Rhooooooodos



Hur härlig är inte den här bilden?


Fina ni är

När jag ändå sitter här så vill jag passa på och tacka för alla fina läsare som skriver så fina kommentarer. Allt från rummet till mina deppigare inlägg. Även om ni inte känner mig, så uppskattar jag vartenda ord jag får.
Ni är så fina.

halloween

Kvällen kommer dock spenderas i stort sällskap och förhoppningsvis väldigt rolig. Jennifer kommer hit om en timme, då ska det föras och fixas. Sen ska vi iväg på bravader. Tror det kan bli en riktigt bra kväll!! :)

Jag ler för dig.
Jag lever för dig.

Det lyser så fint ikväll

Hade världens mysigaste kväll igår. Satt mest och planerade kollade idol och prata skit. Somnade inte förens vid 3 tiden. Idag drog jag in till stan en sväng med Dogge och Sebbe, inhandla det sista för kvällen. Mötte upp mamma och åkte och handlade lite sen åkte vi och hälsade på pappa. Tände ljus för dig idag pappa. Det lyser så himla fint på din plats ikväll. Det lyser så himla fint på hela kyrkogården den här kvällen. Alla har varit hos sina kära och tänt ett ljus, ett ljus för att minnas.
Jag kunde inte hålla tårarna borta, men med mammas tröstande famn grät vi ihop. Det kändes ändå så bra, bara för att jag har dig världens bästa mamma. Min tryggaste famn.

Åkte hem till familjen Jakobsson efter graven. Jag umgicks med Linnea och mamma pratade med Marianne. Tufft och se dig ledsen mamma, men så fint och se hur dina vänner bryr sig och finns där.
Det är kärlek.

"Vi får vara glada över att vi har varandra."



Ikväll blir det myskväll med jennifer, hon kommer förbi efter hon har ätit middag. Var nere på ica och köpte lite mys och cigg som vi ska fördriva kvällen med till idol.
Blir en riktigt myskväll idag. Imorgon blir det andra bullar.
Värda det.

Imorgon kommer min älskade mamma hem också, äntligen.. ♥





där ville man ge upp.
Dock över mindre problem som att väskorna var för tunga


Den finns överallt, hela tiden.

Har varit lite frånvarande. Har inte befunnit mig hemma på några dagar känns det som.
Mitt hjärta har stannat litegrann, mina tårar har runnit en hel del.. Cancer förstör så fruktansvärt många liv, jag tänker inte gå med på att förlora en människa till. Aldrig någonsin. Jag tänker aldrig låta dig försvinna mormor :'/ Jag tänker inte låta den här skitsjukdomen ta dig ifrån mig :( Bara detta som fattades.. Att du också skulle få cancer.

Jag är tom.


mysteriet på greveholm - guld klassiker

Jobbade som sagt fram till 15 igår, var mycket skönare att jobba lunch och få åka hem när det fortfarande var ljust ute. 

Mötte jessica i stan så strosa vi runt på östermalm och tog en lång jättemysig fika. Sen gick vi på the ugly truth, riktigt skön film faktiskt. Vi lever som vanligt i våra egna lilla världar efter filmer.
När vi kom hem kröp vi ner under täcket, tände ljus och kollade mysteriet på greveholm, hur good times är inte det lixom ;) så jävla bra!
Ligger och kollar del 2 av greveholm, vid 1 ska jag möta Felicia i stan sen till jobbet vid 2. Jobbar till 21 ikväll, hörs kanske då :)

godmorgon

Nu ska jag alldeles strax få skjuts till barkarby. Håller på att frysa ihjäl och vill bara sova, men nu ska man ut i den friska luften och piggna till ;) jaaaara väldigt värt.

the ugly truth

Dags att ta en c innan jag sminkar av mig och går och lägger mig.
Ska upp och jobba tidigt 10-15. Efter jobbet ska jag möta jessica för att gå på bio, vi ska se the ugly truth. Mysig morgondag att se fram emot.
Blir sedan bortamatch hos jessica och på torsdag åker jag och jobbar igen.

Återkommer när jag återkommer. Puss på er :)



Kom på nu att jag är sugen på att köpa leopard gummistövlarna jag såg idag, samt ett par mystofflor som man har inne & ett par uggs fast mer virkade uggs, vet inte vad det kallas. Måste alltså skaffas mer på fötterna!

Hoppas ni antecknar.

tjuvkik

Tjuvkik på min fondvägg, mörkare i verkligheten. Ni får se min stökiga säng på köpet


I veckan ska jag mublera rummet som jag ska ha det, sätta upp alla prylar lampor och finheter vi köpt på ikea, samt tvn som ska inskaffas ska upp på väggen.
Men får bli till helgen, för nu är det jobb ondag & torsdag.

ljuset kom idag

Ps. Det bästa av allt är att jag har en massa pengar kvar. Så nu är jag inte pank och måste snåla resten av månaden.

nu får du dina efterlängtade bilder fanny ;)

Jag och jennifer hade en urmysig dag i skärholmen.
Shopping, chailatte och konstant garv. Jennifer är mer sjuk i huvudet än mig, eller så blir vi bara svinsjuka tillsammans ;) Tack för en grymt rolig och mysig dag.

Fick med mig det här fina hem.



Kortare linne från Topshop, kommer användas flitigt i sommar
nu får jag nog matcha det med en kjol med hög midja eller liknande.



Kjol med dragkedje detaljer



två nya väskor i mocka



Mysvantarna






Ser ut att vara svinstora och dålig bild. Men svinsnygga på!



kostymbyxor till jobbet



Världens finaste ("byxdress"?), i fint glansigt matrial. Grym på! Kommer matcha tillsammans med svarta strumpbyxor nu på hösten, till sommaren blir det barbent.
Lite små kär ;)




Idag fann jag glädjen till varför jag jobbar och sliter som jag gör. Äntligen.



Ett av mina kap från idag

Blev kär och köpte ett par skor idag




Såg sen när jag kom hem att Mathilda också kapat dom, hyffsat lika smak om man säger så. Därför lånar jag hennes bild istället så jag slipper ta kort på dem själv.

Hur fina är dom inte? Jag är typ jättekär.


mobil hetts

Blivit en jävla massa hetts om min mobil som bara la av på vägen hem från stan. Men mira är ju för underbar så jag fick låna en av henne just nu, sebbe och dogge kom förbi och lämnade den :) Får ha den tills mamma och jag hinner iväg och köpa min iphone.
Dock försvann ju alla fina bilder från dagen, hade tagit en jävligt bra bild som förklarar hur mycket jag faktiskt gick lös i skärholmen centrum. Men ni får se vad jag köpte istället.

Bilder kommer lite senare idag.

det borde vara lov jämt

Jennifer är ingen favorit kusin, men en favorit kompis ;) Hennes lilla kusin ringde tydligen med baby röst och säkert hundögonen för sig själv och ville att jennifer skulle följa med på simträning. Och jennifer kan man lättövertala, till att skita i det alltså! Min jobbiga ton övervägde mer än baby rösten. Ibland funkar det med. Fattades bara att jag skulle stampa med foten i golvet och bli 5 igen.

Nu ska jag äta frukost och sätta på mig något, sen blir det shopping hela dagen :)



blir ju kär


It's not that easy To let go


kvällstanke

Lägg inte ner för mycket energi på dåliga saker, det kostar alldeles för mycket.

jag är inte lika bra

Beundrar Frida som har så mycket för sig och ser en framtid framför sig. Hon vet vad hon vill. Blir inspererad, allt låter så strukturerat och bra. Du verkar ha koll min vän på vad du vill.

Hittade en text i hennes blogg som jag läst för länge sen. Och jag tycker den stämmer väldigt bra.
Jag gillar den.

Life is to short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you good, and forget about the one who don't. Believe that everything happends for a reason. If you get a chance, take it. If it change your life, then let it. Nobody said it will be easy, they just promised it would be worth it.



jarrrrra


man får försöka vara posetiv

Idag har jag en tendens att se allting posetivt. Jag tänker fokusera på det istället, känns mycket enklare och gör nog livet bättre :) Trots då att morsan målade fel vägg när hon skulle måla min fondvägg i rummet, men vi ska lösa det iallafall. Var på ikea och köpte ännu mer skit idag och på onsdag ska vi köpa TV som ska upp på väggen och så vidare, det lilla projektet ska snart bli klart hoppas jag.

Idag har jag träffat jennifer, hon följde med mig till kina och käkade och vi hann surra en del om kommande veckan. Imorgon har vi planerat en heldag shopping, länge sen vi umgicks en hel dag bara vi två.
Så morgon dagen ser ljus ut.

Onsdag: Jobb 11-15
Torsdag: Jobb 15-21

Hej vintertid

Härliga söndagmorgon. Idag ska mami börja måla rummet och jag ska röra mig till jobbet. Först ska jag hoppa in i duschen sen sola en sväng. Det bästa av allt är att det inte är någon söndagsångest, utan det är faktiskt höstlov.
Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan? Hej vintertid.

kolllllla

Kunde lixom inte låta bli att ta kort på Gunvald i tidningen. Han bjuder, kolla själva!
Nu måste jag springa, puss på er

I'm Gonna Make A Change, For Once In My Life


Dålig bild, men så ser jag ut idag.
Nu ska jag göra en massa ärenden tillsammans med mamma. Som ikea en lördag, ni hör ju hur bra det låter ;) sen ska vi även hälsa på papi.

så jävla fin


en kopp te framför brasan

Världens bästa jobbkväll. Mami fick vara med ett tag, träffa chefen och få nya däck. En timme satt jag och sofia framför brasan med varsin kopp te och snackade. Ja, då uppskattade man sitt jobb vill jag lova.
Annars sprang tiden iväg och imorgon är jag ledig


Trevlig lönehelg ;)




Hög mysfaktor
Ps. Du är en grym vän sofy

fredag

Började dagen med en lång powerwalk runt backlura, uppfriskande väder.
Ska sätta mig i soffan, äta frukost och vänta på att Emma kommer på besök och går på min garderob :)
Sen ska jag åka bil till jobbet med mami. Jobb 15-22

jag ler för dig. jag ler för er.
världens finaste människor.


jag gillar brännan på händerna

här åkte man hem med världens bästa resa i bagaget.

Rihanna med ny låt





Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost

As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life

Jag är så jävla glad

Jag klarade dagen. Jag klarade samhällskunskapsprovet galant.
Börjar förstå Lisa som säger att det är kul att göra prov när man faktiskt har pluggat. Du har alldeles rätt min vän.
Efter skolan drog jag till frisören och fick bort min hemska utväxt.

Lyckorus i hela kroppen. Höstlov och roligheter framför mig!


text

Ps. Jag hittade en text jag skrev för ett år sen med hjälp av Robin.

jag vaknar upp ur sängen, och jag känner en stor saknad,
men inser snabb att du kommer aldrig komma tillbaka
jag ställer mig jämt frågan, vart tog du vägen?
men jag hoppas att du vet, att jag finns här i alla lägen
jag önskar att du var här, jag önskar du va vid min sida,
du va den bästa, och det här har fått mig att lida
om allting nu ska ha en mening, vad är mening med allt det här
vi levde nyss tillsammans, men lika snabbt gled vi isär
Vid 6 års ålder togs du ifrån mig, det kändes aldrig någonsin okej
Jag ville inte förstå, i hopp om att du skulle komma tillbaks till mig
jag va för ung för att förstå, att det då va ett farväl
cancern tog ditt liv, och du förblir min akilles häl
Jag måste tacka mamma, som tog tag i mig vid branten
jag höll på att falla ner, men du tog tag i mig vid kanten
du bara fortsätter att bekämpa, den smärtan inom ditt bröst
du är min ängel ifrån gud, för jag finner tröst i din röst
Du var lugn från första stund, du visa styrkan hos en mor
du är den viktigaste personen, tillsammans med min bror
ni fanns där, när tårar förvandlades till en flod
ni är föralltid i mitt hjärta, ni är mitt kött och blod

Jag kommer aldrig att glömma, när vi tog farväl i brors rum
du låg där så kall och sen förvandlades till stum
du slöt dina ögon, och flög med vinden till himlen
du försvann ifrån jorden, men jag har kvar alla minnen
jag ville inte ta farväl, ville att du skulle stanna
vi kommer ses i hilmen, du, jag, min bror och mamma
jag trodde att du snart skulle komma tillbaka,
att du vilade en stund, bara för att provsmaka
smaka på smärtan att känna när någon försvinna
men det här skulle jag ju övervinna
För liten att förstå att du skulle försvinna för gott, ta klivet
jag tackar mor och bror, som åter gett mig hopp i livet

Här är jag från din skugga

Godnatt alla fina där ute.


.

Du lever kvar i mig.

och jag ler lite för det.. För jag vet att du finns inom mig, jag har ju dig här. Inom mig.
Det vet jag. Och det kommer ingen någonsin kunna ta ifrån mig.
Jag kommer aldrig förlora dig igen, jag kommer aldrig förlora dig inombords.




jag sa ju att onsdagar var bra.

Haft en bra dag.
Skön sovmorgon och två snabba lektioner i skolan. Drog iväg och solade innan jag mötte upp Emma, har myst med henne hela eftermiddagen och kvällen. Ätit middag hos hennes mamma, var förbi willys en sväng och hann även förbi en annan solstråle snabbt. Emma är vettig och prata med hon :)
Fotbollsmötet gick hyffsat snabbt, prat om kommande säsong och liknande.
Försäsong = fys och löpning. Låter det lockande?

Nu har jag försökt plugga 1-2 timmar så mycket jag kan, får bli vad det blir imorgon.


Min nya mysiga jacka, även denna en North face fast nyare och varmare modell.

I know everything reminds you of me


onsdagar (y)

Onsdag, jag gillar faktiskt onsdagar. Känns som att helgen börjar närma sig då.
Underbar sovmorgon, ska sätta mig vid köksbordet och plugga en timme innan jag tar en promenad till skolan.
Sen ska jag möta upp Linnéa för att sälja min goose, sen blir det fotbollsmöte.

Har inte lika mycket ångest över denna jobbhelg, för jag är ledig på lördag :)


gammal bild när jag hade brunt hår

sjukhuve

Dagen har varit bra, tagit vara på rasten och pluggat en hel del samt haft historiestund med lite damer, haha ;) svårt att hålla reda på allt Emma.
Efter skolan åkte jag och Hanna in till stan. Jag köpte min vinterjacka och hon mötte upp sin darling för bio.
Ikväll ska jag mysa framför tvn och plugga stenhårt.
Imorgon börjar jag 13.00, då hinner jag plugga och träna innan.
Idag är jag glad ;)

är plugga roligt? vavava?

Varit hyffsat pigg och glad i skolan idag, tills jag kom till samhällskunskapen, då dog jag lite inombords. Promenerade direkt hem efter skolan för att ta tag i plugget, slutade istället med att jag sovit ett antal timmar. Vill bara vända mig om och fortsätta sova. Men finns ingen tid till det.
Jag måste måste måste måste ta tag i det. För på torsdag är det FET prov.
Finns ingen tid för bra uppdatering och bilder just nu. Men det kommer, så håll ut.
Nu ska jag leta rätt på mobiltelefonen, den har sprungit ifrån mig.

därför är jag inte på jobbet

Åkte till jakan och skulle gå till tåget, missade självklart att det inte gick in till stan heller. Så ersättningsbussarna stod uppradade på stationen. No way tänkte jag och ringde chefen och sa att jag var sjuk.
Värt, otroligt jävla värt.
Hade knappt hunnit jobba för det skulle tagit så lång tid att ta sig dit.
Nu ska jag äta mysmiddag med familjen, söndagsmiddag.. Kan vara evigheter sen :) Men först ut på en cirre med jessica i telefonen.
Sånt där väder älskar jag

ny bra skit


Tacksamt att jannica uppdaterar mig med massa ny music

i'll sing you like a song

You gave me a reason
Told me that I'll always be yours.
You are my desire
My heart is so on fire for you
I can't stop lovin ya lovin ya
oh no.
'Cuz i don't wanna end up in your rear view
Wanna be someone you can turn to
Baby i never wanna lose you
No there's nothin i wont do
So I watch you like a movie
I'll sing you like a song
Read you like a story
If it takes me all night long
Keep you like a secret
I'll tell you like a joke
It's true, It's true
That I'll love you like I always do.
(love you like i always do)
You are so amazing
You stepped in and saved my life
Every time we are together
My time is yours forever
My world is all yours.
I don't wanna end up in your rear view
Wanna be someone that you can turn to
Baby i never wanna lose you
No there's nothinn i wont do


you are not alone..

Jag antar och hoppas att hela kungsträdgården lös upp så fint idag.. Speciellt i det ruggiga vädret. Önskar jag hade kunnat vara där. Men jag gav dig en fin tanke istället pappa, och tände ett ljus för dig inom mig.
Hoppas att alla fina människor fick dela stunden och känna för en stund att man faktiskt inte är ensam. Kan säga det hur många gånger som helst, för man kommer aldrig sluta känna sig ensam även om man ibland inser att man faktiskt inte är det. Det finns ju så många andra runt omkring i samma situation. Att inte känna sig ensam, känns bra på ett ledsamt sätt.
Knepigt. Hoppas ni förstod ungefär.

Sen så ska man tydligen se det posetiva i all skit

Dock surrade jag och Robban om våra sjuka samtal på Rhodos på vägen hem, då fick jag skratta lite. Förstår ni, jag skrattade, kan man inte tro är möjligt när man läser mitt senaste inlägg.

Och mami sa i bilen "Jag hämtade ut ditt h&m paket, i hopp om att du kanske skulle bli lite glad.." Fina mamma.

now you understand me

JAG SA JU DET!!!!!!!! Livet är inte värt att leva.
Ibland.
Smått grinfärdig efter denna jobbdag också, 160 pers och bröllop. Stressigt och jobbigt kan jag lova. Ända lilla posetiva var det fantastiskt fina brudparet. Höll på att börja gråta för de var så fina.

Men det är bara jag som är så.
Men där sitter man på pendeltåget på väg hem, känner ett litet ljus inom sig när man inser att det bara är 15 min kvar till barkarby, börjar rulla in på centralen..

"Avstigning för samtliga" TÅGET GÅR INTE PÅ HELA KVÄLLEN NATTEN ELLER MORGONDAGEN från stan mot barkarby.
Så jag fick irra iväg i stan ta reda på ersättningsbuss och åka 45 minuter extra.

Börjar ni förstå mig? Börjar ni fatta att man e en jävla bitterfitta?


aaaaa de gör ni.

deppmode - bäst ni aktar er för känsliga jävla jag

Igårkväll brast jag. Trodde jag inte ens själv kunde grina så brutalt från ingenstans, kände bara att nu var det fan droppen. Är så trött på dessa jävla jobbhelger, jag spyr på det alltihopa.......
Måste ske en ändring i mitt schema inom kort.
Sitter och är deppig och fått i mig frukost, en dag som denna vill jag njuta av en regning lördag och ligga på soffan och mysa. Långt ifrån min verklighet idag dock.
Halv 10 drar jag till skytteholm för att kolla våran final i sanktan, sen vidare till jobbet.
Idag tycker jag synd om mig själv.



Hade så gärna ha velat kika förbi kungsträdgården idag kl 16.00 dit man kommer för att minnas och skänka alla canceroffer en tanke. Alla tänder varsin marschall och reflekterar sina tankar och får känna känslan att man faktiskt inte är ensam. Kan tänka mig hur hela kungsträdgården lyser upp så fint..
Igår kom ett minne upp pappa, ett minne jag aldrig kommit i kontakt med förut.

lyckades hitta sladden

Lite mysbilder efter jobbet innan utgång för några veckor sedan.

pinsamt stela bilder tjejer, dock bara då vi lyckas ta foton inte i dimman ;)

Onsdagslyx med min älskade vän

Såhär mysigt hade jag och sofia igår, fick lite fredagskänsla, precis så det ska vara när man jobbar helg.
Då får man ta vara på veckodagarna istället även om vi dränktes i plugg.


Bättre blir det inte med min kassa mobilkamera. Nästa vecka har jag en iphone i handen :)

inlåst

Efter idrotten tog jag en prommis hem från skolan, städade & duschade. Sen cyklade jag ner till ica för att sola, inte okej att blekna bort bara för att det är höst och vinter. Nu ligger jag och brorsan i varsin soffa och väntar på Inlåst.
Om en timme kommer lilla mami hem också, lite mysigt ska det bli ändå.


Min mysiga och trötta morgonprommis

magknip och lättnad

Nu är arbetet inlämnat och även mailat. Känner mig lite lättad.
Nu återstår matteprov efter lunch som alla andra precis berättat är svinsvårt, dagens feta ångest. Ikväll ska jag börja plugga för proven nästa vecka, gäller och ligga i och inte sitta dagen innan, då har man lika ont i magen som jag har nu ungefär.
Tog en promenad till skolan idag, var 0 gradigt och frost på hela marken. Men var väldigt upp piggande och skönt :) shit, jag låter ju som en kärring...

Äch, jag skrattar idag kanske gråter jag sen!





Så jävla bra


you'r the air that i brethe to survive

Jag hade aldrig klarat mig utan min vän Sofia, hon räddade mig ikväll. Mina stora inlämningar är helt klara för att lämnas in imorgon, tack vare henne. Det ända som tynger mina axlar just nu är matteprovet imorgon, jag vet att jag kommer faila tyvärr. Matte kan köra upp sig själv någonstans.
Jag och Sofia har iallafall pratat lite vett och ätit en väldigt god middag. Orkar inte hämta sladdjäveln så ni får se bild imorgon :) Don't hate me.


höstpromenader med en jycke

Härligt höstväder ute även om det är väldigt kallt. Tog en promenad ner till ica med bror, det var riktigt skönt.
Något skrämmande är att jag som aldrig varit förtjust i hundar, är sugen på att ha en gullig liten jycke, men bara nu på hösten. Ser så mysigt ut att vara ute och promenera med en hund.
Men någon hund blir det inte, för jag kan ju inte bara ha en hund om höstrarna.
Hanna ringde och lektioner var inställda, så jag blir hemma resten av dagen..  Kan nog inte bli skönare. Nu ska jag ta tag i resten av städningen, för imorgon är min älskade mamma hemma igen :)


Jag har hittat en ny vinterjacka jag ska köpa i helgen eller nästa vecka, GRYMT!

för bra


I love you.

Hell's kitchen är så jävla brutalt

Fan vad brorsan får mig på bra humör. Sitter och asgarvat konstant sen jag vaknade iprincip, har även jobbat lite på befolkningsarbetet så nu har jag fått lite gjort.
Imorgon ska jag laga middag till Frugan och hon ska hjälpa mig att plugga hela kvällen, min snälla vän.
Ska även hinna förbi vårdcentralen med brorsan och handla imorgon innan skolan.

På torsdag är mami hemma igen, övervåningen är färdigstädad. Tjeck!

.

Look around..

AAAAH SKÖNT VÄDER

Svinkall trött skitdag typ. Lirat fotbolls utomhus hela dagen och frysit arslet av mig, fy. Däckade på soffan direkt när jag kom hem och vaknade för en stund sen. Vill bara sova mera.
Snöade lixom imorse när jag väntade på bussen, välkommen vintern. Eller jävligt ovälkommen är du faktiskt.
Bilder och allt som jag lovat kommer, men inte idag, för idag är jag trött och bitter eller något.
Den 25e ska jag braka loss uta helvete med min lön.

godnatt


Nu säger jag godnatt för idag. Jag lovar att bjuda på bilder på shopping och mina fina saker från New York inom snar framtid fanny ;) håll utkik.

Bra fredagsmys


Gudomlig måltid


Klart man blir taggad efter något glas


Har man morsans ica kort blir det lätt såhär


Finis

Hos snabben

Allmänt jobbig skitmåndag i skolan. Plugget känns inte ens okej längre, så jävla mycket att göra.
Nu sitter jag iallafall hemma hos Emma och äter lite innan fotbollsträningen. Sen blir det hem att städa hela huset och råplugga.
Blir inte roligare än så :) hejpa

problemfritt och underbart

Inte rört mig från soffan. Tänker inte göra det heller, sover i soffan ikväll, orkar lixom inte ta mig ner.
Verkar sjukt ansträngande.

Drömmer mig bort och kollar alla bilder från Rhodos. Som var så fruktansvärt vidrigt jävla bra.
Skulle åka dit igen alla dagar i veckan. Alla kvällar var den bästa kvällen i ens liv iprincip.
Lätt enkelt och underbart. När brännan var ens största problem hade man inte mycket att gnälla över.
Att spy ner i reseptionen, gå svimfärdig ner till stranden och vara svinbakis VAR SÅ JÄVLA VÄRT.

323 Karlsson 323!



sne posar'n

Våran jävla balkong - där vill jag sitta just nu.

jessica var 14 för en kväll

Fick en bra lördag också. Kollade matchen som dessvärre är en besvikelse och drack vin med Lisa och Jessica. Sen var det dags att plocka fram spontaniteten så hamnade på fest i kallhäll. Hade roligt faktiskt och träffade lite gamla ansikten. Efter att jessica tydligen misslyckade sin hookning och låg och spydde istället lockade nattbussen.
Dock var bussresan brutal. Jessica skapade scener och slutade med att jag tvingades ringa hennes föräldrar för att styra upp det hela.
"jag tjatade om förlåtelse i bilen. det kändes som om jag var fjorton igen." uttrycker jessica sig idag. Ja, igår var du nog 14 jessica, jag kan nog börja skratta åt det idag, igår ville jag skjuta huvudet av dig.

Men som jag skrev, hoppas du är bakis för det är du värd :)
Söndag: Green day inställt pga att brorsan blivit sjuk och inte kan röra sig, så blir ensam mamma söker i soffan istället. Blir annan konsert i höst istället.

superstar


jag bara ler

Fick mina fina saker av Sofia igår. Kommer upp i bloggen senare. Blev ett antal timmar i stan innan jag och Jonna gick lös på morsans icakort. 
Vi hade en underbar kväll igår. Ett antal glas vin, tacos massa ljus och idol. 
Vad jag mådde.

Insåg hur skönt det är att vara ledig på helgerna. Kände mig som världens lyckligaste. Och jonna min fina vän, väldigt trevligt sällskap som vanligt.

Även Bobbo och Myggan kom förbi en sväng innan vi drog iväg och jag blev släppt i skälby.

Nu sitter jag i jessicas säng, väntar på att vi ska dra till jakan för att möta upp Larssa och kirra middag till ikväll och så vidare. Självklart ska vi skåda matchen och dricka vin eftersom vi inte är öldrickare.

Skönt att laget tog sig till final i sanktan idag, en säker seger på 3-0.


TREVLIG LÖRDAG.

soliga fredag

Träningen gick väl sådär imorse, men blev iallafall uttagen till matchen som är med skolan nästa vecka. Blir mer och mer fotboll nu märker jag. Jag som vart helt ifrån det ett tag.
Sen drog jag till Emma där jag är nu, tagit en cirre och druckit varm choklad på balkongen.
Svinmys.
Ska snart byta om och röra mig mot stan och träffa Sofia.

Trevlig helg!

Jag och Emma pratade Tzatziki filmer en hel del igår. Magen krampade konstant.
- "Är vi framme snart?"
- "Nee, vi åkte förbi för en stund sen.

Så jävla bra!!! Senare ska ni få höra en annan jävligt rolig story om Emma. Puss!

Fin morgondag

Kanske ska vara snäll och meddela hur min morgondag ser ut. Träning klockan 8, sen skoldag till 12. Ska sen in till stan för att möta upp Sofia, ska ta igen allt prat och jag ska få mina skönheter från New York :)
Sen ska jag möta upp Jonna för att dra förbi systemet, sen inhandla mat och mys! Ja ni hör ju själva hur bra.
Ser ut som en jävligt bra fredag.

HOT DOG KULKORV

Obehagligt och så jävla vidrigt.

 

Kan vara den mest kassa nyheten jag sätt. Blir spyfärdig förfan.
BRB PJUKA.

Så var det kväll igen..

Så skönt att få träna.
Efter träningen bjöds det på middag till alla, pizza. Goa tränare!
Precis kollat inlåst och surrat med Robban ett tag i telefon. Ska alldeles strax duscha och vänta på att bror kommer hem.
Om en stund ska ni få se en obehaglig och vidrig nyhet jag såg här om dagen.

It's the perfect night To go out and do it right


BRA SKIT

dagen innan fredag

Sitter i skolan och har datakunskap för tillfället. Idag är en jävligt bra dag. Torsdag innebär dagen innan fredag, fenuligt va..
Efter skolan blir det hem en sväng innan jag ska iväg och sola innan träningen. Efter träningen är det tydligen "middag/fika" tillsammans med laget. Cosy.
Mamma åkte till Italien imorse, förstår ni hur lugnt och skönt det är hemma nu framöver? Tvätten kan få ligga några dagar och disken kan få stå.
Freedom.


Puss på er i höstkylan.

Lill-lördag

Efter den mysiga morgonen har min dag varit underbar. Dagen har gått snabbt och jag fick min idrottsupggift gjord. Jag är så jävla mogen och duktig idag som tar tag i saker ;)
Nu är även helgen planerad. En helt ledig helg.. Tänkte tjata lite till. För ni förstår nog inte hur skönt det är! Hur mycket man uppskattar det när man annars jobbar :)



Perfekt onsdag

Underbart med en sån här dag mitt i veckan. Min lektion börjar klockan 1, så innan dess dvs nu har jag hunnit med att sova ut, plugga och umgåts med min sjuka mamma och min bror som inte börjar jobba förens vid 2. Vi ska alldeles strax ner till Ica för att storhandla åt mig och brorsan medans mamma ska åka bort. Sedan ska jag till skolan för 2 lektioner. Dock blir jag kvar någon timme extra eftersom att jag ska göra lite idrottsuppgifter på fritid så det blir klart. Sen har jag gjort alla läxor för denna vecka.
Tack tack tack. Idag vet jag att jag är bra.


jag och världens mest osäkra kille, soooo cute ;) skolbalen i 9an.

ut i kylan

Nu ska jag på just sanktan slutspel. Bele möter Vallentuna i kvartsfinal, det där viktiga vinna och försvinna som gör matcherna så jävla roliga att lira.

Trevlig tisdagkväll påer.

something worth waiting for


Slutspels tiderna

Det är så good times på dessa hösttider. Hur sanktan slutspelet börjar dra igång, hur finalen på kalla skytteholm började närma sig. Minns det som igår när vi spelade Sanktan final förra året, när vi spelade för Mankan som då låg i koma. Men idag är på benen igen, vilket jag är så oerhört glad över.
Och visst tog vi hem guldet. Fina AIK tider. Precis som dom gamla fina bele tiderna.


välbehövlig sömn

Inatt har jag sovit ca 10-11 timmar, kan vara det skönaste jag varit med om. Skulle gärna sova några timmar till, men det har jag inte tid med. Dags för en ny dag i skolan.
Puss

soffan..

Varit extremt trött idag, proven börjar komma ifatt en. Men jag har lagt upp en planering, bara för att jag är så jävla bra. Gäller bara att hålla den nu också.
Blev middag och lite snabbshopping i kista innan jag och Emma åkte på träning.

Nu ska jag duscha sen kolla på hollywoodhoror.. Eller oj, jag menade hollywoodfruar.
Gillar dock hororna betydligt mer. Brutalt Mathilda. Inte alls avis.

Darin - Karma


You started playing games So now you gotta deal with it..

trött & kallt..

Idag är jag trött, helt slut efter helgen. Om 45 minuter måste jag löpa till bussen, därför är det dags att sätta fart nu för direkt efter skolan ska jag och Emma åka till kista och kika runt ett tag, sen direkt på fotbollsträning.
Längtar tills jag får krypa ner i sängen igen. Brrrr


Robbiiiiiie

D
Den här stod man ju och vrålade ett antal timmar på fyllan hemma hos jessica i vintras. Både jag och Robbie var inte nådigt hatade dagen efter ;)

Jag är iallafall ingen bitter-fitta

Antingen ser man allt från den ljusa sidan, eller på den mörka sidan. Idag ser jag allt på den ljusa sidan. Den här hösten har gett mig en sån bra och mysig känsla. Tror starkt på veckorna framöver. Att få mysa in sig inne, dricka vin äta god middag kolla idol och umgås lockar varmt. Att få göra om mitt rum, höstnytt och mysigt. Att kunna ha pengar att spendera på roliga saker och shopping gör vardagen enklare.
Ja, enkelt känns det just nu.

Kan sitta och tycka synd om mig själv för allt plugg som är framöver, men istället ska jag göra mitt bästa och se till att plugga.

Är jag äckligt posetiv nu? Nästan så det är irreterande? Isf får ni fan ta det.
Hoppas ni inte är BF's hela bunten :)

Kanelbullens dag

utan kanelbullar. Ingen större skam, bullar ska jag fan inte ha.
Nu kan jag äntligen säga - jobbhelgen ÖVER. Kollade BELE - AIK innan jag drog vidare till jobbet,

19 spänn för korv med mos och en pucko gjorde Emmas dag - skönt att hon inte behöver mer för att bli lycklig.
Nu sitter jag med kalendern i högsta hugg för att planera veckan väldigt noga, mycket att göra. Träningar, en massa plugg och det ena och det andra.

Om ni såg mitt rum nu, skulle ni alla ramla av stolen. Brorsan hade aldrig sätt något värre i hela sitt liv. Jag tycker det är onödigt att städa när jag ändå ska göra om rummet om någon vecka, stökar gärna ner lite extra istället. Men det gick för långt......

LOVE


söndag

Idag kom min finis Sofia hem från New york. Ska alldeles strax ta och ringa henne och höra om resan.
Sen är det dags för en dusch innan jag blir hämtad av Emma och Peter för att kolla fotboll.

Njut av en söndag på soffan, skulle jag ha gjort. :)

Imma playa yeah, it's true But I change the game for you


Aldrig hittat den här låten på youtube förr, kan vara bland den bästa låten som har gjorts. Tur att Ebba lagt upp den i sin blogg, lyssna och njut - för jäääävlar vad jag älskar den. Lyssnat sönder den i mina dagar, men jag lessnar aldrig.

snackar med mig själv - inte er.

Hade ett givande samtal med mamma idag, ett posetivt samtal. Hon är stolt över mig som jobbar och allt börjar gå åt ett väldigt bra håll.
Hon är så värd att få åka iväg till Italien en vecka med sina vänner och bara vara. Sen när hon kommer hem ska ta tag i mitt rum och göra det jättefint, samt inskaffa en ny mobil. Iphone har kommit högt upp på priolistan, min börjar ge upp.
äch. Godnatt!

breakin all the rules


i min mysiga säng igen

Jag mår bra, och jag är så glad!
Stressig kväll på jobbet, men den är över. Imorgon är det en lugn dag på jobbet som väntar, sen är min jobbhelg över. Och helgen efter är jag som sagt LEDIG, då kan man nog inte vara bitter.
Svinigt väder ute, ösregnat precis hela kvällen. Därför var jag värd taxi hem från barkarby - betonar VÄRT som Jennifer skulle uttryckt sig.

Ligger i sängen och kollar the ex.
Imorgon ska jag kolla fotboll innan jobbet.

Puss på er alla som är värda det :)

Lördag

Gillar lördagsmornar. Fick sova ut, ligga och kolla idol ifrån veckan på tv och inte stressa.
Hann även med en skön powerwalk precis.
Nu ska jag njuta av min frukost innan jag ska bege mig till jobbet. Inläggen om helgerna blir ungefär detsamma jämt, men så ser jobbhelgerna ut.
Nästa helg är jag HELT ledig.


Var tvungen och köpa den i svart också.


stor mysig halsduk och en bh var jag bara tvungen att ha också.

Belief

I'm gonna yell it from the rooftops.
I'll wear a sign on my chest.
That's the least I can do, it's the least I can do.

alltså

Adriana Lima är typ MÄNSKLIG, vad fan hände?
Bild lånad.

på fredagar är jag kär som vanligt

Ja "it's friday i'm in love" ni vet.
Hemma från jobbet redan, slutade tidigare idag.
Tacksamhet på hög nivå.
Andreas har tagit över mitt rum, myser och kollar hockey. Så jag har tagit över hans. Kollar just like heaven och njuter av att få vara hemma.
Idag strosa jag runt med jonna i stan, lunchade och shoppade. Vi trotsar fortfarande kylan och sitter på uteserveringen, när ska vi ge upp ?

Credd till robban som höll mig sällskap i telefon hela vägen hem.
Godnatt

Torsdag

Sitter i skolan. Gick upp 5 min innan jag skulle springa till bussen, vilket resultetar till mitt utseende. Ser ut som en sliten 5barns morsa, dvs inga som helst fel på mitt utseende. Tacka fan för att man får sitta i datasalen på lektionen, stort arbete om befolkningen som börjat. Sucks to be me.

Drog förövrigt på mig min north face jacka idag, lite vinterjacka alltså. Och jävlar vad VÄRT det var.
Ha en fin dag lovers

RSS 2.0