imma be

Satan vad det brände i solariumet idag, tror dom ökat värmen med 100 steg. Höll på att avlida. Efter det blev det en sväng hem, lite surr på baksidan med Sebbe sen kasta ihop en fet väska med hela garderoben och en dusch. Sen kom Sebbe och hämtade mig igen så åkte vi hit till honom. Blir middag här, sen drar jag till Dogge.

 Imorgon vankas det ledighet och valborg, eller ledighet - den valde jag själv. Hur skönt som helst :)




Torsdag

En lektion kvar sen slut för idag! Blir en solning med Hannsi efter skolan sen hem o fixa lite stuff. Ikväll får jag äntligen sovsällis. Behöver lite närheeeet tror jag :)

i can be your girlfriend


Rebecca har gått med i gruppen -Har du en framtid? "ja" så går man i Jakans gymnasium ;PpPPpPp

Somnade typ 9 igårkväll, vaknade halv 1 och trodde att jag skulle till skolan. Kollade på klockan och insåg att jag hade flera timmar kvar att sova, lyckojävlarus eller något. Finns inget bättre än att inse att man kan somna om. Vaknade en kvart innan jag skulle upp och känner mig pigg (är typ skadad eller något) har gått och ändrat mig totalt. Skola till halv 2 och dyngfaaaail på geoprovet, sket fullständigt i att ens läsa sidorna i boken igår.. Det där med att bita ihop eller vad det var.



jag har ingen framtid ;PpPPp


jag tänker le fortfarande

Jag älskar beröm. Man blir ännu mer motiverad. Myst med Emmsi och varit på träningen ett tag och skrattat ihjäl oss. Nu ska jag krypa ner i sängen med min hemska geografibok och bara vara nöjd. Från och med nu, ska det sluta gnällas, bara göras och bita ihop. För om inte alls länge är allt slit slut och det är ledigt från både skola och jobb sen när man får befinna sig utomlands och bara må. Tills dess - Bita ihop!

I listen to her heart beat because it plays my favorite song


om jag gör

Rebecca har gått med i gruppen Vi som läser sms med ett öga på fyllan.

gör matcherna lite roligare

"Vi ska egentligen knulla det här laget upp och ner utan kådis!!!!"


Skola lalala

Sitter på samhällskunskap. Nationella i eng imorse var jävligt konstigt ämne faktiskt. Men jag skrev på. Slutar 3, då ska jag hem och hettsplugga för provet imorgon innan Emmsi kommer sen ska vi på träning :) poss

cater 2 you


I want you

Solen skiner :) Jag har kommit på knepet på morgonen, man går bara upp direkt när klockan ringer utan att tänka efter. Mitt hemska morgonhumör är konstigt nog som bortblåst denna vecka. Ska snart klä på mig och röra mig mot skolan. Nationella och en alldeles för lång håltimme idag. Ska man sola efter skolan kanske? Plugga om inte annat.

Ha en fin dag snyggisar.

coconut passion



Från Victoria secret


shoes


     

För ynka 90 spänn är zebra skorna värda att ha bland skosamlingen. Frågan är bara om jag någonsin kommer använda dom. Nitskorna är mer på.


skulle nog behöva psykisk hjälp, till er andra shopping torskar.

Vilken shopping torsk man e.

Fick ett ryck och rensade bland alla mina underkläder. Man kan tro att jag samlar på bhar, jag har alla färger, alla modeller i alla former ungefär, det känns så. Jag skulle kunna fylla en hel stor låda med bara massa bhar. Emma tyckte jag var dum som sa att man tröttnar på dem för snabbt, men det är lite så. Man lessnar lixom. Skulle vilja ha mig ett tjugopar nya.

Men vart ska man göra av allt? Man kan tro att jag samlar på det mesta, gick igenom mina jackor som kan användas nu på våren, tror jag har alla slags jackor i alla färger där också. Jag lägger alltid mina pengar på livsviktiga saker som jag verkligen behöver. Eller...

(Bikinis ska vi inte tala om, fyllde precis en påse med olika) alla är användbara och snygga. Så mig går det ingen nöd på i sommar.


hold on

Både hunnit med skola, träffat Mira (solat) och handlat med mami. Ikväll hade jag bara tänkt att krypa ner framför tvn och kolla biggest looser och ugly betty. Dags att börja läsa på om den där jävla geobiosfären inför torsdag också. 8.30 imorgon är det nationella, typ värsta tummen ner. Men jag känner mig glad, bra känsla typ. Jag behåller gärna den ett tag, det behövs.




mina söta vårshoes


bara för att du är världens finaste..


aja

Haha hollywoodfruar är så skadat program. Ligger i ena soffan och mamma sover i andra. Imorgon är det veckans längsta dag och solning på schemat. Resten av veckan kommer nog få bestå av plugg. Snart kan jag inte hålla mig längre, jag måste ut och promenera. Skulle vilja springa flera mil just nu..

Godnatt

sååå mycket tid typ

Överlevde skoldagen, sista lektionen var tom inställd. Så glatt tog jag mig hem och somnade på soffan. Jag har så jävla mycket fritid så jag inte vet vad jag ska göra riktigt, inga träningar att passa eftersom foten ska vila. Vad gör alla människor efter skolan som inte har ett liv lixom.



No fun at all


Fått igång bloggningen på phonen

Sitter i skolan på lektion. Börjar faktiskt Tro på mirakel, jag kan typ gå på min fot idag!! Glad som få. Igår höll jag lixom på att avlida. Tur att fina mamma skjutsa mig till skolan. Efter denna lektion ska jag och hannsi till centrum på våran långa rast och äta lunch oså. Poss på er

skratta lite istället

Kollar wallander, mamma sover här bredvid. Får se hur det blir imorgon, just nu är jag bara trött. Skulle behöva en kram och puss i pannan innan jag somnar eller nåt. Lite kärlek lixom, bara för att det är så synd om mig.
Jag har haft så ont i foten idag så jag har garvat ihjäl mig, skrattat åt smärtan. Pröva det någon gång, är rätt kul faktiskt. Natti


tusse

Jag har så ont i min fot :( Får nog bli vårdcentralen imorgon om det inte är bättre, kan inte gå.. Ligger här i soffan och bara myser. Är jättetrött. Fick iaf en väldigt god middag. Nu börjar grillsäsongen, naaajz.

åååh

HOOOORA VAD ONT JAG HAR.

mycket gnäll nu va

Tycker så jävla synd om mig själv, haha. Man får ju göra det. Gjorde illa mig under matchen igår, som vi förövrigt torska med 1-0, vilket är overkligt. Och nu sitter man här med en svullen blå jävla fot, kryckor och bandage. Orkar fan inte stappla runt på några jävla kryckor i veckan, hellre dör jag typ.

Åkte iallafall till jessica efter matchen, soffan och högläge gällde hela kvällen. Åt en jättegod middag och hyrde film också. Alldeles lugn och perfekt lördag.

Ikväll kommer brorsan hit så blir det grillning, nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv.




Ni skulle sätt svullnaden på tårarna igår, såg helt sjukt ut.



myskväll


wooooooho

Myste hemma hos jessica igår där vi var själva, Cicci var där med sötaste Anton också. Vi åt tacomiddag lite tjejer innan vi drog till först Annie sen Hässelby. Tror jag somnade runt 6 imorse? Har fått skratta konstant sen jag vaknade idag. Jag och min sjuka vän alltså.
Suttit i solen och snackat skit. Sen kom mamsen och hämtade mig, så nu sitter jag i soffan och samlar alla krafter jag kan inför matchen. Samling om en timme. Idag håller vi på Dif också!

Livet.är.lika.bra.som.vädret.idag.


                                  


känns som en väldigt bra fredag

Underbar jävla dag. Hade bara en lektion sen drog jag till jobbet och hängde med Rebbsi ett tag. Hann in i centrum en sväng och köpa en snygg jeans jacka också. Sen kom fina Sebbe och hämtade mig med caaben. Sköna sommarkänslor. Nu är jag hemma hos bästis o ba myyyyser.

pusshej glad tjej


Lonley


Grattis best friend :)




Torsdag

Drömmer så sjuka grejer på nätterna, inte konstigt att man är helt slut när man vaknar. Fan inatt hann jag med det mesta tydligen. Dags att röra sig från sängen och göra sig iordning. Ska bli en mysig dag :) Puss

Tjejen som man träffade hela tiden förut

Träffa min fina Josefin på bussen igår, jag skrattade och log hela vägen hem när jag gått av bussen. Mestadels åt att någon tyckte att r var snyggare, "ahaaa men vad snällt" hahaha. O finis, jag saknar dig också!

.

Kom igen nu Djurgår'n.

regn o rusk

Ont i magen.. Stackars mig, verkligen. Har tränat i regn/snö och precis tagit en varmdusch. Sitter och myser i morgonrocken och är nöjd över att det är färdigpluggat för den här veckan. Typ grinigt sugen på choklad, men låter bli. Aaandas.

Imorgon har jag hyffsat kort skoldag, sen får vi se vad jag gör emellan. Ska iallafall äta middag med finaste personen i världen på Tasty's, förjävligt att inte ha honom hemma varje dag. Men inte riktigt förstått att han flyttat. Fina brorsan.



It's you.


älskar och shoppa för pengar man inte har

Precis klickat hem dom här. Äntligen inne i min strl :)

Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Döskalle

Såg att Gina fått in döskallesjalar. Gillar. Dock har jag min fina från London!


But in the end everyone is ends up alone

Blev en sjuk tripp till kista igår, hela kista var tydligen emot mig. Jag och Emmsi fick iallafall garva ihjäl oss. På kvällen sov jag hos D. Imorse låg jag i soffan och kollade på Grabben i graven bredvid och pluggade. Provet gick faktiskt väldigt bra, TROR jag.

Underbara Mira köpte den här till mig i Sollentuna idag. Tack :)

                            

                              Synd att den sitter på kanske hela sveriges befolkning, men den e ju snyggis.


Tisdag

Nu ska jag till skolan och göra det hemska svenska provet, håll tummarna för mig! Efter denna långa tisdag blir det en sväng till kista med Emmsi, sen hem till Dogge och sover.

Ha en bra dag i solen alla snygggga.

och hur skön är inte den här..


If I don't make that then I'll switch my flight



Jävligt bra!!

ihhh

Finaste vädret. Suttit i solen och pluggat med Fanny o några satt och spelade gitarr, skitmysigt. Har precis kommit hem från skolan och ska stressplugga svenskan innan jag ska iväg på träning :)

Äckligt mycket i skolan just nu.

Nu kan vi vara kreativa och göra någonting bra

Måndag igen då. Det är då man ska vara lycklig enligt Cimon, för då kan man ju bara åstadkomma. Så jag får väl ta och vara glad och lycklig idag då. En lång skoldag står på schemat, sen ska jag plugga och träna. Får se om jag kanske sover hos Emmsi ikväll, beror på hur bra svenskan går.

I veckan ska ni få se massa godbitar från London!

.

Kärlek.

förlåta.

Somna direkt och vaknade för en timme sen.. Ligger i soffan och kollar på wallander med mami. Har sjukt mycket plugg den här veckan, två feta prov som jag verkligen måste fixa. Ska hinna med mycket träning och kramas också.. Fy jag e trött, ska sova snart igen.

trött tjej

ASSÅ jag är helt slut. Sovit kanske 3 timmar inatt och jobbat hela dagen. Hade iallafall jättemysigt hos jessica med massa tjejer igårkväll, vi grillade drack gott o hade mys! Sen sprang jag och jessica i spöregnet till Dogge där lite folk var. Tråkiga tjejen jag som gick och la mig bara vid tre för jag skulle upp och jobba, men blev tydligen knappt någon sömn ändå. Jobbdagen har gått bra och nu ligger jag i soffan helt utmattad. Dejting in the dark på tv, bra tvsöndag som vanligt. Ska t o m äta tacos ikväll, bara för att.



Du är blind.


Lek inte svårfångad, för så snygg är du inte

Dags att slänga på sig lite kläder och åka till jobbet. Hörs när vi hörs!

Jag vill inte andas för dig redan - jag vill att du fortsätter andas själv..

Jag vill åka och hälsa på dig nu. Vara i din närhet. Det är så skrämmande allting. Jag är allvarligt talat livrlädd.. En rädsla man inte kan beskriva, rädslan av att förlora någon som man vet att man kommer att förlora. Men inte nu, du kan inte lämna oss nu. Man vet ingen tid, man vet inte dagar eller månader.. Man vet bara att det blir sämre och sämre. Att det går åt fel håll och att det kommer fortsätta bli sämre.. Tills kroppen inte orkar längre. Det gör ont. Att inte kunna göra någonting. Att veta att man inte kan göra någonting.
Du borde vara räddare än mig.. Jag älskar dig, andas lugnt och rädda dig själv från det här.

I can see it so clearly

Sitter och nöter många bra låtar för tillfället. Hoppade firandet av rebecca 20 ikväll, DUM som jag är. Hoppas iallafall att du får en grym kväll. Får se hur jennifer är i tillståndet på jobbet efter denna kväll ;) Får se det pyttelilla positiva i att stanna hemma, (inte dra på sig en massa jävla kalorier) ska kolla lite filmer och sova. Åker till jessica efter jobbet imorgon, grillning sen får vi se hur kvällen blir.

Får jag vara lite djup och säga att jag är så tacksam för alla fina.

<3

Av hela mitt hjärta. Var stark. Lämna oss inte.

birthday

Grattis på 20-års dagen friend!!


Fina vän

Bleev sleepover hos Emmsi igår igen. Blev lite tårar och massa fina samtal. Världens finaste Emma. Gick mellan tårar och skratt hela kvällen. Nu lagar vi käk och lyssnar massa bra musik. Ikväll blir det träning och mys hemma tror jag, jobbhelg på g.

finaste låten.



I carry a smile even if i'm broken in two.


How chould i let my angel get away

Gick mindre bra att komma i tid till provet imorse, fuck. Men jag och Emmsi hade iallafall jättemys igår. Tränade fotboll, sen lagade vi middag och kollade på Wallander. Fint kvällssällskap och mysiga samtal på balkongen.
Har precis kommit hem, ska ut på en powerwalk en timme, sen röra mig ner till Emmsi igen.

Ska försöka koncentrera mig på bobban i telefon nu :) Poss



Battlefield

Klarade uppsats skrivningen hyffsat bra tror jag. Sen tog jag bussen till Emmsi där jag ska bo ikväll. Har en lägenhet för oss själva, så vi har köpt mat och mys till ikväll observera fruktsallad. Trying to be nyttig lixom. Ska promenera till träningen snart, ska bli naajs.

Ler

snurrar

Sovit i 11 timmar och är uppe redan trots att jag börjar halv 1. Ska äta lite frukost sen sätta mig och plugga några timmar. Vet inte riktigt vad som hände igår, jag tänkte nog alldeles för lite och sa fel saker, som jag inte ens vet själv vad jag vill få ut av det. Ungefär som att man springer fram till mållinjen och vänder tillbaka. Sitter och leker med mina egna tankar, så ni ska nog inte ens försöka förstå.

Finaste solen som skiner ute iallafall, det ska få göra min dag. Idag har jag en uppsats skrivning i 3 timmar i skolan. Smile.


Sån där smörmusik som jag bara älskar



Bra leverans musik ikväll. tackar och bockar.


skött mig.

Varit i skolan
Pluggat (ytterst lite)
Varit ute och sprungit
Solat
Ätit sallad

ska ut för lite luft, sen låtsasplugga framför tvn.

You think you know

Godmorgon! Sovit som en sessa inatt, fick en sömn på nästan 9 timmar. Låg och skratta för mig själv inombords till Roast på Berns. Ska röra mig till skolan om en halvtimme. Efter skolan ska jag sola med Mira och ut och springa, plugga ska vi inte ens tala om.. Fan.



hand in hand

Borde ju egentligen kännas att man haft lov. Men icke. Efter en lektion kändes det som jag gått i skolan oavbrutet utan en ända dag ledigt. Det är så mycket fram till sommaren nu, konstant plugg. Böckerna ligger här bredvid och jag måste ta tag i det. Sucks to be me, alltså verkligen. :)
Ska iväg på träning om några timmar, ska bli skönt trots den brutala värken i kroppen. Ska jag gnälla lite till? Nej nu får det fan vara nog. Det är iallafall vår och sol ute, tacka fan för det!



Love and happiness, it goes in hand in hand
(You can’t have one and not the other)


Don't


Bra morgonmys

Morning Light-Graham Colton Band

det är dags för lilla dig att vakna upp

Lovet gick aaaaaalldeles för snabbt. Nu sitter man här igen, hur trött som helst och vill bara sjunka genom jorden. Jag klarar inte av att gå upp på morgonen, det är det absolut värsta jag vet. Matchen igår gick åt helvete också, förövrigt. Men idag väntar en jobbig skoldag, träning och sömn snabbast möjligt.

Idag - ännu mera träningsvärk.

ont

Legat i sängen och kollat massa bra filmer på canal +, är svintrött och har sååååån träningsvärk. Smäller ju av. Kan bli en intressant match ikväll. Poss

Credd till födelsedagsbarnen

Full rulle här. I fredags åt vi middag, tårta och drack hemma hos Sebbe som fyllde 19 i veckan. Igår blev det en sallad från lilla sen bara att göra sig iordning igen. Förade hos Sebbe en stund innan vi drog till Filip som fyller 18 på tisdag. Där var det dricka, käk och släkt! Hade jättekul. Vissa drog över till grannen på fest och andra hem. Jag sitter iallafall vid köksbordet och funderar över vad jag ska göra fram till match?

ps. Ska sno datorn från brorsan eller kameran så det blir lite liv i luckan här snart.

Fredag

Överlevde träningen. Gick t o m bra. Mer motiverad nu. Hunnit sola med Mira och nu är jag hemma hos dem och har precis duschat. Blir middag och dricka här ikväll med killarna :) Trevlig helg era snygga.

Time that someone let you know

Någon sol bjöds det tydligen inte på, bittert. Sitter i väntan på att treon ska göra någon nytta så jag kan ge mig iväg på träning och köra hårt. Träning 12 - halv 2, sen dusch och vänta på Mira :)

sunshine tack.

Hängt med tjejerna vid planen under dagen, sen var jag och Emma i stan och lämnade tillbaka lite skit som inte var livsviktiga. Men bytte och köpte ett jättefin jeanskjol till sommarn istället. Grym faktiskt.
Blev en solning på vägen hem and here i'm. Blir lugnt ikväll, ska ha ensam träning med min tränare imorgon i 1,5 timme. Kan bli spännande!

Hoppas på sol imorgon!

jag visste inte hur det skulle kännas när jag faktiskt föll.. för dig.

Dumpa honom är fiiiiiin.

baby fötter

Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Dom här är dock livsviktiga, ska beställas så fort min storlek kommit in.


får lixom aldrig nog

Impulsköp på 5 minuter för att ha något att sätta på mig förra helgen, bara för att jag inte hade "några kläder alls hemma". Som vanligt med andra ord. Lugn nu.


två små hjärtan började slå i samma takt

När ska jag få bli frisk? Blev en nap istället för städning förut, somnade så gott och vaknade o mådde inte alls bra. Men blev en treo sen iväg på middag och bowling. Bowlingen var svinroligt, underskattat faktiskt. Fick ha en spännande och hettsig match mot halv kurden. Slutade som vinnare iallafall ;)

Ligger i sängen och kollar på dumpa honom. Imorgon är det träningsläger igen, får dit och kolla och hänga med tjejerna som vanligt. Fan vad jag vill träna..

Tiden går så himla snabbt, torsdag imorgon redan?

Godnattpuss / glad tjej

girl why do you waste your time?


gagaroben

Kom på att jag varken visat alla grejer jag köpt i London eller annat onödigt skit jag köpt senaste tiden. Dock har brorsan snott datorn med kameran till sin lya, men ska försöka lösa det där på något annat sätt, när orken och lusten finns!

7 april

Grattis bror min på 19 årsdagen! :)


This is stupid, im not stupid

Blev film o mys igår, somnade som ett litet barn ganska tidigt. Har nog aldrig varit tröttare. Förmiddagen har jag spenderat på graninge och ätit lunch med tjejerna. Ikväll ska vi ut och äta middag o bowla med laget, blir mys :)

Nap eller städa rummet väntar nu.


så jäfla trött

Ligger i soffan helt slut.. Precis tagit mig orken att duscha iallafall. Bör leta rätt på min mobil så Mira får tag på mig, vi ska iväg och sola sen åker jag till Dogge och kollar film o sover.

pusshej trött tjej.


host

Legat på fotbollsplan hela dagen och myst i solen medans tjejerna tränat. Låter ju asduktigt av mig. Fy vill verkligen börja träna nu.

Funderar på om man kanske ska hitta på något eller om man ska hålla sig hemma.

Dysse ungen

Hostig fyllekärring är vad jag är. Frisk e jag inte men det går åt rätt håll iallafall. Igår var jag filip och sofia i stan hela dagen och köpte lite kläder och skor. På kvällen hade vi brunkat upp med chips och Johan Falk, men efter ett snabbt samtal av Åsbrink kom Micke och hämtade oss så åkte vi dit. Blev en spontan brakfylla. Kom precis på att Sofia låg och storgrät när vi skulle sova? Hahahaha. Måste nog ringa henne.
Hade iallafall jättekul där igår och en sjuk hemgång!

Ser fortfarande Filip framför mig i sin snygga skinnpaj, fyfan! Skönt dysse sms man dragit iväg till Mathilda, stackarn. Måste verkligen tro jag lider av nåt!

skrattar enbart.

Såhär blev det

Ut och flänga :) Vart fan kom snön ifrån? helvedde
Dont cha wish your girlfriend was a freak like me 
Dont chaaaaaa

save me

Feber och puppy :( öronen värker. Husha

fina tjejerna

Jävligt bra och sjuk kväll igår tjejer, tack för de :) Kom hem nu och är inte frisk någonstans, poor me.
exakt just nu.

present

amen har ni sätt mitt fina armband jag fick av jessica då.

hon e för go.

Du kan va snorig


uttråkad och svin snorig.

1 april

Idag ska jag fira jessica med hennes familj :) Väntar på att linneaj ska sluta jobbet så vi kan åka dit. Snooooori som bara den.

HYYRRRA

Idag fyller min bästa kompis 18 år!!!!!!!!!!!


GRATTIS FINIS !!

RSS 2.0