsvettig. Hade jättesvårt att somna om. Dogge kände på mig imorse då var jag jättevarm, så vi gick upp redan vid halv 8 så fick jag ipren och somnade om i soffan. Blev ingen skola för mig idag, febrig och känner mig konstig. Jävla elände. Sovit till och från hela dagen o myst med min fina o kollat på  Eva och Adam och Yrrol, tills han skulle vara hundvakt. Då tog jag bussen hem. Ligger i soffan och ska inte röra mig en meter på hela dagen. Ska knarka ipren för att vara på benen imorgon då jag har spanska prov och julshopping med brorsan o kvällsmys hos jessica.


Underbart väder ute. Blev en prommis till ...

img_5495 (MMS)

Underbart väder ute. Blev en prommis till skolan :)


02 - Min första kärlek

Min första kärlek träffade jag i Björkebyskolan när jag gick i 7an, vi var tillsammans över ett år. Det var mitt första riktiga förhållande och jag lärde mig mycket. Det var min första, men inte min största. Min största kärlek är min fina underbara kille som jag är tillsammans med nu. Han har det där jag inte kan beskriva.


15 december

Sovit så himla skönt inatt. Sitter i soffan framför tvn och äter frukost, såg precis på hemsidan att min första lektion tydligen är inställd så jag börjar mycket senare. Känns lite tvek att somna om ändå, mys utan stress får det bli. Plugga på svenskan. Idag ska jag få gå hem direkt efter skolan och ikväll ska jag få kramas. Såna dagar gillar jag.


Dag 01 – Om mig

Hur länge ska jag hålla mig? Ska jag dra igång med den där helvetes listan som alla andra också skriver. Jag vet inte. Jag tycker att det verkar lite kul, ha någonting att skriva varje dag även om jag kanske inte har någonting att skriva om på varje nummer. Men vi kör! Får se om jag ändrar mig lika fort som jag påbörjar det här :) Vissa dagar kanske jag hopppar över, vissa dagar kanske ni får mer att läsa.

Dag 01 – Om mig


Jaha. Jag? Vem är jag egentligen. Det kanske ni skulle beskriva bättre än jag. Jag heter Rebecca Klarström och är snart 18 år för er som inte ens vet vem jag är. Jag är en väldigt social och glad tjej som gillar att prata. Jag har fått höra att jag lyckas synas och höras utan att anstränga mig eller överhuvudtaget vilja det. Skulle säga att jag är ganska ödmjuk och omtänksam person som bryr mig otroligt mycket om mina vänner. Allting jag gör är antingen det bästa eller det värsta jag har gjort - ungefär det uttrycket jag har i ord för att beskriva det mesta. Jag älskar att spela boll och hatar att förlora. Men jag gillar livet och är livrädd för att dö. Jag är ambitiös och kommer aldrig sluta klättra och ta mig framåt :) - that's me i guess - En liten del av mig skulle jag vilja säga.



Har jobbat, ätit middag och pluggat i fler...

img_8640 (MMS)

Har jobbat, ätit middag och pluggat i flera timmar. Tar en paus just nu, men snart dags att återgå till svenskan igen.


14 December

Blir dag för varje ny morgon, det betyder att det närmar sig ledighet. Idag är det skola och jobb på schemat, ikväll ska jag lära in mig hela språkhistorien, kult :)



.


hur länge kan man förtränga?

Jag har förträngt och fortfarande inte förstått att du inte finns längre mormor.. Jag kom på mig själv i klassrummet förra veckan, jag pratar om dig som om du fortfarande är vid liv. Jag säger att du bor, inte bodde. Jag pratar om hur du är, inte var. För mig är du inte borta, för mig är du fortfarande 30 mil härifrån hemma i ditt lilla hus där jag vet att du alltid finns. Dit jag får åka och hälsa på och få min tid med dig som jag alltid har uppskattat något enormt. Jag minns när jag var liten, när bilresan till dig var det bästa jag visste. När jag ville hoppa av innan vi var framme för att jag trodde att det gick fortare om jag sprang hem till dig.. Du satt alltid i ditt fönster och väntande när jag kom springande. Jag vill inte gå förbi ditt hus igen, jag vill inte se fönstret utan att se att du sitter där och väntar. Jag hoppas att du vilar i frid, att kroppen inte längre värker att du för första gången i ditt liv har det smärtfritt. Jag hoppas att du finns på samma plats som min pappa.


Children are crying/Soldiers are dying

Gick så jävla bra att övningsköra igår, gav mig ut på vägarna och körde galant hem till familjen Haegermark i skälby :) var så jävla kul!

Gillar Justin biebers nya låt.



I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain


Today I Don't Feel Like Doing Anything



Så jävla skön.


jobb fråga - svar

Tänkte svara på en fråga jag fick från en tjej vid namn Nina, jag blev medlem på en sida som heter grannar.se, där betalar man in en avgift på 55 kr, sedan lägger man upp en liten "profil" om sig själv, där man berättar lite om sig själv och vad man erbjuder för hjälp. Jag skrev självklart att jag erbjöd barnpassning. Sen kan personer kontakta dig om dom vill ha hjälp, har fått flera stycken mail av olika familjer. Men jag träffade första familjen som mailade mig och det kändes jättebra så där blev jag kvar :)

Satan vilken träningsvärk jag har, känns s...

Satan vilken träningsvärk jag har, känns som jag brutit något för jag har så ont alltså! Men så ska det vara. Blir inget jobb idag pga lucia på dagis, så himla skönt :) så idag blir det hem och plugga och städa lite. Var så trött imorse, men nu är jag faktiskt riktigt pigg :) hade mys frukost med min fina imorse, han e så fin. Fick skjuts av hans mamma imorse. Nu ere dags för svenska lektion!


Söndag

Åkte ur igår, fuck. Jag är världens sämsta förlorare inom fotbollen, ville ju grina när jag åkte hem. Idag har jag ont i hela kroppen och ska mysa hos Dogge, hejdå.

Lördag

Vill ni veta hur det gick på matte b provet igår hehe nä jag tror inte det. Efter skolan åkte jag och Emma till ica och handlade tacos och mys. Myste hela kvällen, kollade idol svensson svensson osv. Var så jävla skönt att vara hemma och ta det lugnt, är sjukt utvilad idag och svintaggad för skinkcupen, ska möta empan på plan också :) Väntar på att Emma ska vakna och att kaffet ska bli klart just nu. Jay vann igår ja, vet inte vad jag tycker. Hellere han än Minnah, men Olle var min favorit.

Det här kan vi inte ta ifrån honom, världsklass


trött o glad tjej

Check! Nu har man tränat yttligare 3 timmar, var så jävla skönt. Vilka krigare jag och Emma är :) Sitter i soffan och ska ta igen paradise hotel nu medans jag äter päron och dricker vatten. Träna är fan det skönaste som finns, man somnar gott på kvällen vill jag lova. Imorgon är det äntligen fredag, och jag ser så fram emot min helg! På lördag får jag äntligen träffa Emelie igen också, fan vad jag saknar den tjejen. Matte b.. Mja, det har jag tydligen lagt åt sidan. Men jag går nog upp en timme tidigare imorgon för att försöka förstå ett tal iallafall.


dags för att köra skiten ur sig igen

La mig och vilade på soffan istället och kollade SF kanalen, betydligt mycket roligare än matten. Ska strax iväg för att träna i 3 timmar idag igen, ute och inomhus pass! Lär ju antagligen inte orka plugga efteråt om jag känner mig själv rätt, får nog gå upp tidigare imorgon. Nä, dricka upp kaffet innan jag drar kanske.


Idag är min fuldag, brukar ha en sån iblan...

img_6987 (MMS)

Idag är min fuldag, brukar ha en sån ibland. När man får ha enbart bekväma kläder på sig, bara för jag ska hem direkt efter skolan. Fyfan vad skönt :) leggins, kofta!


Godmorgon!

img_3146 (MMS)

Godmorgon!


.


hej trötthet

Att ha många olika måsten i veckorna tar på krafterna, jag ligger än en gång utslagen i soffan. Efter en skoldag och jobb och en jävligt fin träningsvärk. Men nu är jobbdagarna gjorda denna vecka, nu kan jag lägga mer fokus på skolarbeten som ska in innan veckans slut och träna. Egentligen skulle jag behöva en dag i veckan då jag kunde gå hem efter skolan, lägga mig på soffan och inte behöva göra någonting resten av kvällen. Det var länge sen, men thats life. Cash is king, träning mår man bra av och plugga är ju tydligen viktigt. Så keep going :) Imorgon står skola på schemat, sen plugga matte b och kvällsträning.

i'm alive

En ny dag med lite mer energi än gårdagen, i'm alive! Dags för en ny skoldag och jobb efteråt, sen ska jag hem och plugga matte b och mysa med min mamma som jag knappt hinner träffa i veckorna.

                                 


i feel like dying, tänk er att springa för livet i 3 timmar

Tänker hålla mig kort, tränat i över 3 timmar.. 1,5h ute 1,5h inne i fullt fucking tempo. Feel like dying ungefär och försöker orka lyfta gaffeln för att få i mig min goda lax, men jag är tveksam. Måste nog dö i detta nu. Mamma kalla mig dramatisk när jag kom hem och sa, om jag dör av trötthet nu älskar jag dig så du vet.

studiedag

Dogge plockade upp mig igår så åkte vi hem till honom. Kollade paradise och hade mys, somnade väldigt tidigt för jag var så himla trött. Har studiedag idag så vi sov ut länge, sen åt vi frukost, drack kaffe i köket och hade en skön mysig morgon. Jag och hans mamma släppte honom hos hans papi för han skulle vara hundvakt, sen åkte vi vidare till min skola för att hämta min mattebok, köpte hem thai mat på vägen också som vi delade på :) Har pluggat matte ett tag nu, vid halv 3 skjutsar hon mig till jobbet snäll som hon är :)

Fick en fråga ang mitt jobb som en tjej vid namn Sara ville att jag skulle berätta lite mer om. Jag jobbar just nu som barnflicka, dvs jag jobbar för en familj. Dom har två tjejer på 5 och 8 år. Jag hämtar ena barnet på dagis och andra barnet i skolan, sen åker vi hem till dem och äter mellis och leker tills föräldrarna kommer hem. Jag jobbar mån tis ons efter skolan. Det är ett väldigt bra extrapengar :) Har du eller någon annan fler frågor är det bara att fråga, jag svarar.

Kollar på fjorton suger, barnen leker affä...

img_4386 (MMS)

Kollar på fjorton suger, barnen leker affär där uppe. Vid 6 slutar jag :) heypa


6 December

En ny vecka då, känns bra. Vi går närmare och närmare jul :) Idag blir det skola sen jobb. Efter jobbet åker jag direkt till Dogge och sover. Ha en bra dag!

.


Kollar på allt för min syster, den är så h...

img_7508 (MMS)

Kollar på allt för min syster, den är så himla hemsk och fin :(


söndagsmys

Så himla mysigt i stan med Sofia, fixade julklappar till hennes kille, åt varsin sallad och gick på julmarknad :) Köpte en jättefin drömfångare jag ska ha ovanför min säng och ett par snygga fjäderörhängen, ni ska få se sen. Ska ligga på soffan resten av kvällen och kolla på film, fy fa-an vad skönt. Har hållt igång precis hela veckan, så nu måste jag samla lite nya krafter för en ny.

Flera som frågat vart min ring är ifrån, den är ifrån Carolina Gynnings kollektion tiamo som finns på bla. scorett.

finaste killen

Hade så mysigt med Dogge igår. Hade inte träffat honom på nästan en vecka, så hade saknat honom jättemycket. Vi åt middag, kollade på film och myste hela kvällen tills vi somnade nära varandra. Fin som han är gick han upp 8 imorse med mig och körde mig till min träning. Var skitskönt att träna, tog en promenad hem också :)
Precis ätit lite, ska åka in till stan och strosa lite med Sofia sen hem och mysa i soffan. Ha en underbar myssöndag.

Vi har 7 månader idag <3

Myst och överraskat syrran med alla hennes...

img_8773 (MMS)

Myst och överraskat syrran med alla hennes tjejkompisar, skitmysigt. Kolla tjockisen :D blir Moster snart!! På bussen till sollentuna nu där Dogge hämtar mig. Ska pussa ihjäl honom ikväll!


Ny ring asfin

img_9896 (MMS)

Ny ring asfin


Köpt julisar till mina finaste och till mi...

img_5533 (MMS)

Köpt julisar till mina finaste och till mig själv :) hehe blev en fika med Jessica Linnea och Sandra också, pöss


Sorry för dålig bild, men den här tröjan k...

img_9467 (MMS)

Sorry för dålig bild, men den här tröjan köpte jag igår. En tajt beige tröja med mocka detaljer på armbågarna. (inte den jag visade tidigare i veckan) :)


3 december

Sitter och äter gröt just nu, ska röra mig till bussen om en halvtimme. Fredag idag, så jävla skönt.  Blir en mysfredag, vi hörs sen.

one of a kind

Svensson svensson säsong 2 check typ. Håller på att ladda ner säsong 1 nu, alltså. haha vem laddar ner en jävla massa svensson svensson egentligen? One tree hill ska jag inte kolla, för det gör jag tillsammans med dogge hos honom. Men svensson svensson är ju grymt, man får skratta och blir på jävligt bra humör. Så jag kör på det.
Emma tycker att det är lika kul som mig, love u for that.


Färdigstädat, hejpa

img_3516 (MMS)

Färdigstädat, hejpa


skola/kista/storhandling

Haft en underbar dag. Eftersom att skolmatsalen ligger nere (pga råtter och småkryp, aa ni läser rätt - så jävla vidrigt) så lunchade jag och Angie i centrum istället och pluggade till provet. En take away kaffe till skolan igen och proven gjorda kändes det alldeles utmärkt. Skönt! Fick tillbaka historian också, vg på den (ifall alla undrar). Efter skolan åkte jag och Emmsi som sagt till kista, hon åt lite och så kollade vi i affärer. Fick med mig skorna och en snigg tröja hem, plus en grym julklapp som mamma ska få slå in och ge mig, imorgon blir det julklappshandling till andra nära och kära med lilla jessica som jag inte träffat så mycket den här veckan :) Ska bli en skitmysig fredag, hoppas vi kan kolla julmarknaden i kungsan också och dricka kaffe. Ikväll är projektet att städa rummet lite för kusinerna som ska komma i helgen, sen krypa ner i sängen och dricka min cola zero och vara allmänt nöjd.


Köpte precis ett par nya mysiga skor, love

img_6567 (MMS)

Köpte precis ett par nya mysiga skor, love


Snygg tjej ska dra till skolan nu hehe så ...

img_0908 (MMS)

Snygg tjej ska dra till skolan nu hehe så obrydd e man i min skula


2 december

Så himla fint ute, det är verkligen vitt överallt. Sitter framför tvn och äter gröt och vaknar till lite. Efter skolan blir det kista med Emmsi.

lips

Kan ju inte vara någon som gör en läppförstoring på vintern? Tycker läpparna svullnar jävligt bra av sig själv just nu när det är så kallt, hehe
ska krama min kudde och sova nu, saknar min puppe

smile

Skoldagen och jobbdagen över, var mysigt på jobbet vi kollade på film i soffan bara. Skoldagen var kämpig eftersom att jag inte mår så bra. Men nu är det gjort. Med pengar i fickan åkte jag hem :) Så imorgon efter skolan ska jag åka till kista för att köpa ett par skor (igen) som jag är så himla sugen på :) Ett par skor kan göra en så himla glad, har ni hört vad fint.


Gillar min nya tröja

img_8285 (MMS)

Gillar min nya tröja


Lektion och morgonkaffe då :)

img_1273 (MMS)

Lektion och morgonkaffe då :)


Onsdag

Vet ni vad? Jag gillar onsdagar. Det känns som att veckan faktiskt kommer lida mot sitt slut, det är sista jobbdagen och man kan lägga fokus på något annat resten av dagarna. Jag längtar tills jag får mysa ner mig i sängen ikväll igen. Jag sov 11 timmar inatt, hade gärna sovit 11 till. Varför går tiden så himla fort på morgonen? Jag har börjat gå upp nästan en timme innan jag ska gå, för att hinna ta det lugnt och helst kolla lite svensson svensson. Men ändå hinner jag inte mer än att sätta mig i soffan så är timmen slut.

Vi hörs ikväll :)

RSS 2.0