Se upp.

Blir man känslig när man börjar bli sjuk? Måste nog va så. Redan för några timmar sen kom första anfallet med tårar och skrik i bilen med mamma. Nu ligger jag alldeles gråtfärdig. Röd vecka och på väg att bli sjuk, då blir det nog såhär. Som ett litet barn är jag. Ett fel ord och jag skulle nog kunna börja böla brutalt.

Usch, någon behöver sova.


vill inte

Gillar inte flyttkartongerna i hela hallen. Ska jag vara helt ärlig, känns det asdåligt att han inte ska bo hemma längre.
Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte.

Gjorde det ont när du ramlade ner från himlen?

Sov ända till halv 12 idag, hur skönt som helst. Drog till skolan på två lektioner sen hem. Svinont i halsen o lite febrig promenerar jag hem, utanför dörren inser jag att jag inte har några nycklar. Så fick ta bussen till D och sova några timmar innan mami kom och hämtade mig. Var och tog lite stillastående närvaro på träningen.
Nu äter jag soppa och är nöjd att jessica är hemma igen. Lite ledsen i ögat för att jag börjar bli sjuk dock. Men det ska inte stoppa oss ifrån någonting.

Puss

Världens bästa sebbe

Huuuuur skönt väder som helst. Haft samtal och hängt hos Emma hela dagen, suttit på balkongen och myst i solen. Sen mötte jag Sebbe och tog en prommis. Nu sitter vi här och bråkar om datorn och bajsar i kors. Väntar på att hans lilla familj ska komma hem. Hörs imooooooorn kanske.

Tisdag

trött tjej. Ska alldeles strax klä på mig för att dra på utvecklingsamtal, sen ska jag träna och hänga hos Emma ett tag innan jag drar till D.

Lite Londonpics.














Yes man

Känner mig lite som en ny människa efter att ha tränat och duschat. Ligger nerkrypen i sängen framför tvn. Perfekt typ.

woowo

Svinseg o trött, men ska byta om och dra på träning nu. Sen dags o packa upp lite ikväll kanske. Imorgon väntar iallafall bara utvecklingsamtal och gymmet :)

London

Kort och gott har London varit hur bra som helst. En jävla massa shopping och en rolig utgång. Tack Hannsi för en underbar helg. Vi kom hem inatt så jag är helt slut. Lyckats skolka 2 lektioner redan som jag egentligen inte kan, men ska börja röra mig till skolan när som helst.

Bjuder på bilder på all shopping och övrigt senare.



Mitt humör speglar sig dåligt, ser ju svinlack ut.

Turn The Lights Off


Hejdå sverige, hej primark!

Nu ska jag iväg och ha det bäst.


Så var det fredag igen

Sovit ut, duschat, fixat naglarna (nu har jag iallafall 10 naglar på fingrarna) känns som det viktigaste även om det inte ser helt ok ut. Ska föna håret klä på mig och sen röra mig till skolan för en lektion innan jag och hannsi sticker till London!

Its the light of day that shows me how


smile

Skön runda med jennifer. Hunnit städa hela rummet också. Ska bli så skönt och åka imorgon.

.

There are three sides to every story. His. Hers. And the truth.

Spåret

Jennifer är en jävla jävel. Städa rummet blir tydligen nattprojektet, powerwalka spåret gäller nu tydligen.

Min fina vän

Idag fick jag träffa min fina jessica igen, gillar att hon kliver in i mitt rum när jag ligger och sover och säger hej. Blev massa mysprat. Saknat och höra precis dom där meningarna som bara hon kommer med.
Fick världens finaste armband från Gran Canaria också. Blivit min grej det där, att spara på armband från olika länder. Armband i övrigt är ju kärlek, men att ha från massa olika länder är lite små kul faktiskt.

Ikväll eller snart så ska jag storstäda rummet, eller ska inte gå till överdrift. Ska göra det möjligt att gå in i rummet utan att typ ramla och trampa sönder allt som ligger gömt under kläderna. Skönt och komma hem från en shoppinghelg i London till ett nystädat rum.

Imorgon åker vi :)

Du läser

Och du vet.. Massa känslor som man bryr sig så otroligt mycket om.

what it really is

Lånad : Lelove.

Knubb handen

Naglarna höll sig såhär fina i typ 2 timmar.


But she seems to be loosin' the fight
She's dyin' with cancer and the doctor has the answer
Soon with the angels she flies..

Huvudet går i högvarv

Sitter i skolan i väntan på att läsprojektet ska ta slut. Precis skrivit en del om I taket lyser stjärnorna.
Vid 3 kommer Jonna och Carro och hämtar upp mig så ska vi ta en fika (: Sen blir det hem för att fira mamma som fyller år och sen träning ikväll. Mycket att stå i just nu. Huvudet går ju på högvarv. Alldeles snart sticker jag och Hanna till london också, kan det bli bättre än såhär?

Ja det kan det ju, eftersom jessica kommer hem inatt också ;) Puss på eeer.

Nu har jag

gjort mitt för idag! Ska äta middag och ta en dusch sen dra till Dogge. Hejjjrå

Idag är det tisdag hela dagen

Godmorgon. Om en halvtimme måste jag röra mig mot skolan. Kom på precis att mami fyller år imorgon, så det där måste jag styra upp efter skolan på något vänster. Ska hinna med en långprommis samt möta Viola också :)
Men no stress, klockan är faktiskt bara kvart i 9 så någonting lär man ju hinna.


trött jävla tjej


.. and fuck with the stars

amen varrrå, jag e väl söt.

ses om två år, tjaaarå

Tandis gick ju bra, var ungefär 5 kg lättare när jag gick därifrån. Skönt att man slipper se dom så jävla sällan. Ses om två år, tjadå lixom. Tro det eller ej fixade jag matteprovet i skolan också, eller ska inte säga för mycket men hoppas på ett vackert g iallafall.

Efter skolan hängde jag på jobbet ett tag innan jag mötte brorsan och köpte med sallad hem.
Precis hemkommen från fotbollsmötet. 80 % träningsnärvaro nu, jag viskade typ att jag drar till London i helgen.

mot tandjäveln


I can change your life

okej, hortandis på g. Sen till skolan och göra matteprov, lovli eller? Fy, tack för solen iallafall.


love.


Inte helhjärtat

Ligger och zappar emellan kärleken checkar in och Johan Falk. Men det blir ganska meningslöst, eftersom jag har musik på högsta volym och kollar lite halvt. Inte helhjärtat skulle jag vilja säga.
Frågan är hur veckan ser ut?
Morgondagen består iallafall av hortandis, skola, träning och en massa plugg. Roligare än så blir det lixom inte.
Känner mig bara stressad. Ska ta tag i mig själv imorgon.


bla bla bla

Förjävla många bollar i luften just nu. Mycket firanden och planer som sker framöver. Kanske får börja använda kalendern och styra upp det där så man har lite koll på läget. Fan, jag e ju virrig.
Mycket skitsnack nu, tjarå.

do your own thing


"I can find beauty in every woman..."

Suttit och kollat Glamourama avsnitt i flera timmar nu, bra skit. Är ju lite kärlek när Jason Derulo säger att han kan finna något fint i alla kvinnor. Typ jättemycket kärlek.

Väntar på att maten ska bli klar iår, så jävla hungrig.

fina vänner

Alltså, ah okej ska inte börja vara djup. Men jag måste bara få säga att jag har världens bästa vänner, alla av dom. Alla fina tjejer och alla fina killar. Ni är det bästa som finns!

just precis så

pengar gör ingen lycklig, men jag gråter hellre i en ferrari än en buss


Dom där söndagarna

Kom precis hem från Dogge. Mys gårdag hos Robban med grabbarna. Fotboll maxkäk och vin. I veckan väntar en massa träning och jessica kommer äntligen hem igen!! Ikväll ska jag mysa hemma och försöka plugga inför matteproven i veckan som jag inte ens har böcker till hemma. Ska äta jättegod middag med mamsen också. Söndagar är mysiga.

bästa kompiz


happy one

Ska ut och glida med Linnea snart som tagit körkort idag! GRATTTTIS :D


mysig


så kan man också se ut

Off to school precis som jag vaknat. Har idrott sen tänker jag nog gå till jennifer på min håltimme.
Ush, idag är jag riktigt ugly. Men då blir man ännu snyggare ikv sen. Så kan man ju tänka om man är störd.
Nu går fan bussen snart, löööp. Hej!


drömmar

haha SOM jag har drömt inatt. För en sekund var jag borta i drömmarna. Då hahahha nee, fy. Drömmar kan vara så jävla sjuka. Ligger i sängen och ska röra mig till skolan om ett tag.
herå

kvällsmys

Lite glamourama, fyllesmsa med en dåre sen sovdags. Imorgon är det fredag, ihhh :)

kläder kan man aldrig ha för mycket av

Alltså jag har hur mycket kläder som helst, hälften har prislapparna kvar för att jag inte hinner använda kläderna. ÄNDÅ provar jag klädar och känner att jag inte har några kläder eller något att sätta på mig. Tur att man ska till london och spendera massa pengar nästa helg på snygga kläder. Nu får jag fan gå naken. Poor me va :(

Väntar på att jonna ska stress blogga färdigt så vi kan gå ut och blossa. (Över telefonen alltså)

weekend

Förövrigt bokades London idag, så nästa fredag drar vi! :)


why should we break up if we keep making up?


Break Up To Make Up

Ska kolla alla avsnitt jag har kvar av Glamourama och bara må, hehe. Är ju faktiskt fredag imorgon, svårt att inte må bra då. Ledig dessutom! (från jobbet alltså)


spelar sööönder


Kort dag och snart fredag

Skoldagen gick snabbt, hade "mattedag" och fick sluta redan vid 12. Mötte upp jonna för att inhandla lite och tog en lunch. Fick lunchsällis av Maria och Rebecca också. Tänkte ta en nap nu innan familjen kommer hem och det blir ett jävla liv :) Imorgon ska jag hämta ut mina nya shoes.

heido


o solen skiner så jävla härligt

Dagen blev precis som planerad. Blev en god lunch med fina Rebecca på jobbet :) Löste allting på pengafronten och köpte ett par jeans och en sjal. Förbi skolan och fixade lektionen och sen en prommis hem. Hann med några samtal på vägen hem också, mycket update med sofia och en bestämt dejt med Jonna imorgon.

Håller tummarna för att du klarar uppkörningen imorgon Sofy 


underbara vän

lelove


bara för att det e fint eller nått


jävligt intressant och läsa

Nu ska jag ta mig till jobbet för att äta lunch och surra lite. Sen får vi se hur det blir med den där enstaka lektionen. Kanske är duktig och tar mig dit :) Nytt solpuder ska iallafall inskaffas. Heeeeejdå

Onsdag

När man väl är typ ledig kan man inte alls sova lika länge som när man är tvungen att gå upp. Ligger och funderar på hur jag ska försöka fiffla till mig så jag inte behöver gå till skolan på den enstaka lektionen jag har. Då menar jag alltså att jag ska ligga hemma men ändå se till att få närvaro.

Idag bokas London resan med Hanna, åker bort nästa helg. Perfekt då jessica drar till Paris sen återförenas vi äntligen hemma igen. Ska bli så mysigt och komma iväg och få shoppa ihjäl sig. En liten miniresa att se fram emot eftersom det inte blev Gran Canaria.

Mindre bra

Mindre bra pass på friskis om jag ska vara ärlig, köper inte riktigt att jennifer tycker tränaren var "gullig" ;) Ligger i sängen framför tvn. Imorgon blir det prommis innan skolan. Heidåå

Tisdag

Längsta dagen i skolan är över, nu är resten av veckan rätt lugn. Dock jävligt mycket plugg framöver. Lyckades kriga till mig ett litet g i engelska. Hanna gjorde skoldagen iallafall, rödbrända solstrålen ;) Fick en jättefin tunika och ett armband av henne. Så gollig!

Vid 8 blir jag hämtad av Mira, sen möta upp jennifer för ett pass. Sovmorgon till 1 imorgon, mmmmh :) Får sova hos Dogge imorgon istället.


Ut i solen


I feel I'm loosing control


Tisdag

Precis nyvaken och haft ett samtal med Hanna som har kommit hem från thailand nu :) Faktiskt saknat henne i skolan. Så ska snart ta en prommis dit och träffa henne, ryktades om att hon hade köpt något fint till mig den fina tjejen. Ikväll blir det ett träningspass med jennifer sen drar jag till Dogge och sleepar.

Idag är en bra dag :D

Såhär ska det vara

Åh månaderna som kommer kommer bli så bra. Känner mig så glad över allting som kommer att hända. Kommer bli sjukt jävla bra alltihopa. Känner mig typ stressad, måste sova. Vet att jag aldrig kommer upp imorgon annars!
Nu ska jag sova och le litegrann ;) Jessica du vet känslan när det pirrar lite i magen, så är det nu. Det kommer det göra när du får höra allting också. Miss u.

du ska få smaka

Hade faktiskt jävligt kul när jag var iväg. Emma gjorde min dag, garvat konstant och varit allmänt övertaggad. HEEEHE.
Ut och blossa lite sen kolla på tv, hollywoodfruar blev det inte för mig idag märker jag.
Valde ett par schysta skor även om jag var sugen på ett par nya copa. Men två olika par skor är ju bäst tydligen.

done and done

Inskickad. Två fina som fick läsa den, båda blev väldigt berörda. Då känns det som min lärare förhoppningsvis kan gilla den lite iallafall. Även om hon kollar mer på hur jag använder svenskan och inte själva innehållet.
Dags att gå hemifrån om en halvtimme, idioti med klädprovning i älvsjö. Men solen skiner, tack för det!

Uppsats

Kom av mig på min svenska uppsats. Så nu tänkte jag skicka in den lite försenat.
Min framsida ser iallafall ut såhär :

 

När kärleken är så stark att den övervinner den djupaste smärtan




Inte lätt

Verkar som jag inte åker på onsdag. Mest för att kunna faktiskt göra någonting nu månaderna fram till sommaren, annars kommer jag vara väldigt låst och sparsam. Och jag vet att vi kommer vilja göra en massa roligt framöver. Får bli en mycket billigare resa som London i april istället. Punden är jävligt låg just nu.
Men nu vill jag bara att min goding ska komma hem!! :)

Heartless - The Fray (Cover)


för lat eller bara helt slut

Som jag har sovit. Hemma idag tydligen. Vid 4 ska jag iväg till älvsjö för att pröva kläder och skor med laget.
Still dilemma - Gran Canaria eller inte? Ska ringa min chef.

saknar att röka gräs, bara en liten gås


o de va lir

Värt att nämna är väl att vi hade en fin träningsmatch i fredags på vinst med 3-0, såg bra ut! Bara för att jag var värdelös matchen innan tänker jag nämna att jag gjorde hattrick, bara för o va sån. Halv kurden var lagom nöjd över att delta i 94ernas match på lördag också, riktig lagkompis du Emma. Haha.

Bra helg trots allt :)

Jobbhelgen är över. Om ni visste hur skönt det är att starta inlägget så. Trivs dock väldigt bra på jobbet. Skönt med bra människor runt omkring. Men nu har man väl gjort sig förtjänt av lite ledighet va, 2 helger irad. Igårkväll blev det lite beck sen massa surr o musik med killarna. Imorse tvinga jag mig upp och tog tåget till jobbet.

Sitter och skriver och räknar och räknar lite till. Antingen drar jag till Gran Canaria på onsdag, eller så gör jag det inte. Beror på om det är värt att lägga massa cash på det. Eller värt, det vet jag att det är, saknar min bästo friend. Men då blir det liiite tuffare ekonomiskt sen! Ush, ekonomiskt. Vem är jag att leka vuxen och klok. Morsan som surrar för mycket och hjärntvättar mig.

Tacopaj till middag, förjävla gott.


lördagsmys

Ska jobba imorgon, även snacka med bossen om lönen. Får se om jag kommer iväg på onsdag eller inte, skulle vara skönt att träffa min bästa vän, sola och partaja lite.
Nu sitter jag i soffan med kusinerna o kollar melodifestivalen : ) men nu ringde Sebbe, så ska nog mysa med killarna ikväll istället. Poss!

despo

Jobbdagen avklarad. Sista dagen imorgon sen ledigt :) Blev en prommis hem från jobbet med brorsan. Sitter nu och pratar med familjen Landin i telefon och letar resor som en tok. Skulle vara så jävla najs o dra på onsdag!! Men det kostar ju en del. Ska leta vidare och vänta på att de ringer upp mig igen! Poooosss :)

from the start

Mami städar fixar och donar för kussarna kommer idag! O gjorde smarrig lunch åt mig! Ska packa sen dra på match ;) jaaarå tagga till nu. hehe

You say that time is money and money is time


Vilken härlig dag nanana

Äntligen är det fredag! Ligger i sängen och äter en stor nyttig frukost och kollar Glamourama. Börjar inte förens 1, men har lite jag ska hinna göra innan så borde egentligen sätta fart. Men ligger rätt bra här.
Efter skolan blir det en sväng hem innan jag har match, efter matchen ska jag hem till Dogge. Resten av helgen består av jobb, men dagarna går snabbt. Sen ska jag planera mina lediga helger :)

Trevlig helg!

ögonen sviker

Efter lite för många avsnitt av Glamourama tänker jag sova, natti.


grym cover


For the people

For the people who wake up in the morning with no missed calls, but smile anyway. For the people that periodically miss the past, but are so much more excited for the future. For the people that have wounds still healing. For the people that have so much tied to their past relationship, but break those chains to start fresh. For the people that want to look back so badly, but focus on the road ahead. For the people that pick up the phone so tempted to call, but keep their dignity in tact instead. For the people that never wanted to let go, but had to. For the people that still believe in love even after all of the hurt their heart has endured..

What will it take?


När man har tråkigt

Man ska nätshoppa, det är ju askul. Klicka hem en massa grejer som kommer som en fin överraskning på posten sen.

I laugh at you even asking to, to get with me tonight.


Now I'm That Bitch


Trött, osminkad o jävlig - någon behöver en solning imorgon också.

bra torsdag

Skönt att hinna med vännerna en torsdag när man har jobbhelg. Jobbar lördag och söndag, men sen är jag ledig två helger irad. Så får ta igen och träffa alla finisar då.
Börjar inte förens 1 imorgon, typ jätteskönt.

"så fort jag säger något posetivt så suger du åt dig det som en svamp"

Hoppas på ett litet g på provet trots allt, satt dock och rå chansa. Efter skolan mötte jag Jonna och solade. Sen satte vi oss på mitt jobb och fikade och fick sällskap av typ resten av personalen, haha. Efter det blev det en prommis och möta jennifer. Sitter i hennes soffa nu och kollar på när hon och hennes mamma röjer omkring, bra combo. Ett jävla liv som vanligt ;)

Blir kvar på middag sen prommis hem med sällis av min goding. Skönt att ta igen lite tid vi missat!


sååå jävla söt tjej

Solen?

Vart är solen? :( Ryktades om att det ska bli snö och kallt i helgen igen, men det både förtränger jag och tror inte på. Nu är det fan dags för vår. Om en halvtimme ska jag ge mig iväg för att få IG, jättekul att göra prov när man inte kan någonting faktiskt.

the beauty of it

Bild lånad.

mmmmmmh

"Tänk vad skönt i 3an när jag varken har engelska eller matte......"

new shoes

Så rolig var engelskan. Beställde skor istället. Blev ett par stövlar nu, sommarskorna ska jag beställa imorgon för det vart nå knas. Blev ett par svarta lårhöga. Eftersom att mina andra fina blev snodda.


För jag är speciell, du är endast en i smeten


spargris

Aja, ska väl läsa lite på engelskan ändå. Imorgon slutar jag tidigt och har då provet avklarat. Ska träffa Jonna för en solning och kanske fika. Sugen på att ta mig till stan för att shoppa för alla pengar jag inte har. Duktig som lagt undan pengar denna månad iaf, glad så länge jag lyckas att hålla mig borta från dem.


trögt

Pluggandet går inge vidare, har ingen ork och tycker det är ytterst ointressant faktiskt. Prov imorgon och jag är så oförberedd som går. Thats life, får se om jag orkar mig på det senare.
Sprang på min gamle vän Fanny idag, knappt sätts sen björkebytiderna. "Du har lixom inte ens berättat om rhodos", då förstår ni hur lång tid som gått. När det snart är dags att åka iväg dit igen!


blind


off

Ätit min sopplunch och duschat. Dags för en prommis i solen till skolan. Måste nog ta och sola efter skolan idag, har aldrig varit såhär blek tror jag.

ser nästan ut som en solstråle idag, men bara nästan.


.



weheartit


I wanna be like the sunshine

Morning! Så jävla skönt och vakna några timmar tidigare än man ska upp och vara pigg. Ligger i soffan och kollar one tree hill och äter frukost. Blir en dusch om en stund sen lite lunch innan jag börjar vid ett.
Efter skolan måste jag plugga ihjäl mig inför imorgon. Åh solen skiner så härligt ute, blir så glad.

Slut för idag

Godnatt mina fina. Ha det bäst bästa vän, skicka ett sms innan du kliver på planet och så hörs vi i veckan. Love!

i'm caught in the middle


when you say nothing at all


Världens finaste.

Min bästa har gjort så fint åt mig i bloggen. Andreas skällde ut mig för den fula bilden jag hade på mig tidigare, detta blev mycket bättre. Så tack för det min vän som lämnar mig imorgon :(


I saw you And you saved me


This is a happy one, or at least it is to me

Mitt söta nya linne, kors i ryggen. Kommer bli toppän i sommar.


we chould make love

Nap och god middag. Väntar på att brorsan ska komma hem så vi kan ta tag i engelskan. Fy vad jag hatar engelska.
Kanske för att jag är typ totalt värdelös?
Mamma påstår att jag ska till tandläkarn imorgon på min ända sovmorgon, a jo.. avbokning utan tvekan. Hatar förövrigt tandläkarn också, brutal ångest.
Annars är livet fint, man ska inte klaga!

Tisdag

Sol idag också! Har inga lektioner utan istället lika behandlingsdag. Efter skolan måste jag hem och plugga en massa inför provet på torsdag.
Imorgon åker min pluttis till kanarieöarna i 2 veckor, alldeles för länge och vara utan dig.. Men ska väl överleva det också! :)

prommis till skolan, hejpa.

fresch

Det är rent och städat i mitt rum och jag har varit på träning. Ligger nyduschad i min nybäddade säng och kollar outsiders. Inväntar nya hollywoodfruarna. Kommer somna gott ikväll.
Ge mig sol imorgon också.

shine on

Den här skoldagen blev inte lång. Fick gå hem och plugga till proven istället, så jävla skönt. Så nu hinner man få lite gjort, ska plugga och städa rummet. Blev en prommis hem från skolan i solskenet. Idag är jag riktigt jävla glad. Kan inte se någonting negativt. Skönt att man kan ha såna dagar också ;) underbara sol.
Dags o städa rummet som inte går att komma in i.

leopard cruch

Kolla snygga insidan på min nya jacka!

Måndag

Helt underbart att solen skiner ute. Om en kvart ska jag ta en promenad till skolan trots att jag knappt kan gå.
En extra tanke till några av mina fina vänner som ska på begravning idag. ♥

natti


innan läggdags


idag vände jag på steken

Okej. Man får sluta upp med deppigheterna nu. Det är ju faktiskt så att man ska inleda en mördarvecka imorgon, men en sån träningsvärk som jag aldrig upplevt i mitt liv. Men det är bara 4 veckor nu, innan det är påsklov. Förhoppningsvis är det varmare, det blir en trip till London och sen återstår 6 veckor kvar till sommarledigheten, jobb, rhodos, födelsedagsfiranden, spanien och allt vad det är.

Man får bita ihop för allting bra som kommer. Det är faktiskt inte så långt kvar nu!

I think it's time for me to grow


your everything i want, but nothing i need.


bra tvdag

söndagstv är bra. Nu ska jag kolla Cougar town, hört att det ska vara skitbra. Sen wallander vid 9 tiden. Den här veckan är en mördarvecka, men jag ska klara den också.

I love


exakt. Om jag får välja själv.

Stenbocken 22/12-20/1
Söndagen blir förmodligen ganska stillsam, i varje fall om du får välja själv. Du vill ta igen dig lite.


mys-söndag

Blev lite ändrade planer igår. Först spelade jag match, vinst med 1-0. Med dåligt humör och gult kort lämnade man graningevallen. Haha sånt satans fotbollshumör.

Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma hos jessica istället för tidigare bestämda planer. Åt god middag, kolla film och tog det lugnt. Sen tog jag en prommis till D och kolla skräckfilm o sov.
Skön sovmorgon idag. En prommis vid säby gård och shopping.
Nu behöver jag en nap, jag har sån jääävla träningsvärk.

dagens + får bli att jennifer krooken är hemma igen :)



Morning glory

Åh vad härligt det är att vakna upp av världens finaste väder. Ska faktiskt bli skönt att bli varmt utomhus trots allt, visst är det väl kallt. Men solen skiner iallafall! Sitter framför biggest looser och äter min frukost. Känner mig på lite bättre humör idag, tack gud för det :)
Gröt e bra. Hejpa!

.

Snyggsebbe kom förbi en sväng. Nu ska jag sova. Natti

I will accept you for who you are, not for how I want you to be


Maybe I could never accept how you were because I knew your potential.
I know that this could have been a great love story.

på min gata i stan

Jag tror nog faktiskt att det är lilla du som är patetisk istället. Move fucking on lixom!

snygga fan


Och hur snygg är inte hon lixom?

gillar.

Mina armband från olika finisar.

lugna gatan

Blev träning i 2 timmar trots allt. Nu har jag legat och kollat alla solsidan avsnitt med brorsan som inte sätt det tidigare. Reklam på senaste avsnittet på tv nu. Fan vad bra det är, haha.
Imorgonbitti ska jag upp och spela match, sen ska jag nog vara med mina damer på andra sidan stan.. Länge sen sist. Tiden går så himla snabbt, snart är helgen slut och skolan drar igång igen.. Hoppas på att det kanske blir en liiiiiiten resa bort nån vecka. Hade varit det bästa någonsin.

Nej nu börjar det igen! SOLSIDAAAAN

fredag ?

Igår kom jessica och sandra in till jobbet så åkte vi till kista. Kollade runt i affärer, åt middag och gick på bio. Såg farsan. Den var helt okej, lite små rolig! Myskväll med mina fina.
Sitter och äter frukost lunch framför tvn och sanckar i telefon. Man kanske ska ta sig orken och gå på träningen iallafall?

Sista

Sista morgonen jag sitter och hänger med ansiktet framför skärmen och fryser. ÅÅÅÅåååhhh vad jag ska sova ut imorgon. Nu dags o dra till jobbet o bjussa alla snygga på kaffe. Heidå.

godnatt sa jag!

Imorgon ska jag vara med min guldklimp, ja klart jag snackar om jessica. Godnatt

jara


ledsen tjei

Såhär blir det när man har nya maskiner på jobbet som hyvlar av finger efter finger. Plåstrerna hade tydligen gjort sitt också. Fint att min lapp hänger kvar på tröjan, fick två tröjor och ett par shorts från forever21 på posten idag.

Nu ser jag plötsligt allting så klart och tydligt

Hann inte med någon nap, blev ganska snabba ryck innan Sebbe kom och hämtade mig. Sen åkte jag iväg till och provade på friskis. Blev träning med mammorna idag ;) haha. Men det var ett bra fys pass faktiskt. Det ända var väl musiken som var på en annan nivå! Nu kommer jag somna gott ikväll, klockan ringer ruggigt tidigt. Men denna gång, är det faktiskt sista dagen, sen är det ledigt. Sikken krigare.

Poss


lill-lördag för de flesta

Så var jobbdagen gjord igen. Bytte bort min stägning på fredag, så jag öppnar imorgon igen istället, sen är jag LEDIG. Får sällskap under öppningen imorgon också, så det är toppen. Men kroppen är helt slut, ska ta en nap någon timme innan jag ska med och på fys trots att jag e halvsjuk. Gäller att ligga i nu vettni :)


Dagarna bara springer

Imorgon är jag ledig. Ooooom jag ska sova ut. Fyfan vad skönt! Påbörjade DH avsnittet igår, första pausen tänkte jag vila ögonen men hann självklart somna innan det hann börja igen.
Ska försöka ta mig orken att klä på mig. Poss


fina hjärtan

Jobbdagen avklarad. Tufft att gå upp imorse som alla andra mornar. Men dagen har gått bra, jobbade över lite och var förbi gymmet en liten stund med jessica. Men blev inte mycket träning då jag skulle hem till familjen haegermark. Åt god middag och myste. Hade en väldigt fin pratstund med Mira. Man kan lätta sitt hjärta och verkligen prata om precis allt. Världens mest godhjärtade människa.

Nu ligger jag och kollar dejting i mörkret, spännande. Jobb imorgon igen, natti.

TJADÅ

vet ni vad jag vill? Sova sova sova sova sova.. Buhhhhu.

- "fan vad jag har ont i huvudet"
- "kanske för att du är så jävla sur jämt"
- "MEN LÄGG AV!!!!!!!!!"

japp, sådär lät det mellan mig och morsan nyss. Så jävla förbannad på mornarna. Håll er borta.
Jobb, träning & middag hos min andra fina familj. Hejdå!

imorgonbitti kommer ett självmordsinlägg som vanligt i guess

Nu ska jag kolla film och sova. Natti
För mina vänner som vill veta jobbar jag öppning tisdag-onsdag och stägning fredag troligtvis.
heido

Sometimes..


i could be chasing but my time would be wasted

Blev alla avsnitt av solsidan och några timmars sömn. Inte förens idag jag gett solsidan en chans, var hur bra som helst ju. Älskar barn hettsen med kostnader och namn, haha.
Precis ätit en god middag med mami. Försöker hitta någon bra film att se. Tvn bjuder inte ikväll.

Jag har kommit på att man aldrig sak ge sig in i någonting, för man förlorar bara på det. Jag vet, låter jävligt bittert. Låter som att man aldrig ska ge sig in i något för att det bara kommer ut någonting negativt. Men ibland kan det faktiskt vara så. Att man kanske aldrig skulle påbörjat någonting då det bara blir krångel. Man får för sig att saker kommer bli bättre än vad det sen blir. Men det är alltid lätt att vara efterklok :)


tråkiga jävla vardag

Hemma i soffan helt slut.. Less och bitter över snöstormen. Imorgon ska jag upp vid 5:00 för att jobba. Orken är långt borta. Men man får bita ihop!
Ska fortsätta kolla solsidan så man får garva lite.

RSS 2.0