dags för halloween fest nr 2

Allt fixat och klart. Är hemma hos mix nu med tjejerna. Kan avslöja vad jag ska vara ikväll, school girl! Kjolen strumporna skjortan och slipsen är på. Ska bege oss till Elinor om några timmar, kommer bli galet.

UT OCH SPÅRA MINA VÄNNER, DU KAN GÖRA MAMMA STOLT NÅGON ANNAN DAG
PEEEACE

spåra

Godmorron mina vänner
död som jag vet inte vad. Strax dags för att kila ut till bussen och åka in mot staden i detta mysiga väder. Fan kan solen kika fram snart?

Lär inte höras förns imorrn. Ut och spåra ikväll and take care!!

I was born to make you happy

Så var torsdagen över. Imorgon är det fredag och halloween fest nr 2 står på schemat. Denna gång hos E.T . På dagen ska jag och Larssa in till stan och inskaffa det sista inför kvällen. Sjukt taggad faktiskt!
Jag och lisa fisen har myst och kollat Bring it on precis. Ska snart sminka av oss och krypa ner till sängs

Får se hur detta lov slutar, vi har alla odds med oss.
Keke bjöd precis på ett fyllesamtal. haha lär vara glömt och bra imorgon. Återstår att se sötnos

xoxo
Rebbis


Heldag i jakobsberg sporthall

Man går in i hallen vid 12 tiden och går ut vid 4. Och det är redan kolsvart ute. sjukt
Mörkare tider närmar sig, väntar bara på den mysiga snön. Kollade Filips matcher samt några andra. Träffade lite blandat folk i hallen, nadji bla som jag inte sätt på år och dar. Träffade Haeger o Dogge också. Vi gick i spöregnet, dom gick till bussen o jag fortsatte till Larssa, precis ätit middag och suttit och sanckat med hennes lillasyster. Haha hon går i våra fotspår..

Ska hem till mig om ett tag. Imorgon kommer jag och larssa bjuda hos ET, ses där ;)
peace out


filmkväll

Uppdatering från Larssa. haha
Tog en prommis förbi blåa huset och hyrde film & mys. Ska bli en kväll av filmmys och skitsnack. Sitter och lyssnar Larssas nya musik, good shit! Sjukt taggad inför helgen just nu, veckodagarna känns sjukt sega trots att det är lov.
Men helgen kommer bjuda på en hel del sjukt.

Imorgon ska jag möta Sofia och kolla Filips match
Nu ska jag återgå till min hjärtevän

keep your friends close, and your enemies closer

me love ya

Ikea - hate it or love it ?

Fan vad man slitit på idag. Finns det någon mer som älskar ikea? Jag är motsatsen till min pappa. Han hade skrivit med tjock svart penna "ENDAST I NÖDFALL!" på ikeakatalogen. Han hatade ikea över allt annat. Jag älskar ikea. Så mysigt och bara gå omkring och titta.
Köpte lite små praktiska saker. Åkte förbi jakan en sväng också, köpte en percing ett par over knee strumpor samt en halsduk, topnotch!

Ska snart äta middag sen bege mig till Larssa. Peace out

Städning + Ikea

Min mamma e nog världens gulligaste. Hon väckte mig halv 12 med frukost på sängen. Så jag åt min frukost i lugn och ro, sen började vi röjja i mitt rum. Rensa ut massa gamla kläder osv. Men det är lika fullt fortfarande. Kommer nog aldrig kunna köpa ett nytt plagg utan att slänga något annat. Vilket dilemma

Nu ska vi åka till ikea och kolla runt lite. Dom har tydligen haft julsakerna framme sen sep/oktober, helt sjukt
men snart är det inte långt kvar.

Sen är frågan varför msn inte funkar på min dator? hyffsat irreterande och ingen bror i landet som kan fixa det på beställning åt mig. Får ta tag i det själv helt enkelt

Nås på mobilen mina vänner, puss


bjuder på den geek's



Det sägs att blickar säger mer än tusen ord

One Tree Hill S02E22

Cause you know what? Tragedies happen. What are you gonna do, give up? Quit? No. I realize now that when your heart breaks, you got to fight like hell to make sure your still alive. Because you are. And that pain you feel? That's life. The confusion and fear? That's there to remind you, that somewhere out there is something better, and that something is worth fighting for. .

As we strain to grasp the things we desire, the things we think will make our lives better: money, popularity, fame... we ignore what truly matters, the simple things, like friendship, family, love. The things we probably already had.

Yes, losing your heart's desire is tragic. But gaining your heart's desire? That's all you can hope for. This year I wished for love... to immerse myself in someone else and to wake a heart long afraid to feel. My wish was granted. And if having that is tragic, then give me tragedy. Because I wouldn't give it back for the world. .
 

I could have held you in my arms forever, and it still wouldn't have been long enough..



Kvällsfika, hate it or love it

Jahaja, vad har man gjort idag är frågan?
Skedat med jessica och kollat nya oth. Helt sjukt bra, frågan är vad Peyton kommer syssla med nästa avsnitt? Läpparna tätt intill någon annan än Lukas. Återstår att se nästa vecka

Nu på kvällen åkte jag linnéa och jessica till stan för att ta en fika. Gick och kollade oss omkring vid slussen, vilket absolut inte var meningen. Men vi är så jävla efterblivna och gick runt halva stan för att hitta ett schysst café.
Hamnade tillslut på ett fik på drottninggatan, satt ute med filtar fikade och myste. Jag gillade det iallafall. Frågan är vad dom andra töserna tyckte om det, ingen vet.

Funtar på att kolla bring it on snart, maybe baby. PUSS


goodmornin' sunshines!

Vaknade för ca en halvtimme sen. Jessica ligger som vanligt och grisar i sängen fortfarande.
Hade avslutning med laget och grabbarna igår. Blev bjudna på mat på resturang råsunda, samt var ute på planen i halvlek och blev tackade för vad vi presterat under året.
Mötte sen jessica i spånga och drog vidare till jakan. Träffade Matte och Robert, blev en lugn kväll med filmtittande hos matte. Skönt faktiskt
sinnes vad kallt det är ute på kvällarna nu. När vi gick hem igårkväll var det frost och halt på vägarna. Tidsfråga innan snön faller? I hope so.

Vad händer idag ? Återstår att se.
Peace and Love

Mobilen är min bästa vän


Middagen innan matchen

THE BITCH IS SLEEPIN'

Oherre! Säger jag bara. Lördagen var en stressig dag men tillslut hamnade vi hemma hos Emeliek som hade halloween festen. Det var mycket folk och kul. Dock en massa onödigt tjaffs som förstörde en del, menmen. Credd till matte som fick magen att krampa av skratt när han satt framför datorn. "Den som skrattar åt det här är förfan sinnessjuk!!" Love it!

Somnade vid 7 tiden på morgonen och vaknade upp och mådde som man förtjänade.
Igår unnade vi oss som grisar. Blev en fet bakispizza godis och chips. Varför snåla när man ändå är igång.
Sov från 1 tiden till och från hela dagen. Kan varit bästa sömnen ever!

Vaknade nyss, jessica ligger och sover fortfarande. Tror jag ska låta henne vara ett tag till
bjuder på lite pics från kvällen, peace out


Party like a rockstar

Den 25e är här! Ikväll är det halloween fest som gäller, vi ska självklart vara utklädda. Blir annorlunda men sjukt roligt.Trörstiga som svin allihopa tror jag?!
Snart kommer Larssa hit, ska dra till solarieöarna en sväng sen fixa lite småsaker

SPÅRA SPÅRA!!


 

music is definitley my drug..

Fick ett nyttigt samtal med bror över msn precis, finns ingen som bryr sig och finns där som han.
Man kan verkligen inte ha en bättre bror. I love you!

Nu sitter jag och lyssnar på massa musik. Gammalt som nytt. Vad vore världen utan musik? Bra fråga. Fan vad mycket tråkigare allting skulle bli. Lyssna på musik och njut gott folk. Puss

freaky friday

Deppigt inlägg de blev, fan!
SOrry


Rätt bra namn på denna fantastiska fredag, freaky fucking friday
Efter timmarna spenderade med mamma ville vi nog aldrig mer se varandra, nästan så hårt var de. Iallafall hunnit med att göra det jag skulle, möta finen och lite senare träffa lisa nesan & jess. Samt fixa naglarna. Ikväll ska jag ta det sinnes lugnt, idol och sex and the city för hela slanten.

Fuck off and die


Even if it's going wrong

Vilken jävla dag, Jag och mamsen har ingen bra period just nu, ett helvete rent ut sagt. Men vi ska prata ut ikväll och hoppas att saker och ting kommer bli bättre med tiden. Jag måste ändras. Hon måste ändras. Det funkar inte längre.
Jag behöver dig bror, jag behöver dig att prata med, ingen annan. But you're to far away..



.

Suttit och surrat med Frida bernell på msn en stund precis. Vi var väldigt tajta förut, men innan man vet ordet av det så glider man ifrån varandra. Vilket är sjukt tråkigt. Vi har iallafall bestämt att styra upp ngt på lovet, är fan dags! Ser jag fram emot :)
Saknar dig skruttis



you could be happy, i hope you are. you make me happier than i'd been by far


thank god it's friday

Rätt skönt och vakna upp utvilad i skaplig tid, jag känner lugnet.
Idag är det lite stuff som ska fixas och trixas. Ska möta finen lite senare och byta lite kläder. Sen ska jag köpa det sista inför helgen med mamsen innan jag ska till American Nails och fixa mina naglar.

Btw kollade jag klart på Pearl Harbor igårkväll. Så ni slipper ni det tjatet
Tårarna förvandlades till floder igårkväll. Sevärd film, för er som är lika efterblivna som mig som inte sätt den förens nu.

:/ man blir lite tårögd av att endast se det här. Bästa!

Fet sovmorgon

Livet leker för tillfället.
Har endast en lektion mellan 13.00 och 14.00 imorgon. Vilket betyder fet sovmorgon, kan inte bli bättre. Sen har man helg och ett härligt lov framför sig. Kommer bjudas på en hel del bravader vill jag lova. Återkommer om det senare.
Upp på benen mina vänner :) skön ledighet framför oss.

20 min kvar på Pearl Harbor, helt otroligt att jag inte sätt klart den än. Men snart så!
Pussas

Efterblivet happyface
 

Be careful what you wish for cus you just might get it

Gått och nynnat på låten hela dagen. When i grow up i wanna be famous, I wanna be a star, i wanna be in movie (8)
Krigat mig igenom alla lektioner idag faktiskt. Klapp på axeln för det.
Jag och fanny drog och solade när vi slutat. Sen såg jag Peter (min gamla tränare/emmas pappa) åka förbi, så han stannade till så fick jag åka med. Tackar vi för :)

Mellan 7 och halv 10 ikväll så kommer jag nog känna att hoppa från bron vore en nice lösning. Men jag ska nog överleva. Det väger upp lite med att man börjar tjugo i 1 och har en lektion imorgon sen en veckas lov framför sig.

puss på er, wheeeeeen i grow up


Pearl Harbor and One tree hill

Har lite att ta igen, slutet av pearl harbor och nya oth avsnittet. Kvällen är räddad
Godnatt lovers

Här får ni se vad den hemliga väskan innehöll när vi vann sanktan.

"I will never let you fall, I stand up with you forever"

Givande dag. Har hunnit med en hel del. Åkte förbi solarieöarna efter jag varit hos jessica, skönt och bättra på färgen lite. Hann hem en snabbis innan jag åkte till jakobsberg skolan och mötte jessica och linnéa. Vi gick in en snabbis och hämtade massa lappar om gymnasieval. Sen försökte vi få deras idrottslärare att jag skulle få delta i deras skriskoåkning, men icke. Haha, undrar faktiskt helt ärligt om dom är levande fortfarande. Tog iallafall en prommis hem från jakobsberg.

Fick ett ryck när jag kom hem, kände att jag kanske borde hjälpa mamma lite, efter allt hon har gjort för mig senaste tiden. Så jag städade mitt eller rättare sagt mina rum ( tagit över brorsans också) och dammsög hela huset. Uppskattades må jag säga. Sen hämtade hon upp mig så åkte vi förbi pappas grav och handlade mat.

Dags för middag :) kyss



Hos jessica

Jag tog mig upp imorse för att gå på No:n, självklart visste alla om att den var inställd utom jag, så där satt man. Skulle ju endast ha matte efter, så jag sket i att vänta in matten och drog hem och väckte liv i jessica istället. Legat och myst framför topmodel och ätit frukost. Nu sitter jag på hennes hallgolv medans hon är på toa. Ska cykla och sola om ett tag.

Pz out

Feel the love around, When the sun comes down

Sitter och myser i min kofta jag köpte här om dagen. Precis tänt lite ljus i rummet och ska snart ta en snabbdusch innan jag kryper ner och kollar vidare på Pearl Harbor. Har kommit en bit nu, den är faktiskt 3 timmar lång, därför det tar sin tid.

Imorgon är det onsdag och lilllördag :

8.25 - 9.15 NO
9.20 - 10.20 Matte
Sola, sen hem
13.30 samling i jakanskolan för gymnasiemöte
gymmet

trist inlägg sorry m8's, sleep tight

Halleluja

Spelar ingen roll om man ser det för första gången eller femtonde gången, tårarna rinner iallafall.





Ännu en dag avklarad

Hann åter igen se 10 minuter av Pearl Harbor innan jag somnade. Sov nästan 11 timmar igen, hur skönt som helst.
Haft en kort och skön dag, slutade redan klockan 1. Drog då till karlberg och mötte Angelica, så bytte vi tillbaka klänningar vi lånat av varandra. Hon åker till Kanarieöarna ikväll, kallar jag lyx.

Tog sen ett pass på gymmet, blev ett lite kortare pass idag för att jag skulle hinna möta Emeline som slutade halv 4. Jättelänge sen jag träffade henne, bestämt och lovat att vi ska bestämma och hinna ses på lovet :) ser jag fram emot.
Tror jag ska kolla vidare på Ph och hålla mig vaken denna gång. Puss så länge

Vintermys, jag längtar

Köpte den snygga koftan på bilden nedan, och även lite sexiga röda underkläder. Nu när det snart är jul o allt.. :)
Ska bli så mysigt med vinter och jul. Jag och jessica tog en fika och tittade ut över fina stockholm idag och började fundera på julen. Tänk när det är snö överallt, när det är dags att gå runt i staden och handla julklappar och ha mysiga varma kläder på sig. Stockholm är ju så sjukt fint på vintern.
En härlig framtid vi har framför oss mina vänner



Supermysig kofta, exakt samma som på bilden fast luva.

Måndag avklarad

Måndagen avklarad. Dagarna går faktiskt ruggigt snabbt. Började förmiddagen med 3 timmars dans, bugg och vals o jag vet inte vad. Helt ärligt så var det det tråkigaste och jobbigaste jag varit med om. Drog sen till veddesta med Fanny och tittade när grabbarna spelade skoldm semi mot aspudden. Så fick träffa jessie en sväng. Sjukt länge sen :)
Hade ett möte ang gymnasie val, sen drog jag till stan och mötte upp jessica. En hel del saker inskaffades och en mysig fika blev det också. Sjukt mysig dag

Nu ska jag cykla och köpa mig en kycklingsallad, återkommer Peace

haha kidsen, o ja pluttis

.

jag vaknar upp ur sängen, och jag känner en stor saknad,
men inser snabb att du kommer aldrig komma tillbaka
jag ställer mig jämt frågan, vart tog du vägen?
men jag hoppas att du vet, att jag finns här i alla lägen
jag önskar att du var här, jag önskar du va vid min sida,
du va den bästa, och det här har fått mig att lida
om allting nu ska ha en mening, vad är mening med allt det här
vi levde nyss tillsammans, men lika snabbt gled vi isär
Vid 6 års ålder togs du ifrån mig, det kändes aldrig någonsin okej
Jag ville inte förstå, i hopp om att du skulle komma tillbaks till mig
jag va för ung för att förstå, att det då va ett farväl
cancern tog ditt liv, och du förblir min akilles häl
Jag måste tacka mamma, som tog tag i mig vid branten
jag höll på att falla ner, men du tog tag i mig vid kanten
du bara fortsätter att bekämpa, den smärtan inom ditt bröst
du är min ängel ifrån gud, för jag finner tröst i din röst
Du var lugn från första stund, du visa styrkan hos en mor
du är den viktigaste personen, tillsammans med min bror
ni fanns där, när tårar förvandlades till en flod
ni är föralltid i mitt hjärta, ni är mitt kött och blod

Jag kommer aldrig att glömma, när vi tog farväl i brors rum
du låg där så kall och sen förvandlades till stum
du slöt dina ögon, och flög med vinden till himlen
du försvann ifrån jorden, men jag har kvar alla minnen
jag ville inte ta farväl, ville att du skulle stanna
vi kommer ses i hilmen, du, jag, min bror och mamma
jag trodde att du snart skulle komma tillbaka, att du vilade en stund,
bara för att provsmaka smaka på smärtan att känna när någon försvinna
men det här skulle jag ju övervinna
För liten att förstå att du skulle försvinna för gott, ta klivet
jag tackar mor och bror, som åter gett mig hopp i livet

Av : Mig själv och hjälp av gudspoeten.

Min bästa

Du är min bästa. Och jag behöver dig här hemma, come home brother..


Söndag

Söndag igen, jävligt skönt faktiskt. Sista veckan i skolan nu. Åkte iväg till jakan en sväng och kirrade en tröja. Sen åkte jag vidare till Alexandra och softade. Gjorde smothie, lagade en god middag och snackade skit. En perfekt söndag helt enkelt.
Nu är det ensam mamma söker på tv, bästa! Haha, är nog ensam om att tycka det.
Imorgon är det en hel del som ska göras. Återkommer mina vänner.

Snyggare i verkligheten faktiskt. Men enkel och sjukt skön t-shirt.



mycket mys nu för tiden

Fyfan vad trött jag e.. Somna framför en film inom kort, lockande. Jessica kommer nog förbi om en liten stund, men vi ska inte besvära oss speciellt mycket. Ta det lugnt denna helg, jag har lyckats.


vinst

Vi vann finalen med 1-0. Rätt spännande match faktiskt, även om vi hade mest bollinnehav. Det var slutet för vårat lag. Nu går vi upp till damjuniorerna och spelar där. Jag ska fundera på hur jag vill göra med allt det där.
Vill iallafall tacka för åren tillsammans med er brudar. Obesegrade genom våra 3 år. Vi är bäst!

Btw tänker jag på dig Anna. Hoppas att allting går bra. (Hon skadade sig under matchen, bröt tummen, fick ett jack som måste sys i näsan.. Hon hade blod överallt. Stackarn!) Take care baby..

Nu ska jag äta kina mat med mamma. Puss

AIK vs BP sanktanfinal

Jag ska snart duscha och fixa mig. Sen bege mig till skytteholm för att se killarnas match. Efter det har vi final 15.15 mot Bp.
Blir troligtvis sista matchen med laget det här. Eftersom att vi senare kommer att gå vidare till seniorfotboll.
Sjukt tråkigt att jag inte kan spela, pga skiten i min kropp. Har missat mycket boll på senaste tiden. Men thats life

Heja gnaget!


Hundtricket - fan mia, en hollywood film slutar inte såhär..

Kvällen igår var lugn och jätteskön. Kollade idol hundtricket osv. Helt klart en av de bästa filmerna som gjorts. Helt sjukt rolig. Framåt natten tog vi bussen hem till jessica och myste med te och oc. Haha vi låg i varsinn soffa och grät som två efterblivna idioter. Sjukt hur man blir insatt i serier. Sista avsnittet i säs 1, när ryan åker och seth seglar iväg. Tårarna förvandlades ju nästan till floder.

Jag lägger upp bollen på straffpunkten, jag knyter dina skor, och hur fan tackar du mig? Genom att skjuta över!
 Du är ju förfan sämre än gnaget hörru..



Hos alexandra

Nu sitter vi hemma hos Alexandra, jag jessica emelie och alexandra såklart. Sitter i soffan framför en fet tv och kollar idol. Sjukt mysigt. Sitter och planerar nästa sommar. Haha, sjukt vilka planer man har redan nu.. Dags och fixa jobb kanske? Tror nog det! Mycket att se fram emot framöver. Jag gillar de :) Btw måste jag säga att alexandra bor helt sjukt fint.

Nej idol som gäller, puss på er!



Fredag

Var i skolan idag faktiskt. Duktig som jag är. Och äntligen är det helg igen. Dock hoppas jag denna helg går väldigt snabbt, så att man får nästa vecka avklarad sen har man en veckas lov framför sig. Kan inte bli bättre
Är hemma hos jessica just nu, har kollat oc och käkat en god middag. Ska strax ut med hunden sen ta en snabbdusch. Kvällen spenderar vi hemma hos Alexandra, kommer bli myspys.

Ha en trevlig kväll, puss

Good girl gone bad


Grekland

Eftersom att det är så sinnes kallt ute. Bjuder jag på lite varma bilder!








Btw var jag i skolan idag. Wehey

talking about a revolution





Marpan flyr landet

På lördag drar marpan till kroatsien med landslaget. Och ska bo på ett sisådär 4 stjärnigt hotell. Kräk!
Där har man ju lyckats!
Men måste nog tillägga att du är en sjukt omtänksam och snäll människa. Tack för de!




torsdag

Jag är sämst. Jessica är sämst. Tillsammans i vardagens sammanhang är vi sämst.
Kvällarna blir allt för mysiga och allt för långa, så tröttheten är x 10 på morgonen då vi vaknar upp. Vilket resulterar till att vi stannar hemma. Vilket vi gjorde, idag igen.
Vi både ringde och sjukanmälde oss imorse, och låg kvar i sängen och kollade vänner istället. Much better. Dock har jag lovat mig själv och min mamma att sköta skolan fram till jul, från och med NU! Annars får jag inte pengarna hon tänker ge mig för att jag går till skolan. Skärpning!

Åkte till jakan en sväng och kollade runt på lite stuff till höstlovet. Jag la undan en tröja och en halsduk som jag tänkte köpa förhoppningsvis imorgon. Jessica och Lisa hittade också lite fynd. Samt bokade tid för att göra naglar nästa vecka. Åkte sen själv till stan och mötte upp Linda som jag köpte en jacka utav. Sjukt trevlig tjej faktiskt.
Drog sedan vidare till gymmet och slet. Hårt men grymt skönt pass! Kroppen är på väg mot rätt riktning.


Inte så propert att använda denna jacka nu. Men den kommer bli grym till våren/sommaren.



Some people wait a lifetime for a moment like this






Waitin on a sunny day

Onsdagen är över! Livet kan ju inte bli mycket bättre :) tog en spruta på vårdcentralen imorse, för tbe. Så man slipper den där skiten. Drog sedan hem och sov några timmar tills jag drog till skolan på utvecklingsamtal och idrott.
Känns som jag cyklat flera mil idag, cyklat runt som fan. Efter skolan mötte jag finen i spånga och lämna tillbaka en halsduk jag lånat, tack för de :) Cykla sedan vidare till komethallen och solade, sen hem och mötte jessica.

Vi kom precis hem från amigo, mötte emelie och gjorde henne sällskap och sanckade massa skit. Stora planer på g! Är så jävla taggad, livet är en dans på rosor för tillfället!!

Sjukt tråkigt inlägg, meeen börja grina..
Puss på er alla!

Bruce springsteen - Waitin on a sunny day!


shoes

Förra veckans kap. Perfekt för detta höstväder


Trött

Alldeles för lite mat combenerat med hård träning kanske inte är så bra som jag föreställt mig. Att minska på maten så mycket är kanske ingen lösning, ändå tycker jag att jag äter tillräckligt. Men om jag tänker efter så är den lilla lunchen vi åt idag ingenting. Vi stekte ägg och gjorde lite sallad till. Så blev alldeles svimfärdig på gymmet, men hann med att bränna en hel del kalorier iallafall. Nu har jag precis duschat och ätit 2 knäckemackor. Ska nog krypa ner och kolla om det finns något bra på tv.

Imorgon ska jag ta nästa spruta för Borelian och göra lite andra ärenden (som det så vackert heter) efter skolan.
Godnatt mina vänner

Någon har ju helt klart lyckats med kroppen


2 cool 4 school

Tjeeeeena
Jag och jessica somnade framför oc framåt natten. Oc kan man aldrig tröttna på
Hade en rätt jobbig natt, så blev hemma idag. Jessica stannade också hemma, 2 cool 4 school!
Hon åkte och hämtade linnéa imorse, sen dess har vi 3 hängt här hela dagen. Åt en mysig frukost och legat och kollat oc all day! Tog en promenix och gjorde linnéa sällskap hem.
Sjukt nice väder, är helt överlycklig! Bra stämning :)

Nu ska jag och jessica laga lite lunch. Blir gymmet med Emelie vid 6 tiden.
Njut av livet mina vänner

Såhär mysigt har vi haft


Måndag

Jahaja, så sitter man här igen då :) Drog till solarieöarna med jessica och josefin.
Sen tog jag och jessica en cykeltur hem till mig. Har lagat en god middag och kollat lite filmer. Sen var vi ute en sväng och flängde lite, mötte upp lisa på en liten rill.

Btw gick mitt no prov strålande idag. Credd för de tack!
Lev väl, peace out

Anorexia

Sitter i datasalen för tillfället på svenska lektionen. Vi jobbar med våra arbeten som vi sedan ska redovisa om inför klassen. Vilken lycka att få veta att man ska sitta i datasalen på lektionen Haha, jag vet att ni alla andra också blir svinglada så fort ni får veta att ni slipper sitta vid bänkarna i en timme.
Jag skriver om Anorexia. Sjukt intressant ämne faktiskt. Kommer nog bli ett bra arbete.

Har matte efter detta, sen ska jag bege mig till solarieöarna. Puss


Söndagssysslor

Söndag igen då. Gud vad snabbt helgerna går, nästan skrämmande. Igårkväll kom jessica och lisa hit, vi kollade tv och sanckade skit. Tills vi drog vidare till jakan och mötte Anton Sebbe och Persson. På natten någon gång tog jag och jessica en promenad hem till mig. Somnade ruggigt snabbt.

Imorse tog vi en lång frukost och låg och kollade film i mitt rum. Riktigt söndagsmys.
Resten av dagen så har jag försökt att koncentrera mig på no böckerna, it sucks. Dagen har bestått av riktiga söndagssysslor. Ska snart kika på Ensam mamma söker, och fortsätta med pluggandet.

Hoppas ni haft en bra weekend. Back 2 reality - prov imorgon..
Hur snyggt är det inte när man ser nyckelbenen såhär tydligt? Jag gillar de.


Kap

Visst är mina shoes sjukt snygga? Love them!


Don't cha?

Don't you wish your girlfriend was a freak like me?






jag är ett psykfall

Kvällen hos Sofia var jättemysig igår. Låg och kollade Idol och dippade lite grönsaker för er som vill anteckna det. Imorse hämtade mamma upp mig vid 12 så åkte vi direkt till Karolinska. Kan varit den jobbigaste dagen ever. Även om jag kanske är den som överdriver litegrann. Men tårarna sprutade och jag fick en hel del psykfall. Men jag är ju inte normal.. Läkaren kom inte förns halv 7 tiden, så hade väntat flera timmar. Dom tyckte iallafall att det var för tidigt att säga vad det var, ska kolla om mina besvär håller i sig, isf ska jag tillbaka och ta ryggmärgsprov. Troligtvis är det borelia som spökar i kroppen som kan blivit hjärnhinneinflemation (?)
Hoppas skiten försvinner :) Hämtade upp jessica på vägen hem. Nu ska vi duscha och fixa.

Sverige - Portugal ikväll, Zlatan vs C.Ronaldo
Peace out


Tbe (?)

Tog halv 7 tåget från barkarby vidare mot Odenplan. Tränade i 1 ½ timme, körde sjukt hårt idag. Trodde man skulle vara ensam på gymmet en fredagkväll som denna, men icke. Var faktiskt rätt mycket folk. Helt slut efter träningen, kallsvettig och illamående satt jag och väntade på Sofia som hade träning.
Ska till akuten imorgon för att kolla upp om jag fått Tbe. Fick borelia i somras, käkade pencelin och blev bättre. Men märket på vaden har fortfarande inte försvunnit, mamma blev jätteorolig eftersom att det ska försvinna redan efter någon vecka. Kanske därför jag spytt i veckan och haft smätor i bakhuvudet.
Hoppas på det bästa. Ska iallafall kollas upp.

Nu sitter vi hemma hos Sofia, har precis ätit varsin sallad och ska nu kika på Idol. Fredagsmys!
Hoppas ni haft en trevlig kväll allihopa. Xoxo

weekend :)

Sitter just nu i skolan. Har som alltid håltimme på fredagar. Jag och Emma sitter vid varsin dator och väntar på lektion, har engelska till klockan 2 sen slutar jag. Sjukt skönt :)
Ska hem efter skolan, sen blir det gymmet på odenplan innan jag möter Sofia i stan. Blig nog en rätt lugn kväll, det behövs.
Trevlig helg mina vänner! Pussas

You're simply the best, Better then all the rest

Ny dag, nya möjligheter

träning

La mig i sängen och hade någon slags frossa. Frös som ett as och låg med dubbla täcken. Somnade inom 2 minuter tills min mamma kommer in en timme senare. Jag ligger under täcket, kollar ut genom fönstret och ser att det duggar och är allmänt grått och kallt ute. Min mamma kommer då med att jag ska åka på min fotbollsträning trots att jag inte mår bra. Med lite heta diskutioner så satt jag där i bilen 5 minuter senare på väg till min träning .. Men varför ska mammor alltid ha rätt? För det var faktiskt väldigt skönt att träna, och framförallt nu efteråt. Fick mig att bli piggare.
Så credd till dig mamma. Varsågod!

Ätit lite sallad och frukt till middag och lyssnar nu på massa ny skön musik.
SHINE ON

Torsdag

Fick tillbaka engelska provet idag, fick endast G. Hade väl dock inte förväntat mig så mycket mer, men lite små deppigt. Men fick även tillbaka ett stort hemkunskapsarbete, vilket jag fick mvg på. Så nu är jag nöjd! Mycket credd till filip som hjälpte mig med arbetet. Du är bäst!
Varit en underlig dag, spydde imorse innan jag drog till skolan. Och spydde två gånger efter hemkunskapen. Vad är det frågan om? Nasty.. Funderar på om jag ska dra på fotbollsträningen eller inte.
Vi har semifinal och eventuellt final kvar. Dock har jag tränat alldeles för sällan och varit mycket sjuk så det blir nog inget spel för min del iallafall. Får se hur jag gör.


.

josefin ringde precis och väckte mig. Tur det, annars hade jag nog sovit vidare i timtal. La mig i sängen och skulle kolla tv igårkväll, somnade på 5 min. Vaknade efter två timmar och då var klockan 10. Hur lycklig blir man inte då? Man inser att man kan sova vidare och har hela natten framför sig. Sömn är underskattat
Har 4 lektioner idag, sen har jag fotbollsträning ikväll och en massa plugg, puss



Kallt kallt kallt..

Hade jättemysigt hos jessica igår. Lyssnade musik och sanckade sjukt mycket. Som alltid.
Från att vara världens oseriösaste till att vara väldigt djupa. Jag gillar de. samtalen uppskattas, tack kekke!

Skoldagen var väldigt skön faktiskt. Minst g på matteprovet kommer jag få också. Pjuu
Var förbi jessica en sväng efter skolan innan jag åkte hem.
Tog en prommis och nu sitter jag här. Väntar på att mamma ska komma hem med Kinamat, snäll som hon e!
Fick precis ett samtal från brorsan. Han är så jävla sjuk, fick höra en story om gårdagens fylla.

Kallt kallt kallt. Inne & ute. Cyklade till skolan imorse. Var ju knappt vid liv när jag väl kom fram. Men jag gillar det, hög mysfaktor. Myser omkring i duntoffler och mjukiskläder för tillfället :)


Man vet aldrig hur kvällen slutar hos jessica. Det ryktas om att man kan vakna med minnesluckor..

Freak..


till jess

Precis duschat fixat och trixat. Nu ska mamma plocka upp mig så ska vi åka till jakan en sväng och köpa ett par snygga stövlar jag sätt. Sen ska jag hem till jessica och plugga och mysa.
Jag-ska-klara-matteprovet-imorgon!

peace

ångest

Det är så mycket i skolan nu så jag spyyyyyr. Sjukt vilken jävla ångest det ger, är man inte där under en dag har man missat hur mycket som helst tydligen och har 180 fucking läxor i veckan. Det är sjukt! Ska man inte ha någon fritid överhuvudtaget? För jag kan lova er att det handlar inte om att om man jobbar på lektionerna så slipper man ta hem. För det är sjukt mycket hemmauppgifter och göra. Synd om mig, för det är ju bara jag som har mycket att göra i skolan ellerhur? Not. Jag borde inte gnälla mer än någon annan.
Men skolan dödar mig. That's life, sorry m8's.

Just nu känner jag mig lite såhär

.

Har inte lyckats att komma ifrån datorn än. Loggade precis ut msn. Blir lätt att man fastnar, vilket är felet till mina sena nätter. Suttit och lyssnat på musik och skrivit litegrann. Mysigt
Dags för några timmars sömn. Puss

"Det är den ständiga strävan efter perfektion som får mänskligheten att utvecklas." Citat gudspoeten

"Life goes on, And it's only gonna make me strong"

Klart att alla tycker olika och att det ger mer beslutsångest :) Vad förväntar man sig lixom. Tänk om man bara visste vad man ville och bara körde på det. Enkelt! Men jag har inte den blekaste, impulsgrejer är bra, men inte alltid.. Vilket i-landsproblem, pinsamt..
Imorgon ska jag tvinga mig själv till skolan, slutar 1. Då blir det gymmet sen ska jag hem och plugga som ett svin.

Godnatt

Blond vs brunett

Jag kommer inte upp på mornarna. Det är en omöjlighet. Ändå lägger jag mig hyffsat tidigt, mamma hade ringt mig 6 gånger imorse och jag hade mobilen vid örat, men vaknade jag? Nej, såklart inte.
Sen vaknar man klockan 12 och inser att där hade man missat en skoldag till.
Har iallafall städat hela mitt rum, så är öppet för besök igen. Sjukt hur mkt kläder man faktiskt har. Får inte plats i mitt rum längre, ska ta tag i det en vacker dag och rensa ut det jag inte använder längre.. Men det blir nästa projekt.

Skulle dragit på träning om 40 min men den blev inställd. Så jag funtar på en långpromenad eller gymmet istället. Återstår att se. Jag menar, kolla ut .. vilket väder!

Funtar på att bli brunett, Lånade en bild på en snygg brun färg.

vad tycker ni, färga eller inte?


don't lie, tell the truth, it gives less pain

Någon gång är det dags att det tar slut på allt detta snack tjejer. Ibland önskar man att vi vore som killar, en smäll sen är det över..

söndag

Jag och jessica tog en bakislunch på Amigo. Så värt det! Åkte förbi linnéa och snackade lite och hämtade upp gårdagens grejer sen hem igen. Tagit det jättelugnt hela dagen. Ska lägga mig i soffan och kolla lite bra tvprogram som börjar strax.
Pratade precis med brorsan i telefon. Han hade precis vaknat (9 timmars tidskillnad i Usa) och skulle iväg och surfa om någon timme. Sjukt!

Gillar dagens väder. Riktigt nice söndagsväder.
Puss

Andreas trivs, lite för bra..


När vi gräver guld i USA (8)

Finns nog inga ord för gårdagen. Sjuk kväll, Men förjävla rolig.
Tack mina vänner!

jessica har ont .... Väldigt ont.
Big love to all my people!

En Lördag i förorten

Myste hemma hos jessica ett tag. Umgicks med hennes sis en stund. Drog sen och käkade vid spånga, Jessica duschade och jag vände upp och ner på mitt rum. Förbjudet för besök för tillfället, ser FÖRJÄVLIGT ut!
Sen skjutsade jessica mig till linnéa medans hon drog och hämtade lisa och fixade lite stuff.
Nu är vi alla brudar här och fixar och trixar, gör allt det där tjejer gör innan det ska dras vidare. Ikväll är vi törstiga!

En vanlig lördag i förort

Ha en trevlig lördagkväll mina vänner, ut och ha kul!
xoxoxo

långpromenad

Vaknade vid 12 tiden med två söta damer i min säng. Tack gode gud att jag inte har min lilla 90säng längre.
Linnéa drog hem, jag och jessica åt frukost sen tog vi oss en långpromenad på en timme. Nu ska mamsen skjutsa hem oss till jessica. Ska låna en mobil av henne, eftersom min inte funkar överhuvudtaget längre. Sen får vi se vad som händer. Blir nog en sen lunch/tidig middag.

Höres later

Bilder från i tisdags, jag och keke (:
 

Akon - right now


Fredagkväll

Haft världens mysigaste kväll. Efter staden drog jag och jessica till ica och handlade käk för kvällen. Mötte upp Emelie på vägen hem och drog till mig. Lagade världens brak middag, hur gott som helst. Mätta så vi knappt kunde gå.
Suttit och pratat i timtal hela kvällen, om allt mellan himmel och jord. Väldigt skön kväll. Skrattat så det krampat i magen. Like it!
Lite senare kom Linnéa också. Drog vid 12 tiden härifrån och gjorde Emelie sällskap en bit på vägen.
Nu lyssnar vi musik och njuter allmänt.
Livet är allt bra ibland :) hoppas ni haft en lika bra kväll. Kyss

"OM DET INTE VORE FÖR DEN DÄR JÄVLA TAXIN!!" Dagens!



WEEKEND

Äntligen är det fredag igen! Ska snart springa iväg till bussen. Engelska provet var idag istället, det får gå som det går.
Låt skoldagen gå snabbt..
Efter skolan ska jag möta upp jessica och ta en tripp till staden.

PUSSAS

Vad hände?

Fan Lisa man börjar ju undra, vafan hände? hur gick det till igår? Vad hette han? äch fan vi minns inte. Och vi kommer inte minnas. Men vi trivs så jävla bra för tillfället.
Och glöm inte, bögarna håller ihop!



94 drog dom till USA, folklig yra men var dom så jävla bra?
För mycket babes och rock ' n roll, grillfester och champang
Så några spelare fick håll, och orka inte ända fram

Så om ni nu har tankar på att vinna där i fjärran östern
Käka bara ris eller tonfisk på japaners vis

ingen press, ingen stress

Jag är så jävla glad!!!! Drog iväg på träning, det var skitkallt och lugn träning idag. Men jag tog tag i det och sprang ett par varv runt planen och satte igång med situps och skit. (Nej, har aldrig påstått att jag är riktigt normal) Kände att jag inte rört någonting på mig idag annars, så med en lugnande själ sitter jag just nu och sanckar skit med skönt glatt folk på msn och lyssnar på musik.
Surrade precis med brorsan på msn :D han hade precis slutat skolan, klockan var 1 och han skulle dra till hollywood och shoppa vilken minut som helst. Vilket svin! Fan vad jag saknar honom. Men att få en stund med honom på msn gör så sjukt mycket. Gladare än någonsin!
Nu ska jag återgå till planeringen med tjejerna. Schyssta konversationer över msn. Jessica raggar på en Brasse. Att hon aldrig ger sig. Man slutar aldrig förvånas

Peace out

/ Inbiten förorts stockholmare

One tree hill

Kollade aldrig Oth igår, tittade på det nu istället. Herre vilket avsnitt!
Älskar den här säsongen asså, händer så mycket sjuka grejer. Är Nanny Carrie borta för gott eller still alive? Ingen vet.
Ska packa träningsväskan och gå till bussen om 20 min. Buuuuurr vad kallt


håltimme

Vaknade vid 7 tiden imorse, ville ingenting annat än att ligga kvar. Men man hade inte så mycket val eftersom att jag nu bara har 4 dagar kvar att spendera hemma annars får jag inga pengar av mamma. Så lika bra att gå.
Nu har jag håltimme och sitter med Emma på gården och dricker smoothie. Har matte om en stund sen rast igen. Kom precis på att jag har oförberett engelska prov idag, ångest.

Ha en bra dag gott folk, PUSS

Det är helt obegripligt, psyckomickefölet

Vem är det som tar hand om vem på denna bild? Svårt att säga .. Ett föl och en flicka vid namn Klara.



Kan inte säga.

                                                                                                                             


fortsätt sträva efter något bättre

Jag gillar inte uttrycket "lev dagen som om det vore din sista" Då menar man alltså att du ska ha roligt varje dag och göra allt det där betydelsefulla som man vill göra osvosv .. Det skrämmer mig mera. Jag menar, du kan inte göra allting du vill göra varje dag. Jag tycker istället att man ska uppskatta det man har, och ta vara på det man har istället och göra det bästa utav allting. Allt ödslande som läggs på att må dåligt över någon eller liknande är bara slöseri med tid, helt ovärt.

Jag tycker helt enkelt att vi alla ska uppskatta det vi har, men alltid fortsätta att sträva efter något bättre.

Ruggigt väder

Hade en jättemysig kväll hos Keke igår. Låg och lyssnade musik och snackade, somnade vid 1 tiden kanske.
Imorse tog vi en promenix sen bussen till hennes skola (Jakan). Var bara meningen att jag skulle vara där en stund och sen vidare för att gå på idrotten och Musiken. Men orken fanns inte och det spöregnade ute. (Sjukt kallt och ruggigt väder. Dock älskar jag det, om man befinner sig inomhus ofc) Men jag blev kvar där och flängde omkring lite iaf. Träffade bland annat puddingen mr. A. Han såg sådär lagom chockad ut av och se mig i skolan. Jag menar vad var oddsen att jag skulle dyka upp där.
Träffade många andra som jag inte hade någon aning om gick där.

Aja, Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla one tree hill och sova. Sen är det dags att ta tag i allt plugg.
Peace and Love

 


RSS 2.0