RHODOS

Sticker nu, wooowoowow! Sköt om er, det ska jag göra ;) Full o glad i 2 veckor!!

aaaah

Nu sitter vi här, dagen innan som vi längtat efter. Har ätit varsin sallad och myst på altanen. Sandra fick äran att vaxa mina ben, smäärta. Så tack för det ;) Sitter i soffan just nu och kollar på film, är sprallig o vill inte sitta still.

21/7 - 4/8 RHODOS

Det är dags!

Sov hos älskling igår, kollade onskan och myste. Imorse klippte jag honom en snabbis sen skjutsade han mig till Jessica. Vi och Sandra åkte till vällingby för att shoppa lite. Dålig på att visa er allt fint jag köpt senaste tiden, men det får bli en annan gång.

Är hemma en sväng nu för att packa det sista med mami, sen åker jag till jess och sandra igen, vi ska köpa hem någon god middag, fixa naglarna och sånt där.

Kanske blir en liten update ikväll eller imorgonbitti innan vi drar. Annars hörs vi om 2 veckor, för nu vankas det RHODOS!!!!


pjö

Ligger nyvaken i soffan hemma hos jessica. Är egentligen svintrött men jag orkar typ inte sova. Får bli någon timmes sömn i soffan hemma sen igen. Fick med mig bra basic grejer från stan igår, vi lunchade och träffade Sofia och Andreas en stund också, jättelänge sen. 
Blev en jättegod middag hos fam. Haegermark. Kvällen spenderade jag här, framför en snyftfilm tillsammans med jessica nea och sandra. 

Idag ska jag hem och göra massa nytta.

                                   

bara för att visa världen att vi gillar varandra lixom. Lite gulligt ju :)

Börja ta tag i det kanske

Idag blir det lite shopping i stan med Jessica och ikväll blir det en lång pw! Det är 3 dagar kvar nu, hajjar Niiiii!

Av hela mitt hjärta.

Det värmer i hela mitt hjärta, när dom säger att jag påminner om dig pappa. Att vi är lika du och jag. Det är fint. Det berör. Det värmer.

Jag lever för dig - hela tiden.


Här och nu

Pustar ut i min egna, säng just nu. Känns som det var längesen man låg här. Men det är skönt faktiskt, även om jag älskar att vara på resande fot och bo hos min fina vän. Igår vart det alkohol med fina vänner. Dagen bestod av trötthet, baksmälla och solsidan imorse. Blev en lunch och shopping i vällingby, sen några timmars sömn i soffan. Hade bestämt mig för att inte befinna mig någon annanstans än i soffan ikväll, men snabba ryck så var man där igen. Lite halvt finklädd med ett glas vin i handen. Åkte till Cicci som hade 20års fest, skittrevligt :) Bra surr med sjuka bakgrunder.

Gjorde sällskap med Linnea hem och har kramat om mamma. Nu ska jag lyssna på Petter och sova som ett litet barn.

don't stop beliving

Blev en powerwalk med Sandra och Nea imorse, sen dess har vi och jessica stekt i solen hela dagen. Man börjar få bra grund till Rhodos nu! Har varit på ica en sväng och sådär, nu är det matlagning och dusch på g för oss allihopa.
Ikväll ska det drickas vin och njutas av sommarkvällen med vänner :)

nya bikinin

varje gång vi ses är som första gången vi sågs

Svettig cykeltur till Spånga, när jag kom hit tog vi ett dopp i poolen sen fixade vi lite inför rhodos. Gick igenom Jessicas garderob, skrev ut biljetterna och fixade. Sen blev det några glas rose på uteplatsen med hennes familj, svinmysigt :) 
Nu väntar jag på att jessica ska orka ta sig upp, jag äter frukost i hennes kök och ska ut i solen soon!

ni ser ju hur mycket jag vill fånga dagen idag!

glider igenom sommartider

Solen bränner, man läser några rader i boken, funderar på om man ska bada eller läsa några rader till, man badar och funderar hur man ska sola, man fortsätter läsningen och kollar sig omkring. Det är sommar. Lugn och ro, cykeln har blivit min bästa vän. Jag älskar att få cykla omkring, träffa alla mina vänner och inte ha någonting att stressa eller oroa sig för. Dagens största problem fick bli om jag skulle sola fram eller baksidan. Förstår ni hur bra det är då? Peppar peppar ta i trä. Låt det förbli såhär.

I LOVE YOU

Dagarna bara springer förbi. Igår blev det bad och mys på lövsta ett tag med lite folk, sen drog jag och Jennifer hem till henne, satt på baksidan och var bakis och myste ner oss till Sommaren med Göran, efter ett tag tog jag cykeln till Dogge och fick bästa sovsällskapet. Idag har jag varit på lillsjön med mamsen hela dagen, bestämde mig för att för första gången sola baksidan, BRÄND. Jag bränner mig aldrig på framsidan, men baksidan gillar mig tydligen inte.

Precis varit hos Nea en sväng, om ett tag cyklar jag nog jessica och myser. Imrogon ska vi steka på hennes tomt vid poolen hela dagen, på kvällen vankas tydligen fylla igen. Man blir mini alkis på sommarn, men det är ju alldeles rätt?

Jag älskar sommaren. Jag älskar mina vänner. Jag älskar min pojkvän.


sommarkvällar i all ära

Svinmys igår, grillade, badade jacuzzi, snackade skit och träffa lite nya människor :) Vaknade imorse med en sprängande huvudvärk, och eftersom att det tydligen var moln på himlen bestämde jag och mamsen oss för att shoppa. Så blev sollentuna centrum och Kista. Fick med mig lite fint hem :)

Nu blir det kvällsbad och mys på Lövsta! Poss

                                    

MÅR


Do it


såja

Myste hos min fina pojke igår, imorse drog han och jobbade och jag promenerade till jessica för lite frulle. Sen åkte jag med famijen och sola o bada, bättra på brännan så mycket som möjligt innan rhodos nästa vecka! Försöker börja ta fram kläder jag ska ta med mig också, för att komma fram till vad det är jag behöver köpa :)

Ikväll blir det grillning och a little bit drunk hos Jennifer, ska dit och agera desperat hemmafru om ett tag!

imorgon hoppas jag på sunshine igen!


VM

Älskar glädjetårarna! Inte lite kort som delades ut! Skönt att spanien fick dra hem vinsten :)

dimma


trött tjei alltså

Var och fikade hos brorsan som fyller år idag :) Åkte hem med min fruktansvärta baksmälla och somnade några timmar, har sovit till och från sen dess. Men nu kollar jag fotbollen med mami, vi ska gå ut och sätta oss på baksidan sanrt, i hopp om att det är lite frisk luft där ute nu. Man dör av värmeslag, på riktigt.

Läste en sån fin text för en stund sen, som världens finaste tjej har skrivit, du lyser verkligen för två V.

Imorgon blir det sol och bad, på kvällen ska jag äntligen få träffa min älskling.

grattis rå

Grattis min älskade bror :)


men gårdagen, den var bra.

800 jävla grader. Jag gnäller typ. Kanske för att man är svinbakis efter gårdagen. Åt middag och firade Emelie med alla tjejerna, var jättemysigt och god mat :) sen delade vi upp oss och hamnade på lite olika håll. Vi drog hem till Arve i hässelby. Kom hem 7 imorse efter någon slags efterfest hemma hos Ante.
Idag är jag enbart varm, gnällig och illamående. buhu, tyck synd om mig.

gillar


Samba

Denna vecka, dvs sista veckan på Birka Paradise gick så himla snabbt. Vi kämpade på och hade flera underbara kvällar. I torsdags vart vi klara redan klockan 11, vilket resulterade i brakfylla. Gratis dricka hela kvällen och underbara människor, vi hade hur kul som helst. Stapplade in i hytten vid 6 på morgonen. När vi vaknade igår var vi inte lika kaxiga, stod och hängde på däck vid baren, och då var man ju där igen. Gratisfylla. En återställare var precis vad vi behövde. Det går ju inte att tacka nej :) En drös med despokillar under resan, dom har någonting för att bära upp en.

Igår när jag gått av båten åkte jag direkt hem till Robban, vi laga middag, kollade på film och tog det svinlugnt. Nu efter 2 veckor är jag hemma igen, ska sova en stund.

Ikväll blir det middag hos Emelie med ett gäng tjejer :)

Tack för 2 helt underbara, sjuka och svinroliga veckor Jonna, i love you!

                                   

                                                                            posarn

                                    


Landet - där man kan slappna av på riktigt.

Ligger i sängen på landet och bara slappnar av för en gångs skull. Så himla skönt. Hade en jättemysig kväll igår, vi grillade, spelade kubb badade och så. På kvällen blev det några glas vin för mig och matte och lite skitsnack. Fin sommarkväll! Vid 3 åker han och jag hem, eller han släpper mig vid båten i Slussen :) på onsdag kanske Jessica med familj ska åka med på birka! :D nä, blunda lite nu. Ps. Fick sms av min älskling imorse, idag har vi varit tillsammans 2 månader, hehe (:

Någonting hände. Du är så bra.

Blir tyvärr inga bilder idag, trodde att jag skulle hinna komma hem. Men så blev det inte :) jättemysig grillning igår, sen på kvällen åkte vi till robban allihopa paren och kollade en skräckis , haha ;p nu sitter jag i bilen med mamma och hennes kompis, ska ut till sommarstället på Värmdö, ska träffa mina vänner där ute , bada och köra lite minigolf :) ska bli sååå mys. Imorgon väntar Birka paradise med Jonna igen! Love - Rebecca.

sommarkänslor och en grym vecka.

Kanske dags för lite update. Har haft en grym vecka på birka paradise. Legat på däck och solat o lyssnat live musik hela dagarna, hur mysigt som helst :) På kvällarna har det slitits rejält, men med Jonna som sällskap har det gått skitbra. Kul och äntligen få lite tid tillsammans. Haft mycket bra surr under veckan.
I torsdags jobbade vi snabbt, så vi hann festa lite. Blev en gratis redbull-vodka fylla, alldeles perfekt. Träffade Josefin och Rinny också, svinkul. Inte träffat min fina jossan på jättelänge.

Igår när vi gått av i slussen åkte jag till Dogge, vi grillade med hans familj drack lite rose och myste hela kvällen. Idag har vi legat i solen hela dagen och ätit lilla rött sallad. Nu kommer snart familjen Haegermark hit och grillar också.

Mys och mycket sommarkänslor nu. Bilder och skit kommsi imorgon :) ps. saknar min jessica.

RSS 2.0