jag skriver mina egna regler nu

Ska bli så skönt och åka iväg med min fina. Hörs på fredag!

Cause forever our love will breathe

Dagen har varit så himla skön. Spenderats med min mami. Suttit ute på baksidan och myst. Nu på kvällen mötte jag upp Jennifer, gick till vårt lilla ställe och sanckade skit, tills psykopaten skulle sno henne ifrån mig. Ge mig ett levnadstecken sen!

Ska sova om en stund, imorgon ska jag packa sen bege mig till Slussen. Blir nog ingen uppdatering i veckan, hemma på fredag igen, då rings vi och hörs friends. Oklart med teckning på mobilen på båten.


surprise


fusboll

England - Tyskland.

Feels like I'm knockin' on heaven's door

Ligger på en filt i gräset på baksidan, svinskönt. Är sugen på att ta en löprunda till Lövsta, ta ett dopp för att sen ta en runda hem igen. Men jennifer leker mig och svarar inte i telefon, tänkte ringa dig bulle men läste att du är och shteker på donken. Så här ligger jag, i gräset forfarande. Men fy fan vad skönt det är.

Imorgon sticker jag och jobbar på Birka paradise med Jonna till på fredag, skönt att komma iväg :) Göra lite annat och förhoppningvis få massa sol på däck!

Love - Rebecca.


Nöjd

Hade en helt underbar midsommar :) Började dagen med morgonkaffe i solen hos jessica med musik på högsta volym. Sen kom jennifer. Knäppte första och började med midsommar käket. Svinfint väder, god mat, dricka och musik. Alldeles jättenöjd.

Sen drog vi vidare till grappo och hängde med våra friends. Blev lite kubb och så innan vi tog oss till Ekerö. Hade svinkul där, så tack för det Mari :) Kom hem vid 6 tiden på morgonen (?).

Igår vart det sömn i soffan hela dagen typ. Nu ska jag äta lunch med mamsen i solen och umgås, återkommer later.

Trevlig midsommar friends and lovers.

Midsommar.

Tog en springrunda till Filip igår och tog en kaffe med honom och Emil. Men jag hade tydligen så roligt så jag blev kvar på middag på altanen, på kvällsmys framför filmer och sov kvar. Fan vad killar är enkla att umgås med, love it.

Tog en springrunda hem idag igen, nu ska jag packa ihop mina saker och åka till Jessica :) Le och njut, allt annat är waist of time!



Micke jag jessica


i'm flying like a bird

Det är sommar nu. Sommar på riktigt. Solen skiner, himlen är helt blå och sommarkvällarna börjar ta fart på riktigt. Igår mötte jag Emma för att fixa lite inför midsommar, sen åkte jag till Solna och mötte Robban, tog en öl, snackade skit och hade mys på balkongen :) finaste människa.

Sen mötte jag jessica på tåget och drog till Medis, där Sandra bor under en månad. Finaste lägenheten MITT PÅ medis, man ser lixom snaps från balkongen. Så där spenderade vi kvällen, det blev vin, sen gick vi ner och satte oss på snaps (jag, jessica, nea, sandra) och hade skitmys. Sen gick vi vidare! Kvällen slutade med fyllesurr och vin på balkongen :)

Idag har vi legat och solat, inte alls lika kaxiga som igår dock ;) Imorgon är det midsommar.


                                      

                                  

                                    

When you cry i feel it to.

Kärlek är inte någonting man ska behöva kräva. Att träffas är någonting man ska vilja. Det gör ont. Men det löser väl sig. Jag tänker njuta av nuet, av människorna runt omkring mig som vill umgås med mig mer än någonting annat. Resten får vara. Livet är för kort, för att grubbla över sakerna som ger magont.

Ikväll ska jag mysa på Medis, snaps och mysa med finaste systrarna. Love.

time will tell

Myste hela dagen på Lövsta igår med Jennifer, träffade lite random killar också, skitmys. Blev även nerputtad i vattnet, så första doppet för iår är ju gjort! Det var skönt faktiskt om jag ska vara ärlig :) Låg på bryggan, lyssnade musik drack kaffe och mådde. Efteråt drog jag på möte på graninge, sen mötte jag upp Jennifer igen och drog till Lövsta. Hade kvällsmys på klipporna, Jessica Filip och David var också med.

Sen begav vi oss till Jennifer för lite bad i jacuzzin med lite andra vänner, men för mig spenderades några timmar på vägen med telefonsamtal och ett fint samtal med fina Linn istället. Tack för du tog dig tiden min vän. Tjejen man kan räkna med, trots att vi ses så sällan.

Och tack till mina finaste Jennifer och Jessica. Love you finisar!

When you smile, I smile with you

Var med mamsen i Stinsen, fick med mig massa fina kläder hem, tack fina mamma. Sen åkte vi och hälsade på hemma hos syrran, fick äntligen se hennes fiiiina villa hon köpt, och även den lilla magen, ja tänka sig. Min syster är med barn!! Hur roligt som helst, i januari kommer den lilla gosingen. Svinmysigt :) Sen har jag varit ute med jennifer i några timmar, suttit och snackat i flera timmar.

Ligger i sängen och diskuterar midsommar och lyssnar på fin musik. Har ooont igen :( Fy fy och fy.

I love the way you lie.


Nada koll på dagarna längre

Var och kollade våran match mot Viksjö som vi vann med 3-0, sen åkte vi tjejer hit och fixade oss. Vid 6 tog vi en taxi till båtklubben. Hade skitkul Jennifer :) Så tack för det finis. Tackar gud för den lilla smärtan också. Trubadurkillen gjorde verkligen succé, fina låtar på balkongen vid vattnet. Man dog inombords litegrann. Så det ska vara.
Somnade sent på morgonen, och låg mest i sängen hemma hos Dogge dagen efter. Sen åkte han och spelade fotboll, och jag köpte med mig en sallad och åkte till Mira och fikade tillsammans med Annica.

Där känner man sig som hemma, la mig i soffan och somnade direkt. Sen skjutsade Mira hem mig :) Nu ska jag snart åka till Stinsen med mamsen.

På fredag är det midsommar, mina vänner. Kom igen nu, nu styr vi upp det här.


I still fight when i can fight

Jag gillar att sova. När man sover känner man ingen smärta. Sen vaknar man. Det gör ont. Tagit min medicin och en treo och försöker vila lite, men det värker. Låt mig vara ifrån smärtan idag, hela dagen, hela natten. Det låter som min kropp gått mitt itu, det låter som en hjärtekross med fysisk smärta. Men det är ungefär så det känns, som knivhugg i ryggen.

Ikväll ska vi fira finaste Jennifer :) Då vill jag kunna stå på benen.


Just gonna stand there, and hear me cry



I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife


Just gonna stand there, and watch me burn.

Vart vällingby med tjejerna, hittade lite till oss själva och till vår vän. Emelie släppte av mig hemma hos Heagermark. Har ätit tacos, kollat den bästa wallander jag sätt och myst. Fint omhändertagen, älskar er fina människor.

Nu är smärtan olidlig igen, jag orkar inte denna smärta :'/ Jag ber till änglarna från ovan, att min smärta är borta imorgon, att min medicin hjälper mig snart. Jag avlider....


Life is made of choices

Ta sig samman och klä på sig kanske, träffa tjejerna och fixa present till min fina tjej som vi ska fira imorgon :) Ikväll ska min extra mamma ta hand om mig lite, tur att jag har henne.


Älskar min nya skjorta.


you took me to heaven

Fy, gårdagen var hemsk. Låg och grät och skrek som ett barn för mig själv igår. Aldrig har jag önskat mer att min mamma var hemma. Hade så fruktansvärt ont. Men efter att treon gjort lite nytta lyckades jag somna.
Tacka fan för medicin som kommer göra mig bättre inom kort :)

Det regnar ute. Det är mysigt. Men imorgon måste det faktiskt vara sol.

får sluta gnälla o byta kanal nu

Asså jag har fattat att Nathan legat med Heylies (fin stavning) syrra, och att de va lääänge sen. Har fattat att Peyton är ledsen också. Ge fan lixom.

Haha såååå less på dessa avsnitt, kan dom utan till nu, jessica kan du typ tänka dig?

nusssse



And when you hold my hand
Then I understand
That it's meant to be


he's playin with my mind, and i don't mind

Samma one tree hill avsnitt har rullat på tvn i snart 4 timmar.. Dags att låta fotbollen stå på i bakgrunden istället. Jag har läst alla bloggar som finns ungefär 3 gånger om känns det som. Men det är fint här i soffan, lugnt och skönt som min mor skulle sagt.

osammanhängande va.

Jag tror man ska njuta av allt, för vad det är. Njuta av sekunden som får dig att må bra. Man får inte vara blind, men inte heller ha för bra syn. Man måste leva utifrån sig själv och aldrig tycka om för mycket, men ändå tycka om så mycket som du kan.

ta bort mig

Önskar jag kunde göra alla annat än att ligga här just nu. Jag avlider, jag har så ont .. :'(

Dear John

Dogge kom hit igår, vi åkte och handlade lite och hade tacomys och kollade fotbollen. Sen åkte vi hem till honom och kollade på Dear John, och jag kan säga er - alla som påstår att man inte ska ha för höga förväntningar och att den inte var så bra kan slänga sig i väggen. Den var så bra. Så fin. O helt underbar. Jag låg där och drömde mig bort och bet mig i kinderna för att inte börja gråta, för jag är redan en tillräckligt blödig flickvän lixom. Men åh, jag vill se den igen, typ nu.

På dagen har jag hängt hos Jessica, med henne Sandra & Linnea. Solat mestadels.

Precis ätit lite lunch, kollar one tree hill och önskar att jag hade orken att hitta på något, men mina magsmärtor dödar mig exakt just nu.. Tacka fan för tid på vårdcentralen 8.00 imorrn.



 


I try.

Igår blev det en dag på stan, köpte lite fina saker och åt lunch på ett fullproppat Vapiano. Åkte hit och kollade på fotboll och bara myste i soffan. Legat lågt med drama på senaste tiden, men den här veckan har man haft att prata om vill jag lova. Igår kom Jennifer förbi och hängde med mig och jessica, satt ute på altanen hela kvällen, drack kaffe och drog i oss några paket. Sånt e vi bra på tydligen. Slutade med att vi somna sött allihopa här hemma.

Hela dagen har vi sanckat skit, suttit i solen, ätit lunch och haft bra häng. Nu har ena damen åkt och jobbat och den andre och handlat. Så en liten stund för mig själv framför one tree hill nu, sen kommsi Dogge.

Magsmärtor, blö :(

Lite update, varsågoda. Puss

En fin vän

Igår var jag arg. Arg och besviken. Min fina vän kom hit och räddade mig. Vi satt ute på altanen och drack kaffe och myste hela kvällen. Du är fin. Somnade i varsinn soffa framför oth. Vi har precis druckit morgonkaffe och befinner oss framför oth igen. Ska in mot stan idag, äta på vapiano och kolla Portugal :) you save me, as always. Tack. Tack för det. Evigt tacksam.

tjarå




Alldeles normal, iallafall nästan.

Idag är jag glad tjej. Det var tankarna som tog över mig igår. Totalt. Men det var skönt, men jag insåg saker som jag egentligen inte ville inse. Men jag ska koppla bort dom, jag kanske bara är tjejen som begär mer än vad som är normalt. Fick fina rader av en fin person igår, uppskattas till tusen.

Hur skönt är det inte att vara ensam hemma? Vaknade och la mig i soffan med mitt morgonkaffe och mina knäckemackor framför DH. Sitter och myser och ska duscha snart, sen blir det lite shopping med fina vän.
Ikväll ska jag träna boll igen, fy fan vad skönt.


tankar

Vet ni vad man gör när man är ensam? Man tänker.. alldeles för mycket höll jag på att säga. Men egentligen inte, tankarna hinner ikapp än, som man inte hinner med annars. Tankarna som man behöver, fast dom inte alltid är bra.

Du är mitt hjärta med vingar pappa

Mest av allt önskar jag nog att jag bara kunde ropa pappa, och hade någon som kunde svara. Att du kunde svara. Precis som det ska vara. Mitt hjärta ropar på dig just nu. Det var länge sen nu pappa. Det har snart gått 11 år, 11 hela år..

Du är mitt hjärta med vingar.


Tell me why could this be wrong?

                            

Ligger i soffan och kollar på prinsen och jag. Jonna åkte precis till sovsällskapet. Haft fint sällskap av henne idag. Jag myser kvar ensam nu, ingen vill kramas med mig ikväll, men det är skönt (hur mkt ljuger jag nu?) minns inte senast jag var helt ensam för några timmar typ :) Nei men det är faktiskt de.


lite kärlek


myskväll med j

Myste med mamma igår och åt jordgubbstårta, firade att hon hade 9 veckors semester eller något. Sen på kvällen åkte jag till brorsan och kollade VM och hade oc maraton. Sparade taxi pengarna jag fick och promenerade till nattbussen i regnet. Imorse tog jag en prommis på 1,5 sen kom Jonnis hit :) inte träffats på jättelänge. Har ätit middag och myst hela dagen, nu sitter vi i soffan framför tvn och inväntar lite filmer som börjar 21.

Imorgon hoppas jag på lite shopping, vore kul om min kompis kunde stå på benen imorgon igen? Sen fusboll på kvällen o lite sovsällskap maybe baby.

Nu ska jag övertala henne att gå ut o blossa lite.


såhär kul har jag haft de


hej slut hej

Det är så jävla slitet på alla håll o kanter. Förståerligt. Jag är helt död. Mår lite smått illa sådär fortfarande. Har varit en vecka full av studenter, fyllor och underbara vänner. Nu behöver man återhämta sig en aning. Mötte Sebbe i torsdags och drog till Issas mottagning, sen till Elli emellan innan vi drog tillbaka till Issa. Hade hur kul som helst :) brakfylla och jessica skriker att jag ska ringa ambulans. Haha, idioti.
Men tack fina Isabelle o Elinor för en bra kväll :)

Sov hos Dogge och låg kvar där nästan hela dagen igår, myste i soffan och ville inte röra mig. Sen gick jag vidare till Jessica och kollade baksmällan (kan vi ju låtsas för jag somnade efter 10 minuter).

Idag - storhandlat med mami som åker bort. Nu i soffan framför fotbollen.



Hormoniska vraket

                                      Grattis världens bästa du på 18 års dagen! Vi ses ikväll :D

                                                             

10 juni

Nyvaken och fruktansvärt ful idag, hee. Har druckit mitt morgonkaffe och ligger fortfarande kvar i sängen. Jag och Jessica ska röra oss om 20 minuter, så man kanske borde sätta fart.
Ska fira mina fina korvar ikväll! 

nyvaken o alldeles alldeles .... underbar

Lånade av Arenvall :)



jag o sandruu



fina tjejer



Mikaela och Viola


I wanna feel this good for the rest of my life

Äntligen fått lite mat i magen. Kände hur energin tog slut, kunde lika gärna börjat böla för att vara extra dramatisk. Men nu har jag käkat hos brorsan och väntar på att dom ska bli klara med att montera ihop soffjäveln. Jag har ju tagit mitt lilla sommarlov, har bara avslutning på fredag kvar. Drar nog dit ändå, bara för att få känna att det faktiskt är sommarlov.
Blir lugnt ikväll, kanske drar till Jessica senare. Ska iallafall leta rätt på massa böcker. Imorgon blir det mottagningar hos fina Issa och Elinor :)

bruuuur

fajna du


bror

Var trevligt på Sofias mottagning! Nu sitter jag hemma hos Filip och dricker kaffe och myser :) Dogge kommer och hämtar mig om en halvtimme, ska hem o hämta grejer sen hem till honom o sova.



inte alls trött


give up love or die trying


va eree för mode

Har nog aldrig varit tröttare. Men när man tänker efter så har man haft så himla kul senaste veckan. Jag somnade om vid 2 och vaknade av klockan nu 4. Vilket jävla bakismode.

Men jag ska slänga på mig kavajen och röra mig till bussen om 20 minuter och möta Filip.
Kommer sova som en sessa inatt, peace.

tjejen som redan tagit sommarlov

Hade skitkul hemma hos Micke igår. Mycket fina vänner :) Grattis och tack för igår trion! När det var dags för alla att gå hem gick jag och Dogge hem till mig och sov. Har legat i soffan fram tills nu och letat efter mina böcker till skolan så man slipper massa räkningar, men det går inge vidare. Dogge käka popcorn till frulle sen rörde han sig hemåt.

Jag ska försöka vakna till, är så sjukt trött. Vid 5 måste jag möta Filip för att åka till Sofias mottagning :) Grattis finaste du.



sandro och jag igår


trött tjej

Huvudvärk o helt slut. Men man kan ju faktiskt vila någon annan dag. Hinner nog inte med min nap, ska hoppa in i duschen osv. Sen åka med mamma till jakan för att möta Emma snabbt, sen ikväll blir det Micke Challe och Johannas mottagning :)

puss

Hej boken

Lite kort om 4e juni och allas fina student då. Morgonen började med brakfrukost och en massa champange med tjejerna. Det var hur mysigt som helst och solen sken som aldrig förr. Bjöds på en jävligt bra start på dagen. Jag och jessica rörde oss sen vidare mot Stmartins utspring där massa fina sprang ut. Drog sen vidare till Löfströms utspring. Jag hettsa omkring hela dagen. Lilla känsliga jag var ju nära tårar för jag tyckte alla var så himla fina. Speciellt min fina Dogge. Blev en perfekt dagsfylla med massa fina människor.
Sen började första mottagningen hos Sebastian, sen vidare till Dogge - Robban - Emelie - Ante där kvällen sen slutade.

Pratade precis med Jessica för första gången sen den kvällen när vi skildes åt, fyfan vad jag skrattade. Man skickar dom sjukaste smsen på fyllan som man själv inte förstår. Man gråter när man inte ens är ledsen och är envis som ett as. Men det är tur att vi kan garva åt det nu.

Tacka fan för att mobilen funkar igen förövrigt, tog igen massa samtal med alla vänner. Nu ska jag äta lite och fortsätta mitt samtal med mamma, sen till jessica för myskväll och surr. Behöver prata av mig trots att jag är så trött så att jag skakar, blev jobb idag.

Det var allt för mig och min jävla bok idag, heee. Puss på er - världens lyckligaste och tröttaste tjej.



jag är så ensam utan min iphone

Nu ska jag iväg hela dagen och w. Mobilen funkar fortfarande inte, ska försöka springa förbi och lämna in den idag, hela min värld har ju gått under just nu utan telefon, man får ju panik.

Så vänner - skriv ert nummer om ni vill något så ringer jag er när jag är hemma i eftermiddag/kväll.
Jessica - I CALL U.



älsklings killen


hor iphone

Jag berättar om gårdagen senare, kan iallafall kort och gott säga att dagen var helt underbar och att alla killar var sååå himla fina. Spenderat kvällen hos Emeline som fyllde 18 idag, jättegod mat och hur mysigt som helst :)
Nu ligger jag i sängen och har damp för att min iphone slutat funka, sirghrihgdilgh typ så arg e jag. Ska försöka styra upp den, annars vet ni varför jag inte svarar.

puss


4 juni

Brakfrukost med tjejerna, utspring, mottagningar och dagsfylla. Ser ut som en jävligt bra dag :)


Natti

Ligger nerkrypen i sängen med jessica nu, ska försöka somna så vi vaknar någon gång. Lyckade grabbs som ska börja typ 3 inatt och kröka. Har hettshandlat inför frukosten imorgon och åkt en tur och köpt jordgubbar till damerna imorgon med dogge (Som förövrigt tog körkort idag finisen).

Puss på er!

glad tjej

Haft mysigaste dagen idag igen. Gjorde mina två sista saker i skolan imorse, yey. Sen mötte jag Jessica, blev god tasty's sallad på en filt i solen. Låg kvar där i flera timmar och solade, snackade skit och lyssnade musik. Sebbe kom förbi en stund också. Sen förflyttade vi oss till uteserveringen på jobbet, mitt i centrum. Så man träffade ju halva vänskapskretsen. Emelie hakade på nån timme också :)

Nu är all dricka inhandlad och klar, presenterna är så fint inslagna och allt är done. Hur skönt som helst!

Väntar på att jessica ska sluta jobba så ska jag promenera och möta henne, sen blir det mys hos mig ikväll eftersom vi ska till Jennifer tidigt imorgon.

Har fan solsting, tjarrå!



3 juni

Ska läsa igenom skiten igen, engagera mig inte alls mycket i pluggandet igår. Hostar ihjäl mig, buhhhu :(
Efter skolan är det långledigt. Ska möta jessica, luncha och njuta i solen. Puss på er!


ja jävlar

Jag och Emma sitter och hettsar på fb chatten, ångest och stressmode typ. Inte lätt och vara girlfriend på studenten alltså. Herregyyyyd. Men hypertaggade, nästan lite pinsamt övertaggade. Men det är najs!

röker samma malboro


I will never say never, I will fight



 

han e bra juu.


glöm aldrig.

Börja aldrig ta någon för givet.
Sluta aldrig visa för någon hur mycket du älskar den personen.
Var aldrig så säker att du har en person i ditt liv.

För då kan det gå snabbt innan det inte är så länge.

underbar dag

Idag har man fått röra på sig. Tog mig ut i solen en stund och käkade vattenmelon, sen tog jag på mig joggingpjuxen och powerwalkade till jakan där jag mötte Jennifer. Drack kaffe och fixade en jättefin studentpresent. Sen åkte vi hem till henne och stekte på baksidan. Blev en yttligare powerwalk till Mira för lite kaffe och skitsnack, men när blev man medlurad på ännu en timmes PW runda och lite middag där på det :) Så idag har jag gjort mitt! Supermys.

Ska läsa på om den sketna växthuseffekten nu, sista provet imorgon. iihh
Fin killen klarade sin teori idag också.

Fan, det är sommar!!! :)

det här är slutet på vår film




2 juni

Vaknade precis. Hostar ihjäl och har ont i huvudet.. Tänker ju inte vara sjuk nu direkt.
Ska äta vattenmelon och fortsätta kolla på biggest loser, orkar man sig ut i solen är frågan? Lite bränna skulle behövas.

från och med du

Börjar faktiskt bli tröttis. Ska sova ut imorgon, förhoppningsvis köra en powerwalk innan skolan som börjar vid ett. Sen blir det att köpa present tillsammans med damerna :)

Natti


hurtig

Blev 2 varv i sandviksspåret med Jennifer, mycket mygghoror dock.
Nu ligger jag i sängen och kollar couger town, dubbelavsnitt också. Smack sare!

with a new smile on my face

Powerwalk dags om en stund. På fredag blir det våran egna lilla champange frukost med tjejerna bara för att vi är så jävla små och inte får ta studenten iår. Vi ska äta brakfrukost och börja dagen på bästa sättet, myyys.


mys


bättre bild.


rätt bra ju


I-landsproblem, stackars.

Nu ska du få update Sandra.

Kom inte hem någonting igår så blev ingen uppdatering. Efter skolan åkte jag och Emma in till stan och myste runt. Köpte den här fina Odd Molly klänningen. På kvällen var det fotbollsmöte, jävligt bra stämning igår. Skratta så jag grät typ.
Efter träningen åkte jag till Dogge. Efter många om och men tog vi en prommis till strömvallen, han lira boll med grabbarna och jag satt och fördrev tiden i telefonen.

Skoldagen idag var lika meningslös som alla andra, behövde inte stanna kvar på en ända lektion. Så jag åkte och träffade mamma, lunchade och fixade alla studentpresenter till mina fina vänner och pojkvän som tar studenten på fredag. Köpte en ny klädställning också (om det heter så), Så nu har jag två bredvid varandra med massa upphängda kläder. Alldeles perfekt.

Veckans största problem är vilken jävla klänning man ska sätta på sig på fredag. Ilandsproblem va. Borde ju skämmas.


svindålig bild på klänningen, men ända jag har. Ska självklart inte ha jeans under. Ska man ha den på fredag kanske? Fa-an vad svårt.

RSS 2.0