l.o.v.e

Min älskling är i Florida, jag saknar honom lite redan :( bara för att man inte kan prata som vanligt ju

söndagsmys hela dagen

Haft en sån bra och mysig söndag. Var och kolla runt på outlet med familjen Anders Mira joel och jompa. Handlade lite, sen åt vi jättegod middag och kolla lite på Sebbes match i björkeby innan vi gosa ner oss i soffan med massa mys och kollade på världens bästa program (ensam mamma söker). Så fina människor, så mycket kärlek :)
Fick skjuts hem, nu kollar jag på beck med min fina mamma.

Åh mys med så fina människor.

img_6807 (MMS)

Åh mys med så fina människor.


Gosenos!

img_6807 (MMS)

Gosenos!


förvirrad

Har svarat på sms i sömnen inatt som jag inte ens kommer ihåg. Sov jävligt djupt inatt. Ska iväg och shoppa med andra familjen, sen blir det söndagsmys hela kvällen hos dem. Dvs familjen Haegermark :)
tjarå.

dum idé nr 5

Ingen som har förlorat något jobb iallafall, det var bra. Skulle till mp ikväll, men nu ska jag inte till mp ikväll. Inväntar en film som jag ska antagligen somna till, kul liv och sådär. Men men life is a bitch! Tur att jag har höstlov, så jag kan dricka vin, ha film mys, träna och sånt hos jessica. Dum idé nr 5 kom vi fram till att det blev igår, o den 5e idén var så inåt helvete dum. Nä, ska upp till mamsen nu annars gråter jag väl snart eller nåt.

Jävligt osammanhängande inlägg om man inte vet någonting, men så äre! Håller mig i skinnet, sköter mig osv. tjadå.

I sängen och bara chillar. Allt är som det...

I sängen och bara chillar. Allt är som det är och vi får se vad som händer. Tack för hjälpen igår människor, det var fint och uppskattat.


Dricker vin och kollar idol med vapendraga...

img_6807 (MMS)

Dricker vin och kollar idol med vapendragarn. Inväntar hetts Jennifer ;) ikväll blir det fylla, oklart vart än dock! Hej hej dimma.


Sorg är en reaktion på en förlust av någon...

img_6807 (MMS)

Sorg är en reaktion på en förlust av någon som varit viktig för oss. Det kan också vara reaktionen på en förlust av någon som vi önskat skulle ha varit viktig för oss. Kanske någon vi ville ha en relation till men aldrig fick.


.


mobil-blogga

haha har precis lärt mig att mobil-blogga, bra då kan man de också. De va på tiden. Men kan man inte få texten och bilden i mitten, ni som vet?

Kult ju

img_6807 (MMS)

Kult ju


Till en ängel

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar


försäljar jävlar

haha vi hatar verkligen försäljare. Det hetts-plinga på dörren, nästan jennifer symtom när hon ringer. Jag orkade inte öppna, så skriker jag på mamma som skriker "sssshh" från övervåningen. Så skickar hon ett sms till mig uppeifrån och skriver "försäljare..." hahaha. Vi svarar inte när hemtelefonen ringer heller, för det är bara försäljare som ringer dit också typ, andra ringer ju mobil.

Duktig nu

Känns redan bättre! Har koll på allt plugg just nu, han med en del under mina timmar i bibblan, det är skönt att ha koll. Då mår man bättre! Sitter på bussen på vägen hem nu, :)

lite sugen


                                                 

snart

Sitter i skolan och pluggar tills min lektion börjar halv 4. Skönt och ta tag i allting och göra klart saker. Imorgon är det sista skoldagen sen väntar en veckas lov. Morgondagen är ganska oklar, planer ändras hit och dit så vi får se hur morgondagen artar sig. Ska iallafall vara med min vapendragare :) varför har jag en konstig magkänsla? obehagligt.

kuuult

Ska hem till världens bästa pojkvän och spendera kvällen och natten där. Höstlovet är oklart, jag hoppas på ett väldigt kult lov, kan alla va snälla o se till att det blir så?

skulle/bli/jätteglad



kan ingen va söt och köpa de här till mig?


There's so much left to learn


ett fint hjärta

Somnade i soffan när jag kom hem, börjar bli en vana. Men det är så jävla skönt. Efter middagen gjorde jag ett ryck och städade hela rummet, det var kläder över hela golvet. Men idag rensade jag och dammade t.o.m. Åkte med min fina mamma till arlanda och hämtade brorsan, fick jättefina vinröda converze som jag ville ha samt massa goda krämer från Victoria secret. Tack världens bästa bror.

Jag och mamma hann prata en hel del innan vi kom ut till arlanda. Jag skrev en lång text om det nyss, men jag ändrade mig. Jag håller det för mig själv. Vi har så fina samtal ibland, Djupa. Om livet och om dig pappa. Jag vet vart min kämparglöd kommer ifrån. Den är ifrån min mamma. Hon gjorde ett val, hon valde att kämpa och aldrig ge upp. Det ska jag alltid göra för dig mamma. För det har du alltid gjort för oss. Aldrig gett upp. Du är den mest fantastiska människan på jorden.

mörker

Att gå upp innan solen känns inte mänskligt. Fortfarande mörkt ute. Frost. Kallt. Försöker vakna till framför voice som vanligt. Tog ledigt från träningen idag, så att jag kan plugga inför mitt prov och följa med och hämta bror min på arlanda.

Min brors hjärta är obeskrivligt

Ligger i sängen och kollar på tv, bomb ont i huvudet. Men jag ska inte klaga, en varm dusch och gosa ner sig i sängen är inte fel. Saknar sovsällskap bara, inte lika mysit och sova ensam. Imorgon kommer min fina bror hem från LA. Jag behöver honom hemma igen, min halva.

Who's gonna be there after the last angel has flown



Ingen kan någonsin ersätta dig
Min fina ängel.


Kap från linköpingrundan



spetslinne



sammet klänning i svart.



tunika liknande linne



haha den här var inte lätt att ta kort på, men en ljusrosa kortare tröja


fin överraskning

Världens mysigaste söndag igår. Vi åt tacos, efterrätt med hans familj och kollade på film. Skoldagen gick jättesnabbt, fick sluta en timme tidigare. Glad överraskning när man kom hem, min klänning har äntligen kommit!

Ska plugga inför engelska provet nu, eftersom jag har träning varje dag fram till torsdag.


sååå fin är den.

fina stockholm.

Haha får börja med att be om ursäkt då, Jonna. Jag menade ju självklart inte dom arbetslösa utan dom hårt arbetande ;)

Drömt mardrömmar inatt, eller jobbiga drömmar som gjorde mig jättearg och ledsen.  Ni vet när någonting händer i en dröm, så är det så verkligt så när man vaknar upp är man fortfarande irreterad och nästan arg tills man verkligen inser att det var en dröm.

Ska snart ta bussen hem till stockholm igen, jag åker direkt till min finis. Tacos och mys hela kvällen, åh vad jag saknar sällskap. (utöver sin släkt/familj) som jag spenderat helgen med.

du kommer alltid ha en fin plats.


andas in - andas ut

Shit, min hjärna måste fan lugna sig nu alltså.

vem skriver manuset?

Man är ju inte mycket mer än en geek som läser en jävla massa bloggar. Framför allt läser jag mina vänners bloggar, men jag läser även en del "c-kändis bloggare" också. Haha jag menar skvaller hit och dit kommer ju alltid att vara kul att läsa. Kanske e jag som ska skaffa mig ett liv ;)

Jag hittade Jockes och Nemos blogg. Nemo skrev detta i sin blogg

"Nu kanske ni börjar förstå hur denna märkliga värld funkar. Alla lurar alla. Alla är ytliga. Alla är falska. Alla hugger varann i ryggen. Ingen i denna märkliga blogg-C-kändis-värld mår fan bra. Det känns som om alla är trasiga rakt igenom. Alla är dead inside. Ingen kan slappna av och vara sig själv. Må genuint bra. Alla spelar ett slags skådespel. Är någon ens på riktigt? Vem skriver manuset?"

HA-HA. Skönt skrivet faktiskt. Alla är väl antagligen helt slut i huvudet, men ändå tröttnar man ju inte på att läsa all skit ;)

 

Måste ju säga att Jockiboy är ju helt klart roligast i huset i kungarna av tylösand, samtalen med hans tjej är ju priceless.


GRATTIS NEA 20


Lördag

Idol var ju asdåligt igår? Om det var någon som såg det. Ligger just nu kvar i sängen och funderar på om jag ens orkar gå upp, e fortfarande lite trött. Idag blir det firande och sånt. Imorgon ska jag överleva en bussresa hem på 3 timmar utan musik då jag glömt min mobilladdare hemma, ja ni hör ju.
Ska iallafall få åka hem till min puppe och mysa, tagga inför en ny vecka som även är sista innan höstlovet, som ni arbetslösa inte har hehe ;)

man känner sig som en riktig stockholmare

Haha mamma håller alltid tider, men fick nå knäpp imorse så vi tog fel på tiden och missade vårat tåg. Köpte nya biljetter och kom till linköping vid halv 3 tillslut iallafall. Shoppade med Alida och Oscar, fick med mig en massa fint, några toppar, ett par jeans, en klänning osv.. Ni ska få se allting när jag kommer hem :) Ikv blir det idol-mys och lugna puckar, yeep.



one moment in time


Det vackra som vi nästan glömt

Trött när klockan ringde imorse, men jag vaknade snabbt till när jag såg att det var hur mycket snö som helst ute. Bra chock. Alla har sin åsikt om den här snön, jag tycker det är jättemysigt så länge man är inomhus, ute är det väl inte lika roligt. Precis som mamma sa, man fick nästan en julkänsla direkt.
Om ett tag ska jag och mamma åka in till stan och ta tåget till Linköping över helgen, till mina kusiner. Varför känns det som att vi ska åka till dig mormor och fira jul? Precis den magkänslan har jag.

Jag får iallafall inviga min nya jacka idag, woop :) Och shoppa i linköping. 

                                       
   


In the arms of the angel

den e fin.


Written In The Stars

Åh.. Jag har så himla mycket drömmar. Så himla mycket saker jag vill göra och uppleva. Jag älskar att drömma och vilja saker. Känna att allting som man verkligen vill kan bli av, om man vill det. Jag har så mycket bilder och scener i huvudet som susar förbi på massa härliga saker. Livet har bara börjat, och det är så himla fint.


darkest corners of my heart

And I know that to keep our friendship I'm going to have to give that up, or at least bury it down in the deepest darkest corners of my heart.

jag/vill/ha



Rosa hunters skare va.


just..


new jacket

Myskväll igår, på onsdagar är det alltid bra tv. Vi kollade paradise, one tree hill, kungarna och filmen seven pounds (jättefin) haha fullt upp :) Vaknade när jag skulle gått hemifrån Dogge imorse, men jag hann nästan precis i tid ändå. Varit i skolan fram till halv 5, sen haft träning.

Nya fina jackan. Älskar den!



Bild lånad av Greta


Woop

Påväg hem på tåget med en sniggg jacka! Ni ska få se sen :)

bra dagar

Idag är det en hyffsat kort skoldag, ska åka in till stan för att köpa min jacka sen :) Ikväll blir det mys hos Dogge med one tree hill och film. Skön och bra dag med andra ord.




Kanske inte lika bra som det här dock. Paradiset.


Vinnare

Glad tjej. Vi vann på straffar mot Kallhäll. Det lyckats alltid vara någon drama med i bilden, men en vinst känns så jävla skönt! Ligger nyduschad i sängen och ska kolla en film jag kan somna till, imorgon är en bra dag :)

dont tell me love is not worth it


.



Everyone wants to be needed.


blä

Blev hämtad av tjejerna imorse, vann våran match med 1-0. Åkte förbi och hängde på donken ett tag på vägen hem. Har sovit en timme och precis ätit middag. Mår illa och spyr av denna huvudvärk  - hej migrän.
Tagit en tablett och ska orka iväg mig på match vid 6, viktig match. Tråkiga inlägg och dåligt med bilder, sorry! Det kommer.


Miss me when i'm gone


I don't even know your name

Dagen gick snabbt, kom hem och somnade i soffan. Har tränat boll nu på kvällen, lika skönt som vanligt när man väl kommer dit. Ligger nyduschad i sängen och kollar på lite sällskap (priceless) och njuter av att inte behöva plugga. Imorgon är det skol-dm och inga lektioner, jej. Värt att tillägga är ju att jag tror provet gick mycket bra imorse.




we r who we r


Måndag

Provet får gå som det går. Tror min sjuka börjar bryta ut lite nu. Men ikväll ska jag träna boll, fan så härligt.

När viljan är så stark

Vet ni vad vilja är? Att ta sig upp ur ett underläge..

underbar helg

Åh vilken bra helg jag haft. Igår låg jag och degade hela dagen, Emmsi kom förbi och hängde en stund som vanligt ;) Sen kom Dogge och hämtade oss så skjutsade vi hem henne. Vi myste hela kvällen, han hade en massa filmer jag ville se. Hann ta oss igenom 3. En av dem var The blind side som jag velat se skitlänge, ååh den va så fin.. o bra. Den är sann också. Man blev varm i hela hjärtat. Hade sån mysig kväll.
Idag åkte jag och Emma till sumpan och kollade när spånga grabbarna spelade match, underhållande må jag säga. Efter det drog jag och Dogge till kista, kollade lite och köpte presenter till hans mamma och pappa som fyllt år. Firade henne med lite middag ikväll och så, jättemysigt och god mat.

Ligger hemma nu, hettspluggar inför kemi provet imorgon. ALLTID för sent ute, men nu får jag kriga några timmar. Jag är så glad och kär. Jag älskar min fina pojkvän så otroligt mycket. Jag älskar mina vänner så otroligt mycket. Jag tänker inte sluta le.


lördag

Gårdagen var så himla bra. Jag och Jessica åkte in till stan efter skolan, drack några glas vin och snackade skit. Sen mötte vi upp Sandra och Linnea och på middag på vapiano, jättemysigt. Efter några timmar i stan åkte jag och jessica till viksjö hem till Anton där lite grabbar var. Drack vin och hade det soft, bra fredag helt enkelt. Somnade inte förens vid 5 eller var klockan var.

Mamsen hämtade mig hos Dogge idag, köpte mat osv. Ligger i mitt rum i sängen och är så jävla trött och slut i rutan, vill ringa lite samtal men har ingen täckning här inne och jag orkar verkligen inte röra mig.

Ikväll blir det mys.

                                                

fredagsnöjd/fredagsfin


woopa

Vad glad man blir när man tittar ut. Solen skiner och det är fredag igen. Veckorna går så snabbt nu, så man hänger inte med. Sitter och äter min gröt och ska ta en dusch om en stund. Efter skolan ska jag möta upp jessica, troligtvis blir det middag på vapiano med linnea och sandra, återstår att se vad  vi gör efter. Lite sugen på några timmar på café 60 eller sätta oss och dricka ett glas vin någonstans. Blir bra hur som helst :)


intressant - sån e jag tydligen ?


"Lider du inte, vinner du inte" är stenbockens motto. Du är ambitiös och vill gärna jobba hårt för det som du verkligen vill ha. Men du är försiktig och uppmärksam. Du vet vad som verkligen är värd hela livet. Och du vet vad du har men inte vad du får.

Du är sparsam, men du kan även spendera väldigt mycket när du vill. Tryggheten är mycket viktig för dig, så att du planerar allt i god tid och du blir aldrig sen till några möten. Du vill gärna ha förutsägbara resultat.


Du är i stånd att, bättre än andra tecken, förstå hur systemet fungerar, varför stenbocken passar mycket bra som statsledare. För dig spelar det en stor roll angående vilka intryck som du skapar hos andra människor. Du vill ha respekt och du ser till att göra allt för att vinna andras respekt.

Du tycker om lyx, men du kan även nöja dig med väldigt lite. Du är disciplinerad och klär dig fint.

Tryggheten spelar stor roll för dig, varför du behöver pengar och andras respekt. Du har också en tendens att leva ett långt liv. Ju äldre du blir desto mer levande blir du. Stenbocken är gammal på unga dagar och ung på gamla dagar.

Tryggheten spelar stor roll för dig, varför du behöver både pengar och andras respekt. Du har också en tendens att leva ett långt liv. Ju äldre du blir desto mer levande blir du. Stenbocken är gammal på unga dagar och ung på gamla dagar.

Du är ganska konservativ. Du önskar dig gärna ett vanligt hus med staket och 3-5 barn. Det skulle även sitta fint med en dyr BMW i garaget. Du gillar inte konflikter och dina barn måste alla lyckas väl i skolan och sakna karies. Detta är din inre bild av ett perfekt liv - Ändå lyckas du utan att själv vilja det - göra de mest bissara sakerna.


kvällstankarna blev många rader

Det är så beundransvärt, det är fint, det är sorgligt, det är hemskt.. Det är så himla mycket. Texterna jag läser, om bortgång, sorg, saknad och kärlek. Det är som att livet är uppdelat i två delar, ett liv före och ett liv efter. Jag har nämnt meningen förut, men jag gillar den. "Sorgen är kärlekens pris" Kärleken och sorgen ligger så obehagligt tätt intill varandra. Känslorna står med ryggen mot varandra. Ibland rasar den ena, för en stund eller under en väldigt lång tid. Kvar står bara en känsla ensam kvar, utan en rygg att luta sig emot. En känsla som tar över alla andra känslor, kvar finns bara sorgen och saknaden. Är det inte läskigt, hur otroligt nära våra känslor ligger varandra? Att den finaste kärleken skapar den djupaste sorgen. Sorgen behöver någonting att luta sig emot, någonting som skapar en trygghet i sorgen. En trygghet om att kunna leva vidare. Det är svårt att acceptera, svårt att förstå. Det har gått 11 år, och jag förstår fortfarande inte, men jag har förstått att jag aldrig kommer att göra det heller. Jag kommer aldrig att sluta fantisera om hur mitt liv hade sätt ut om det aldrig hade hänt. Om ditt hjärta fortfarande slog och du var vid liv, här hos oss. Idag har saknaden någonting så fruktansvärt starkt bakom sig att luta sig emot igen, en sån stark kärlek som varje dag får mig att leva, som får mig att le och uppskatta saker, människor och stunder.
Man får inte ha för brottom, sorgen har ingen bestämd tid. Den kommer aldrig att försvinna helt. Men den kommer att bli lindrig en dag. Så länge dina känslor finns, bra eller dåliga. Så försök inte att lura iväg dom, det är meningen att dom ska vara där.

Jag är varm i hjärtat. Jag är glad. Jag är stark. Jag bär på en stor kärlek i hjärtat som ingen någonsin kan ta ifrån mig. Ingen kan ta min pappas plats i hjärtat ifrån mig, det är jag glad för. För där kommer du alltid att vara.

Om jag efter 11 år fortfarande inte förstår att du inte finns här, hur ska jag då kunna förstå att min mormors hjärta har slutat slå? Så sent som idag, sa jag till mamma. Skulle vi åka till morm..? Sen kom jag på mig själv. Det är inte till dig vi åker längre. Det är till kusinerna. Det är fel, så otroligt fel.

when i look into you're eyes

Det finns en viktig sak som jag aldrig tycker att man ska glömma bort. Det är styrka att visa sårbarhet, tårarna gör dig inte svag. Det är meningen att dem ska finnas, eftersom dom är skapta. Dina tårar tyder på styrka..

Att vara svag är att vara stark.

i'll never let you go

Skoldagen gick snabbt, var med Emmsi en stund och hade kul som vanligt. Vi drog till träningen och snackade lite sen gick vi till UM. Så nu har jag pp för ett år till, mycket bra.
Ätit en jättegod middag med mamma och kollat biggest looser. Imorgon är det fredag igen, så jävla skönt :)

                                 

                      får man inte en sån himla mysig känsla av den här bilden? Tog den förra julen/vintern.


igång igen

Svettigt och roligt pass på gymmet med jessica - CHECK! Sitter i soffan med en svingod smoothie och kollar vänner just nu, ska duscha och sätta på mig något mysigt innan jag drar till Dogge sen, oth väntar ikväll!





 


gonna take a little time

Lyckades inte ta mig upp till UM imorse för att fixa nya p-piller, det får bli någon annan dag. Har skola till 2 idag, sen ska jag SATSa med jessica, poss :)

                                 
                                                          
fin höstbild på min prommis igår

.

"A friend is someone who knows the song in your heart, 
and can sing it back to you when you've forgotten the words."

Min bästa vän skickade den här till mig ikväll, hur fin är inte hon?  



Evigt tacksam för att du står vid min sida i alla lägen, för att du står ut med mig när jag är så extremt konstig och jobbig, för att du gråter och skrattar tillsammans med mig, och för att du alltid kommer att göra det.


 


i tidningen stod de att dom skulle krossa holland

Vart hemma idag, hängig och konstig. Men jag tog mig ut på en timmes prommis i den friska höstluften, så himla skönt. Somnade bums på soffan när jag kom hem. Inte mycket krafter i kroppen. Åkte till Emmsi, låg i hennes säng och pratade oså innan vi åkte till Emils och mötte upp laget för middag och se sverige (skippar att kommentera den matchen) Men jag hade det iallafall kult med alla fina :)

Tänkte se reprisen på ph nu, men helt plötsligt finns inte 6an på min tv? men igårkväll funkade det. aja, ska upp jävligt tidigt imorgon så dags att sova tror jag.

          

by night




Synd att man är så jävla kort, kan tänka mig att dem är alldeles för långa. Men dom är ju gudomliga.

sån e jag

Ja, jag är klädberoende. Jag älskar kläder och kan aldrig låta bli att spendera mina pengar. Kläder kan typ få det att pirra i magen. Nya kläder lugnar själen lite och man blir lite gladare. Så hur idiotisk jag än är, så har jag hittat en till vinterjacka som jag ska köpa. Hur tråkigt är det inte att bara ha en svart jacka? Men bara en färgad skulle jag tröttna på. Därför ska jag ha båda två. Ih, ni får se den när jag köpt den. En riktig fin liten pärla :) Är någon sugen på att köpa kläder förövrigt, finns det hur mycket som helst här hemma som jag tänker sälja. Loppis/Bloppis, hehe.

Paradise hotel premiär

Somnade till The last song och vaknade precis innan jag skulle på träning, gick rätt bra att träna. Ligger i sängen o fryser så mycket. Hoppas att jag inte blir sjuk, har ingen ork till d.. Kollade nyss premiären på ph, fan vad skönt att det är igång igen. Världens skönaste program! Ska sova snart , så kanske jag mår bra imorgon, skola till 14 - sen pw innan det blir att kolla sverige o käka middag med laget. Najz! Pussi

i don't wanna know

Shit vad jag sov igår. Vaknade imorse och kände mig hängig, fick iallafall veta att vi hade halvdag så det tackar man för. Direkt efter skolan tog jag en promenad hem och sov i flera timmar.. Känner mig febrig. Men ni vet ju hur jag e, jag tänker träna iallafall.

                     

jag älskar dig så otroligt mycket, finaste hjärtat.


en riktigt bra helg

Vinst med 3-0 igår, om inte mer? Jag och Emmsi drog hem till mig, käkade tacos och drack lite vin innan vi begav oss till LP. Lagfest med alla fina tjejer, var skitkul! Min fina pojkvän kom och hämtade mig därifrån sen, så sov jag hos honom. Idag har jag legat på soffan och sovit typ hela dan. Nu kommer snart Dogge så ska jag dit och mysa o kolla ensam mamma söker (äntligen) :)

Inte redo för en ny vecka, helgerna går för snabbt.. buhu :(


you were strong

Dags för match, slakta! hejrå


Talking about a revolution



Olle är så inåt helvete sexigt bra.


evig vänskap


.

Skulle du vara kapabel till att ta sönder muren,
skulle jag aldrig ge dig chansen att försöka bygga upp den igen.


Does she know how you told me, You'd hold me until you died Till you died, but you're still alive

Världens fredagsmys idag, det var behövligt. Den här veckan har verkligen känts som en hel skolvecka, helt slut i rutan idag. Emelie hämtade mig efter skolan, så gled vi runt lite med bilen, handlade lite osv. Sen plockade vi upp Jennifer, fick den goda idéen att övningsköra lite, så jag fick köra för första gången i mitt liv på jempas parkering, SÅ jävla roligt! fick ju garva om man säger så. Var ju typ duktig också!

Åt skit god middag hos Emelie, Alex var med och myste också. Kollade idol. Sen åkte vi ner till Jennifer och kollade på remember me, hann dock inte se slutet för Emelie var tvungen o dra och hon skulle skjutsa mig, så ringer Jennifer mig precis och STORgråter i telefonen, haha asså söt. Hade ju gråtit minst lika mycket om jag hade sätt, så nu måste filmen laddas ner så jag också får gråta.

Kom precis hem, ska sleepa snart och tagga för match imorgon.



mina askonstiga och finaste vänner

fredag hela veckan

jeej slipper åka buss, Sandra kommer och hämtar mig :) då får jag förhoppningsvis se jessicas nya pärla också. Nyduschad påklädd och så nöjd över att det äntligen är helg igen.

                                     


ta mig ditåt

Jag vill leva i one tree hill, fy satan vad fint de är. Låg med gåshud genom hela avsnitten igår. Så himla bra,sorgligt fint o jag vet inte vad.


You made me feel things I'd never felt before


Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.



Galen lyrics, satan.

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten.
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag bara älskar mitt lag, mina tjejer. Helheten. Så jävla skön stämning och man blir på så jävla bra humör. Johanna sa till mig förut att hon längtade till den hårda försäsongen, jag garvade och tyckte att hon var dum. Men jag längtar typ också nu, svinhård träning med alla tjejer. Det ska bli najs! Har nog aldrig längtat mer till Milano än nu, galet :)

Imorgon är det fredag, en bra fredag. I love u all, nästan!


Mysig gårdag

Sitter på bussen på väg till skolan. Hade en mysig och rolig fika med alex igår :) var förbi brorsan en sväng efter det innan jag köpte thaimat och åkte hem till Dogge. Vi åt middag, kollade oth och kungarna av Tylösand o myste i soffan. 2 lektioner i skolan sen får jag skjuts hem av Emelie :) snart helg, Gud vad skönt! Ps. Provet gick braaaa igår så jag är lugn igen :) puss

kiss me


Onsdag igen då

Dog lite när klockan ringde imorse, men nu är det skitskönt. Tog en dusch, lyssnar lugna favoriter och håller på att äta min omelett till frukost. Ska sätta mig och plugga någon timme innan jag måste dra till skolan.
Ska bli så skönt och få provet över idag, hihi nu skrev Filip precis lycka till - han e fin! Efter skolan blir det en fika med Alex, sen hem till brorsan en sväng eftersom han sticker till LA. Sen köpa med mig mat och åka hem till min finis och mysa hela kvällen (dubbelavsnitt oth på g).

Puss på er :)

konsten att älska

   Har 5 månader med mitt hjärta idag.. Jag älskar dig så himla mycket.

          


loving eyes can never see

Det är inte kul att gå i skolan. Jag hatar att gå i skolan. Har så mycket bollar i luften samtidigt nu så jag spyr. Har det största och värsta provet jag varit med om imorgon, jag vet inte hur jag ska få in allt i mitt huvud, omöjligt.
Jag längtar tills jag får åka iväg på fotbollsträning, det om något för en att rensa skallen och inte tänka på någonting annat än bollen vid fötterna, det är skönt. Hoppas det går bra imorgon ändå, fast jag vet att det inte kommer det.


trött tjej i soffan

Skulle plugga när jag kom hem, men det gick inge vidare. Somnade i soffan istället. Så imorgon betyder det så inåt helvete mycket plugg för att ha en liten chans att klara provet på onsdag, svåraste provet jag varit med om.
Cyklade och mötte Emma, sen tränade jag :) Var skitrolig träning idag, älskar att känna att man är så trött i kroppen efter, cyklade hem efter också.

Ligger i soffan och kollar BL - sverige, hejrå :)

                                

                                                                        en liten kissipaus i fredags


jag vet.

Mormor visst kämpar jag på ganska bra? Man ska vara en kämpe, precis som du var. En kämpe utan att gnälla var du, jag vet inte om jag är lika bra som du på att aldrig gnälla. Men jag kämpar iallafall. Jag vet att vi går tillsammans. Bara att ingen kan se det. Jag vet att du och pappa finns i luften runt omkring mig. Ni är här, hela tiden. Hade ni inte varit det hade jag aldrig varit den jag är idag. Jag kämpar fortfarande tillsammans med er. Det vet jag. Men ingen annan.

Det är bara så himla konstigt, hur ni kunde försvinna framför mig. Ni var Synliga. Levande. Det är så himla konstigt och oförståerligt. Jag kan lixom inte förstå, hur mycket jag en vänder och vrider på allt? Hur kan det finnas sjukdomar som tar död på människor. Som får kroppen att sluta fungera. Som får hjärtat att stanna. Som får kroppen att inte längre kunna arbeta. Varför ska det vara så? Jag kommer aldrig sluta ha frågor eller funderingar. Jag kommer aldrig aldrig förstå. Det ända jag vet är att jag ska kämpa, för det gjorde ni.



                                        

Dont love me later

Frustrerande, en 2-0 ledning då ska man stänga matchen och hålla den där, men den slutade 2-2, ett jävla SKIT mål i slutet. Fick göra 1-0 iallafall, så Johanna är skyldig mig 50 spänn ;) Vi avklarar sista matchen nästa helg, sen får vi kämpa oss igenom en svinhård försäsong och leverera nästa år.

Tackar och bockar Djurgår'n för en fin derby seger iallafall!

Nu ska jag kolla på ensam mamma söker och sova :) Imorgon är det måndag igen, tufft men vi låter veckorna springa fram nu, what to do.


mina goaste tjejer


Jag är inte för full, det är alla andra som är för nyktra

Åh vilken bra helg jag har haft. I fredags åkte jag och jessica in till stan för att köpa present, damerna var försenade (som vanligt) haha. Så jag och jessica satte oss och tog några glas vin och snackade skit. Det var hur mysigt som helst! Hos Cornelia blev det jättegod mat, dricka och presentöppning. Kvällen slutade efter några om och med på Nype. Sinnes mycket folk, men jag hade skitkul :) Tog nattbussen hem med alla grabbar.

Sov hos Dogge, tog en prommis till Lilla Rött för bakis käk med grappo och ragge. Sen gick vi tillbaka till honom, somnde på hans bröst i soffan någon timme, så himla mysig.

Kvällen spenderades hos Emma med massa mys och Beck :)

Vaknade för en liten stund sen, idag ska jag bara ta det lugnt hemma och tagga till för match ikväll!

                                v       
                                             


du e fin

                              

fint skare va

Alltså jessica har städat sitt rum, det är asfräscht ;)

underbara fredag

Nyduschad fixad och klar. Snart kommer mamma och hämtar mig och skjutsar mig till jessica, hoppas på en liten fika där ;) Glömde skriva grattis på bloggen till fina Sandra som fyllde 20 år igår! Min extra syster och vän. Hon är fin hon. Ska möta upp tjejerna på tåget sen för att göra lite äreenden i stan innan vi åker till Cornelia :)

Det jag köpte igår, samt ett par "uggs".


                               

                                         nya skortan, (ska självklart inte användas till kjolen)

                              

                                                                   svart enkel koft med coola fickor 

                                  

                                                                            söt spets topp

1 oktober

Då har vi klivit in i Oktober månad då. Nu blir det bara kallare och kallare. Idag fyller min fina Cornelia 18 år som vi ska fira ikväll :) Grattis!!!! Äntligen din tur.


RSS 2.0